alimec 23102 ارسال شده در 8 تیر، 2013 Essi کاربر ممتاز سنگ نوشته بر روی سنگ قبر استن لورل : اگر بر سر قبرم آمدی و خنده بر لبانت نداشتی، دیگه باهات حرف نمیزنم که نمیزنم...... . . 26
Matin H-d 18145 ارسال شده در 11 تیر، 2013 deniz زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را... 20
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 خانوم بهار روزگارا... تو اگر سخت به من میگیری باخبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتراز دیروزم،گرچه فردای بلاخیزمرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست.......زندگی باید کرد 15
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 [h=1]sahar&shahin[/h] مـــجازی هســتـیـــم... امـــا... دلــمــان مـــجــازی نیست میــشـکـنـد... حــواسـت بــه تایـــپ کــردنــت باشـــد!!! 17
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 نیما یوشیج در جشن 1 سالی فرزندش نوشت: پسرم! یک بهار.یک تابستان.یک پايیز و یک زمستان را دیدی زین پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی... ************** saman 7 20
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 minoo_mn تمام هستي تو در وجود من شكل گرفته تمام ايمانت با تار موي من از بين ميرود تمام هويتت با يك نگاه من درهم ميريزد تمام عقلت با يك بوسه ي من ميپرد (هر چند كم است و بعضي ها كه اصلا ندارن) راستي تو مردي؟؟؟ من زنم با همه ي ظرافت و لطافتم ميتوانم مردانگي ات را و هويتت را درهم بريزم پس به مرد بودنت نناز 11
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 27 شهریور، 2013 deniz برای جلوگیری از تباهی و بیراهه روی ، راه نقد و ارزیابی را باز بگذاریم ..... زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را... 14
!BARAN 4887 ارسال شده در 5 آذر، 2013 *sepid* هرکس روشنی دهد عاقبتش "دار" است سقف خانه را ببین ! "اعدام"دسته جمعی چراغهاست ...! 8
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 5 آذر، 2013 seyed mehdi hoseyni گاهی اوقات بخند و برو...بگذار فکر کنند که نفهمیدی... 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 آذر، 2013 nasim184 کاربر انجمن درد...، درد است دلخوش مکن به وارونه خواندنش تنها تویی و تنهاییت تویی و باران پشت پنجره، دوربین را بچرخان کلید را لمس کن حرکت... زندگی آغاز میشود دیگر بار در شکوه چشمانت وجود پر مهرت و دست های تو برای گشودن درهای دردناک جهان کافیست باور کن چونان همیشه خدا را صمیمانه باور کن 11
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 12 آذر، 2013 مرگ آن نيست که در قبر سياه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ي خاطره ها محو شوم 14
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 20 اسفند، 2013 نمی شکنم تنها، گاهی ، مچاله می شوم . . . همین بـــــــــــــــس:6b7t4xk0dqjf5eq8qtg http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=27794 11
MahSa.92 2151 ارسال شده در 20 اسفند، 2013 هیچکس امضای من دوست نداله؟ چرا گلم من دوسش دالم گـاه دلـمــ مےـگـیرد گـاه زندگــے ســخـتــــ مےـشـود گـاه تـنهـا , تـنهـایـے آرامـشــ مـے آورد گـاه گـذشـتـهـ اذیـتـمـ مـیـکـنـد ایـن `گـاه هـا`... گـهـگـاه تـمـامــ روز و شـبــ مـنــ مےـشـو ند آטּـوقـت بـغـض گـلـویـم را مـےـگـیـرد ! درسـت مـثـل هـمےــن روزـها .... 8
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 20 اسفند، 2013 سلام به همه ......... این هم امضاء بنده: از امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام پرسیدند مردانگی چیست؟ حضرت فرمودند آن است که آنچه را که در عیان از انجام آن شرم داری، در نهان نکنی 13
*mini* 37778 ارسال شده در 23 اسفند، 2013 باران یعنی نقطه چین تا خدا... دریا باش.. تاآنکه شایستگی دارد از با تو بودن لذت ببرد و آنکه شایستگی ندارد در تو غرق شود... A word's just a word 'till you mean what you say And love isn't love 'till you give it away 10
?., 1265 ارسال شده در 24 اسفند، 2013 دوستای گلم امضای همتون یه جوری قشنگه.دست همتون درد نکنه.:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 11
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 فروردین، 2014 بخاطر سه چیز هیچگاه کسی را مسخره نکنید: چهره والدین زادگاه چون انسان هیچ حق انتخابی در مورد آنها ندارد 9
ارسال های توصیه شده