سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نه ولی دارم دیش دیییییییش دییییش دیش مهپاره؟ الان زنگ میزنم به پلیس 110 پشم ریش 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خانوما تا ساعت اسپم کنون خیلی مونده هنوز!!! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دییییشدیش مهپاره؟ الان زنگ میزنم به پلیس 110 پشم ریش نه این اون دیش نیست الوچه دیش دیش بود کشمیش:w16: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نه این اون دیش نیست الوچه دیش دیش بود کشمیش:w16: لواشکشم داری؟ به منم بده 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ لواشکشم داری؟به منم بده لواشک.الوچه.تمبر هندی. قره قوروت از هر نوعش(تمشک.الو.شاتوت.گوجه سبز و...................) هر چی بخوای الانم دارم تمبر هندی تمشکی میخورم:w16: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اخ جون می میرم برا تمبر هندی و الوچه:shad: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دهنم آب افتاد :w00::w00::w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ .. . . برداشت بد نکنید . . . پدر دوستم نه موجی هست و نه دیوانه . . . فقط با خاطراتش زندگی میکنه . . . عاشق اون دوران . . . دورانی که ایثار کمترین کاری بود که میشد در حق رفقا انجام داد . . . دورانی که از هر 10 تا مرد , 10 تا مرد پیدا میشد . . . دورانی که خیلی با الآن فرق داشت . . . برای راست و ریس کردن کارای خوابگاه دوستم اومده بود که دیدمش . . . ساده ی ساده . . .! مردی که وقتی 18 سالش بود برای خرید نون رفت بیرون و سر از کردستان در آورد! 19 سالش بود که فرمانده ی توپ خونه شد! آدمی که از بنیاد ایثارگران میان دنبالش و اون تحویلشون نمیگیره . . آخه میگه من جیره خور اینا نیستم . . .! دوستم میگه : "پدر من : لااقل به فکر رتبه ی کنکور و ارشدم باش!" جواب میشنوه : " مردی! عرضه داری! عقل داری! بشین درستو بخون!" با اینکه یه کارمند ساده با درآمد کمه , داره خرج 3 تا دانشجو رو میده . . . خداییشم در حد توانش برا پسراش کم نزاشته . . . خلاصه ی کلام : پدر دوستم یه مرده! یه مرد واقعی . . . ! خب بابای دوستت مرده تو چرا خوشالی؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من الان انواعش رو دارم دارم میخورم 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من الان انواعش رو دارم دارم میخورم به قول سارا ايشششششششششششششششش :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من الان انواعش رو دارم دارم میخورم منم میخام:banel_smiley_52: نمیدونم چرا از بعد افطار تا حالا همش سبزم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ به قول ساراايشششششششششششششششش :viannen_38: سارا از قول من میگه به قول خودم بخور کیش مییییییییییییییییییییییییییش 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ای عشق!!! اقا قضیه این سلام بر عشق و مِشق چیه 4 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ای عشق!!! معذرت خواهی:ws44: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اقا قضیه این سلام بر عشق و مِشق چیه دیشب آهنگ برنامه اسپم کنون بود سلام ای عشق عشق عشق سلام ای عشق 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اقا قضیه این سلام بر عشق و مِشق چیه رمز عملیاته یه چیزی تو مایه های یا ثارا.... جایی لو ندیا 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ معذرت خواهی:ws44: تکرار نشه!!!:167: :w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده