Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 17 آبان، 2010 آفرين خيلي قشنگ بودن دستت درد نكنه ...واقعا لذت بردم ...چقده دوست دارم برم يزد جاهاي قشنگي براي عكاسي داره كاشان هم همينطور دفعه ديگه تاپيك عكاسي زدي به منم خبر ميدي بيام ببينم :w00: 2
Ali.Akbar 9300 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 اوههههههه چی سوتی دادم ها :icon_pf (34): ایشالا که امین نمیبینه آفرين خيلي قشنگ بودن دستت درد نكنه ...واقعا لذت بردم ...چقده دوست دارم برم يزد جاهاي قشنگي براي عكاسي داره كاشان هم همينطوردفعه ديگه تاپيك عكاسي زدي به منم خبر ميدي بيام ببينم :w00: سلام . چشم حتما خبرتون میکنم :wubpink: 2
baraan 1186 ارسال شده در 17 آبان، 2010 من تا حالا یزد نرفتم اما انقدر عکسات قشنگن لازم شد برم حتما:flowerysmile::4uboxsmiley: 1
Sheyda* 299 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اوههههههه چی سوتی دادم ها :icon_pf (34):ایشالا که امین نمیبینه من بهش میگم!!دایی منه!! آفرين خيلي قشنگ بودن دستت درد نكنه ...واقعا لذت بردم ...چقده دوست دارم برم يزد جاهاي قشنگي براي عكاسي داره كاشان هم همينطور من تا حالا یزد نرفتم اما انقدر عکسات قشنگن لازم شد برم حتما:flowerysmile::4uboxsmiley: تشریف بیارین!!!جاهای دیدنی زیادی داره!! 2
Ali.Akbar 9300 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 من تا حالا یزد نرفتم اما انقدر عکسات قشنگن لازم شد برم حتما:flowerysmile::4uboxsmiley: :wubpink: آره حتما برو جاهای قشنگ زیاد داره 2
masi eng 47046 ارسال شده در 18 آبان، 2010 جالب ، ولى ميشه بفرماييد اينجا اسمش چيه؟به چه جايى معروف؟ 2
Ali.Akbar 9300 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2010 That's great :wubpink: به به خیلی زیبا بود!! آفرین!! :wubpink: جالب ، ولى ميشه بفرماييد اينجا اسمش چيه؟به چه جايى معروف؟ :wubpink: به میدان امیر چخماق یزد معروفه 1
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 18 آبان، 2010 خيلي قشنگ بود . :flowerysmile: هم عكسش . و هم شهرش . اين همه معماري زيبا تو يزد اخه چرا هيچكي دقت نميكنم 1
Ali.Akbar 9300 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2010 خيلي قشنگ بود . :flowerysmile:هم عكسش . و هم شهرش . اين همه معماري زيبا تو يزد اخه چرا هيچكي دقت نميكنم مرسی داداشی آره این همه جای قشنگ هست ولی کسی دقت نمیکنه بهش 1
Ali.Akbar 9300 سازنده ارسال شده در 27 آبان، 2010 دستت درد نکنه همیشه عکس هات خوب بوده عکساي قشنگي بود دست مريضاد :wubpink: 1
m.r.r 52 ارسال شده در 4 آذر، 2010 سلام ميگم يه مشكلي برا لينك عكسات افتاده من نتونستم هيچكومو ببينم ولي بقيه يوزرها مشكلي نداشتن.محروم شديم از هنرت.
ارسالهای توصیه شده