آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ حیدر بابا ارمو گولی سوسوزدی باغری یانیب ، دیل دوداغی ، قئر دوزدی بو گلینین ، یوخدی یأری ، یالقوزدی ! زامان بویو ، آخان چایا ، نه گلدی ؟ شیرین سویا ، آجی چایا ، نه گلدی ؟ عقل بی عاطفه خطرناک است و عاطفه بدون عقل قابل اعتماد نیست، آدم کامل آنست که هم عقل دارد و هم عاطفه.(ویلیام تن) 14 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ** "مصی/ستاره/دایی مجید/گندم/مهدی/پرناز/عباس " *********** روزی که صبر در باغ زندگیت بروید،به چیدن میوه پیروزی امیدوار باش. صبورانه درانتظار زمان بمان! هرچیزی در زمان خودش رخ میدهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند .درختان در خارج از فصل خود میوه نمیدهند . 14 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ اینم امضای منه...ننه قارنیندادا سنله اکیز اولسایدیم اگر ایسته مزدیم دوغولوب بیرده بو دونیایه گلیم سن یاتیب جنتی رویاده گؤرنده گئجه لر من ده جنت ده قوش اوللام، کی او رویایه گلیم 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۲ pari.v شهر الفبای نا نوشته هاست هرگاه هنر خواندن نا نوشته ها را اموختیم شهر هامان را حیات مجدد خواهیم بخشید شهر ها را عاشقانه و دوستانه بسازیم ..................................... خيلي قشنگه 13 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ afshin18 کاربر فعال "You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same." jonathan davis 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ sara_arch کاربر انجمن ..................................... با تمام وجود گناه کردم و در تکرار آن اصرار! اما! نه نعمتش را از من گرفت، نه گناهانم را فاش کرد ! اگر اطاعتش را کنم چه مي کند؟ 15 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اون پایین امضام آخ برای سلامتی تمام پدرای روی زمین یک کف مرتب بزنین بچه ها 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امضای گندم عزیز: به یک جایی از زندگی که رسیدی،می فهمی: همیشه یک ذره حقیقت پشت هر >هست. یک کم کنجکاوی پشت>هست. قدری احساسات پشت >هست. مقداری خِرَد پشت>هست. و اندکی درد پشت>هست.. 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امضای سحر: [h=1]Strelitzia[/h] من یک دخترم... مرا پریشانی موهــــــآیت نـــــه ! مرا تـَــه ریـــشِ خستـــه ات دیوانـــه میكند... 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گاهی اوقات بخند و برو...بگذار فکر کنند که نفهمیدی.. پسر خاله:آدما نباس دوست پیدا کنن چون وقتی میرن وقتی دیگه نمیشه بهشون زنگ بزنی وقتی نمیتونی درد و دل کنی یا حتی باهاشون شوخی کنی و بخندی ... و همه دوستی خلاصه میشه تو عکسهات و خاطراتت هی بغض تو گلوت گیر میکنه خفه ات میکنه آدما باس همیشه تنها بمونن من اون خاکم به زیر پا ولی مغرور مغرورم به تاریکی منم تاریک ولی پر نور پر نورم seyed mehdi hoseyni 12 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ delaaaram کاربر تازه وارد شتاب مکن ! مقصد خاک است 19 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ این هم مای ساین: گاهی لب های خندان بیشتر از چشم های گریان درد میکشند… دلت که صاف باشه منتظر باش... دهنت هم حتما میشه ... :l 15 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ "چه زشت است فروتنی به هنگام نیاز و ستمکاری به هنگام بی نیازی":icon_gol: امضای آقای فاطمی 13 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ امضای ستاره عزیز When you win.I will proudly tell the word: "hey that's my friend" ,but if you lose ,I will sit by your side,hold your hand and say:" hey I'm your friend 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ Gandom.E *گنـــــدمــــــزار* به یک جایی از زندگی که رسیدی،می فهمی: همیشه یک ذره حقیقت پشت هر >هست. یک کم کنجکاوی پشت>هست. قدری احساسات پشت >هست. مقداری خِرَد پشت>هست. و اندکی درد پشت>هست.. 13 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سامیار 220 اعتماد مثل کاغذ است یک بار که مچاله شود هر چقدر هم صافش کنید هیچ وقت مثل اولش نمی شود! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ Nasim 184 خاص..... فقط.... خداس..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده