Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چاکرتم داش آرمین مرسیییییییییی چشم حتما 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آفرين خيلي قشنگ بودن دستت درد نكنه ...واقعا لذت بردم ...چقده دوست دارم برم يزد جاهاي قشنگي براي عكاسي داره كاشان هم همينطور دفعه ديگه تاپيك عكاسي زدي به منم خبر ميدي بيام ببينم :w00: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اوههههههه چی سوتی دادم ها :icon_pf (34): ایشالا که امین نمیبینه آفرين خيلي قشنگ بودن دستت درد نكنه ...واقعا لذت بردم ...چقده دوست دارم برم يزد جاهاي قشنگي براي عكاسي داره كاشان هم همينطوردفعه ديگه تاپيك عكاسي زدي به منم خبر ميدي بيام ببينم :w00: سلام . چشم حتما خبرتون میکنم :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
baraan 1186 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من تا حالا یزد نرفتم اما انقدر عکسات قشنگن لازم شد برم حتما:flowerysmile::4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اوههههههه چی سوتی دادم ها :icon_pf (34):ایشالا که امین نمیبینه من بهش میگم!!دایی منه!! آفرين خيلي قشنگ بودن دستت درد نكنه ...واقعا لذت بردم ...چقده دوست دارم برم يزد جاهاي قشنگي براي عكاسي داره كاشان هم همينطور من تا حالا یزد نرفتم اما انقدر عکسات قشنگن لازم شد برم حتما:flowerysmile::4uboxsmiley: تشریف بیارین!!!جاهای دیدنی زیادی داره!! 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من تا حالا یزد نرفتم اما انقدر عکسات قشنگن لازم شد برم حتما:flowerysmile::4uboxsmiley: :wubpink: آره حتما برو جاهای قشنگ زیاد داره 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ به به خیلی زیبا بود!! آفرین!! 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ جالب ، ولى ميشه بفرماييد اينجا اسمش چيه؟به چه جايى معروف؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ That's great :wubpink: به به خیلی زیبا بود!! آفرین!! :wubpink: جالب ، ولى ميشه بفرماييد اينجا اسمش چيه؟به چه جايى معروف؟ :wubpink: به میدان امیر چخماق یزد معروفه 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خيلي قشنگ بود . :flowerysmile: هم عكسش . و هم شهرش . اين همه معماري زيبا تو يزد اخه چرا هيچكي دقت نميكنم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خيلي قشنگ بود . :flowerysmile:هم عكسش . و هم شهرش . اين همه معماري زيبا تو يزد اخه چرا هيچكي دقت نميكنم مرسی داداشی آره این همه جای قشنگ هست ولی کسی دقت نمیکنه بهش 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه همیشه عکس هات خوب بوده لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه همیشه عکس هات خوب بوده عکساي قشنگي بود دست مريضاد :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
m.r.r 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ سلام ميگم يه مشكلي برا لينك عكسات افتاده من نتونستم هيچكومو ببينم ولي بقيه يوزرها مشكلي نداشتن.محروم شديم از هنرت. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده