رفتن به مطلب

مشاعره انگلیسی با لغات و اصطلاحات مکانیک

ارسال های توصیه شده

فکر کنم دو هندسه رو بررسی می کنه .

استوانه می تواند به عنوان تیغه (توپر) باشد .درحالیکه یک باله که به خوبی جهت دار است (زاویه کوچکی برای حمله دارد _ فکر کنم بحث ایرودینامیک باشه_ ) در مواجه شدن با جریان سست خواهد بود !

دیگه ببخشید. اشتباه زیاد داره .:ws3: فکر کنم نمره قبولی هم نگیرم.

** راستی چ خوب می شه که در حد یک خط هم درباره متن نوشته شده اطلاعات اضافی بزاریم .

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 142
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فکر کنم دو هندسه رو بررسی می کنه .

استوانه می تواند به عنوان تیغه (توپر) باشد .درحالیکه یک باله که به خوبی جهت دار است (زاویه کوچکی برای حمله دارد _ فکر کنم بحث ایرودینامیک باشه_ ) در مواجه شدن با جریان سست خواهد بود !

دیگه ببخشید. اشتباه زیاد داره .:ws3: فکر کنم نمره قبولی هم نگیرم.

** راستی چ خوب می شه که در حد یک خط هم درباره متن نوشته شده اطلاعات اضافی بزاریم .

استوانه جسمی با شیب تند است در حالیکه باله بخوبی جهت دار است(زاویه حمله کوچک) و نسبت به جریان ضعیف تر است.(فکر کنم ضعیف تر بودن به استوانه بر میگرده):icon_pf (34):(منم افتضاح ترجمه میکنم)

این متن در مورد جریان اطراف سیلندر و باله است و میگه باله بصورت ملایم شیب پیدا میکنه و جریان بر روی اون هدایت میشه،اما در مورد استوانه این اتفاق بصورت ناگهانی رخ میده.به همین دلیل بر روی استوانه پدیده هایی مانند جدایش و گردابه اتفاق می افتد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

Reynold's Number

تابعی برای محاسبه ی آشفتگی جریان سیال که اگر بالای 2000 باشه جریان آشفته، متلاطم یا توربولانسه و اگه کمتر باشه جریان منظم یا لامیناره.

• Like 4
لینک به دیدگاه
more modern trucks have an air dryer built into system which takes away a lot of the moisture from the air in the system

اغلب وانت ها یک سیستم خشک کننده هوا دارند،که بیشتر رطوبت هوا سیستم را می گیرد .

• Like 4
لینک به دیدگاه
اغلب وانت ها یک سیستم خشک کننده هوا دارند،که بیشتر رطوبت هوا سیستم را می گیرد .

یه توضیح بدم منحرف نشیم:

اینجا منظور از سیستم سیستم ترمز هست / وانت رو نمی دونم/ ولی کامیون و 18 چرخ...

من هنوز نفهمیدم برا چی رطوبت هوا رو می گیریم بخاطرانکه بیشتر متراکم شود؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

A wax mock-up of the turbine blade was made by using an investment casting method

متن سختی نیست دو لغت کاربردی در ریختگری داره .

• Like 2
لینک به دیدگاه
A wax mock-up of the turbine blade was made by using an investment casting method

مدل مومی پره های توربین،با استفاده از شیوه قالب گیری ریخته گری ساخته شد.:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

investment casting ریخته گری با قالب بسته:ws52:

wax mock-up ماکت:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ترجمه مریم خانم کاملا صحیح بود . :flowerysmile:

investment casting همون ریختگری دقیق (ریخته گری مومی )

و wax mock-up هم اشاره به مدل مومی داره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
تئوری سیال کامل (سیال ایده ال؟) کاملا برای( کشیده شدن یک بدنه ؟) شکست خورد .

:ws3:

تئوری سیال ایده آل برای محاسبه نیروی درگ(نیرویی که در راستای جریان به جسم وارد میشود)یک جسم کاملا شکست خورد:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
the theory of perfect fluids fails completely,to account for a drag of a body

The greatest discrepancy between the theory of a perfect fluid and experiment exist in the consideration of drag

توجه:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
توجه:w16:

ممنون مهندس:icon_gol:ولی در این تاپیک کل متن باید ترجمه بشه:w16:

متن اول را من و آقا سجاد معنی کردیم ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

the greatest discrepancy between the theory of a perfect fluid and experiment exist in the consideration of drag

ترجمه خودمونی و یه جورهایی مفهومی:بین تئوری یه سیال ایده آل و یافته هایی که رو بحث دراگ زوم کردن فرق زیادی است بیشترین فرق بین ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

The greatest discrepancy between the theory of a perfect fluid and experiment exist in the consideration of drag

بیشترین تفاوت بین (مقدار)تئوری و آزمایشگاهی سیال ایده آل در مقابل درگ است.

in consideration of به معنی در مقابل هم بکار میرود.

یعنی فکر کنم منظورش اینه که برای نیروی درگ نتایج حاصل از مقادیر تئوری با آزمایشگاهی بیشترین تفاوت رو نسبت به سایر داده ها داره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
بیشترین تفاوت بین (مقدار)تئوری و آزمایشگاهی سیال ایده آل در مقابل درگ است.

In consideration of به معنی در مقابل هم بکار میرود.

یعنی فکر کنم منظورش اینه که برای نیروی درگ نتایج حاصل از مقادیر تئوری با آزمایشگاهی بیشترین تفاوت رو نسبت به سایر داده ها داره.

ترجمه من و شما هر کدوم یه مفهوم رو می رسونن اما ذهنیات فعلی من:

1-تئوری درگ داریم و عملی درگ/تئوری یه چیز گفته عملی هم یه چیزی/حالا تفاوت بین تئوری و عملی بسیار زیاده این تفاوت رو ایکس می نامیم

2-تئوری درگ داریم و عملی درگ/تئوری یه چیز گفته عملی هم یه چیزی/ تفاوت ایکس

برا مثال:

تئوری لایه مرزی(مثلا استوانه دوار) داریم و عملی لایه مرزی/تئوری یه چیز گفته عملی هم یه چیزی/تفاوت ایگرگ

مقدار (اندازه /همون اختلافه/....)ایکس به مراتب بیشتر از ایگرگ هست

• Like 1
لینک به دیدگاه

3-بین تئوری های سیال ایده آل(حالا در هر بحثی درگ لایه مرزی نیروی برشی و...) و آزمایشاتی(حالا در هر بحثی درگ لایه مرزی نیروی برشی و...) که رو سیال ایده آل انجام گرفته اختلاف هست. اوج اختلاف ها وقتی بود که آزمایشهای درگ رو انجام دادیم و با تئوری هش مقایسه کردیم

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...