alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ Essi کاربر ممتاز سنگ نوشته بر روی سنگ قبر استن لورل : اگر بر سر قبرم آمدی و خنده بر لبانت نداشتی، دیگه باهات حرف نمیزنم که نمیزنم...... . . 26 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ deniz زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را... 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ خانوم بهار روزگارا... تو اگر سخت به من میگیری باخبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتراز دیروزم،گرچه فردای بلاخیزمرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست.......زندگی باید کرد 15 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ [h=1]sahar&shahin[/h] مـــجازی هســتـیـــم... امـــا... دلــمــان مـــجــازی نیست میــشـکـنـد... حــواسـت بــه تایـــپ کــردنــت باشـــد!!! 17 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ نیما یوشیج در جشن 1 سالی فرزندش نوشت: پسرم! یک بهار.یک تابستان.یک پايیز و یک زمستان را دیدی زین پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی... ************** saman 7 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ minoo_mn تمام هستي تو در وجود من شكل گرفته تمام ايمانت با تار موي من از بين ميرود تمام هويتت با يك نگاه من درهم ميريزد تمام عقلت با يك بوسه ي من ميپرد (هر چند كم است و بعضي ها كه اصلا ندارن) راستي تو مردي؟؟؟ من زنم با همه ي ظرافت و لطافتم ميتوانم مردانگي ات را و هويتت را درهم بريزم پس به مرد بودنت نناز 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ deniz برای جلوگیری از تباهی و بیراهه روی ، راه نقد و ارزیابی را باز بگذاریم ..... زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را... 14 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ *sepid* هرکس روشنی دهد عاقبتش "دار" است سقف خانه را ببین ! "اعدام"دسته جمعی چراغهاست ...! 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ seyed mehdi hoseyni گاهی اوقات بخند و برو...بگذار فکر کنند که نفهمیدی... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ nasim184 کاربر انجمن درد...، درد است دلخوش مکن به وارونه خواندنش تنها تویی و تنهاییت تویی و باران پشت پنجره، دوربین را بچرخان کلید را لمس کن حرکت... زندگی آغاز میشود دیگر بار در شکوه چشمانت وجود پر مهرت و دست های تو برای گشودن درهای دردناک جهان کافیست باور کن چونان همیشه خدا را صمیمانه باور کن 11 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ مرگ آن نيست که در قبر سياه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ي خاطره ها محو شوم 14 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ black banner شايد مُردم ، حواسم نيست 11 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ نمی شکنم تنها، گاهی ، مچاله می شوم . . . همین بـــــــــــــــس:6b7t4xk0dqjf5eq8qtg http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=27794 11 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ هیچکس امضای من دوست نداله؟ 11 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ هیچکس امضای من دوست نداله؟ چرا گلم من دوسش دالم گـاه دلـمــ مےـگـیرد گـاه زندگــے ســخـتــــ مےـشـود گـاه تـنهـا , تـنهـایـے آرامـشــ مـے آورد گـاه گـذشـتـهـ اذیـتـمـ مـیـکـنـد ایـن `گـاه هـا`... گـهـگـاه تـمـامــ روز و شـبــ مـنــ مےـشـو ند آטּـوقـت بـغـض گـلـویـم را مـےـگـیـرد ! درسـت مـثـل هـمےــن روزـها .... 8 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ سلام به همه ......... این هم امضاء بنده: از امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام پرسیدند مردانگی چیست؟ حضرت فرمودند آن است که آنچه را که در عیان از انجام آن شرم داری، در نهان نکنی 13 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ باران یعنی نقطه چین تا خدا... دریا باش.. تاآنکه شایستگی دارد از با تو بودن لذت ببرد و آنکه شایستگی ندارد در تو غرق شود... A word's just a word 'till you mean what you say And love isn't love 'till you give it away 10 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ دوستای گلم امضای همتون یه جوری قشنگه.دست همتون درد نکنه.:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ بخاطر سه چیز هیچگاه کسی را مسخره نکنید: چهره والدین زادگاه چون انسان هیچ حق انتخابی در مورد آنها ندارد 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده