نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ وايييي اون روبات که احساس نداره چيکار ميکنه باهاش :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ وايييي اون روبات که احساس نداره چيکار ميکنه باهاش :banel_smiley_52: آدما که مثلا احساس دارن چیکار میشه کرد ؟ 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ وايييي اون روبات که احساس نداره چيکار ميکنه باهاش :banel_smiley_52: چرا بابا همه چيش دست انسانه كه چه جوري طراحيش كنه ديگه ...ممكنه حتي از آدماي معمولي موفقتر باشه ! ولي فك كن حالا وسط كار يهو رباته باترييييييييييييش تموم شه چه بساطي ميشه ها !!!! 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بابا همه چيش دست انسانه كه چه جوري طراحيش كنه ديگه ...ممكنه حتي از آدماي معمولي موفقتر باشه ! ولي فك كن حالا وسط كار يهو رباته باترييييييييييييش تموم شه چه بساطي ميشه ها !!!! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ولي فك كن حالا وسط كار يهو رباته باترييييييييييييش تموم شه چه بساطي ميشه ها !!!! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی دستم به خودش نمیرسه باید به رباتش راضی بشم دیگه.:ws54: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ وقتی دستم به خودش نمیرسه باید به رباتش راضی بشم دیگه.:ws54: راس میگی:ws44: 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بابا همه چيش دست انسانه كه چه جوري طراحيش كنه ديگه ...ممكنه حتي از آدماي معمولي موفقتر باشه ! ولي فك كن حالا وسط كار يهو رباته باترييييييييييييش تموم شه چه بساطي ميشه ها !!!! آدمای عادی ....... میزارن دم دستشون...اینجا هم باتری میزاریم دیگه!!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوبیش اینه که اینا محرم و نامحرم ندارن که!!!! روحم ندارن که گناهه کبیره شه!!! خانوما برید حال کنید 7-8 تا شوهر میتونین داشته باشین!!! از شیر مادر حلال تر!!! به بیگاری بکشینشون کلی حال میده واسه هر کاری یکی!!! تا این مردا قدر زنا رو بدونن!!! 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آدمای عادی ....... میزارن دم دستشون...اینجا هم باتری میزاریم دیگه!!!:persiana__hahaha: چي ميذارن دم دستشون ؟ نميدونم كه من ! :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چي ميذارن دم دستشون ؟ نميدونم كه من ! :JC_thinking: :persiana__hahaha:تو فک کن من فک میکنم نمیدونی!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خانم سکینه روبات، آیا مایلید شما را با مهریه دو باطری ژاپنی، به عقد آقای اسی در بیاورم؟ روبات رفته شارژ بکنه !!! برای بار دوم عرض میکنم، آیا وکیلم؟ 10 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خانم سکینه روبات، آیا مایلید شما را با مهریه دو باطری ژاپنی، به عقد آقای اسی در بیاورم؟ روبات رفته شارژ بکنه !!! برای بار دوم عرض میکنم، آیا وکیلم؟ چینی دیگه؟!؟!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خانم سکینه روبات، آیا مایلید شما را با مهریه دو باطری ژاپنی، به عقد آقای اسی در بیاورم؟ روبات رفته شارژ بکنه !!! برای بار دوم عرض میکنم، آیا وکیلم؟ مبارک باشه هوراااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خانم سکینه روبات، آیا مایلید شما را با مهریه دو باطری ژاپنی، به عقد آقای اسی در بیاورم؟ روبات رفته شارژ بکنه !!! برای بار دوم عرض میکنم، آیا وکیلم؟ خيلي باحال بود دمت گرم! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چینی دیگه؟!؟!:persiana__hahaha: میگم خانم سکینه روبات، میگی چینی!!!! نگفتم خانم سوسانو روبات که مثلا بشه کره ای!!!! البته امکان مونتاژ هست. 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خانم سکینه روبات، آیا مایلید شما را با مهریه دو باطری ژاپنی، به عقد آقای اسی در بیاورم؟ روبات رفته شارژ بکنه !!! برای بار دوم عرض میکنم، آیا وکیلم؟ وا؟؟؟ مگه باتری وطنی چشه؟؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده