baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان ..فکر کنم این نوع تایپک رو در تالار زبان انگلیسی خیلی از انجمنها دیده باشید خوب این هم از نوعه مکانیکشه .... شاید بگید در مکانیک اکثر لغات انگلیسی هستند ولی خوب باید بدونیم که اون لغت یا اصطلاح در کدوم قسمت اون معنی رو میده ... بالاخره اگر هر بار که اومدیم یه لغت یا یه اصطلاح هم یاد بگیریم شاید اون یه اصطلاح ما رو از یه مخمصه نجات بده !!! 7 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ anchor pin خار ماهک , خار محدود کننده 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ finishing tool ابزار پرداخت 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ off-center,to لنگ زدن , سنتر نبودن , مرکز نبودن 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ مشاعره مگه حرف آخر مد نظر نیس؟ 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ مشاعره مگه حرف آخر مد نظر نیس؟ سلام چطور ؟ اشتباهی رخ داده؟ 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ amorphic بی شکل (متالوژی) anchor pin خار ماهک , خار محدود کننده finishing tool ابزار پرداخت flanged joint اتصال فلنجی سلام جیگر نه آخه حرف آخر کلمه 1 حرف اول کلمه 2 میشه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ضمن تشکر از دوست عزیزمون... مشاعره باید با حرف آخر کلمه قبلی شروع بشه! 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ آهان ببخشید خوب شما ها شروع کنید با کلمه آخر من معذرت می خام یادم رفته بود 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بلی شما درست میگین ring ..این اولین یادگیری من از این تایپیک .....ممنون 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ Rear Wheel چرخ عقب (مکانیک خودرو) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده