Hossein.T 22596 ارسال شده در 13 آبان، 2010 . . . . برداشت بد نکنید . . . پدر دوستم نه موجی هست و نه دیوانه . . . فقط با خاطراتش زندگی میکنه . . . عاشق اون دوران . . . دورانی که ایثار کمترین کاری بود که میشد در حق رفقا انجام داد . . . دورانی که از هر 10 تا مرد , 10 تا مرد پیدا میشد . . . دورانی که خیلی با الآن فرق داشت . . . برای راست و ریس کردن کارای خوابگاه دوستم اومده بود که دیدمش . . . ساده ی ساده . . .! مردی که وقتی 18 سالش بود برای خرید نون رفت بیرون و سر از کردستان در آورد! 19 سالش بود که فرمانده ی توپ خونه شد! آدمی که از بنیاد ایثارگران میان دنبالش و اون تحویلشون نمیگیره . . آخه میگه من جیره خور اینا نیستم . . .! دوستم میگه : "پدر من : لااقل به فکر رتبه ی کنکور و ارشدم باش!" جواب میشنوه : " مردی! عرضه داری! عقل داری! بشین درستو بخون!" با اینکه یه کارمند ساده با درآمد کمه , داره خرج 3 تا دانشجو رو میده . . . خداییشم در حد توانش برا پسراش کم نزاشته . . . خلاصه ی کلام : پدر دوستم یه مرده! یه مرد واقعی . . . ! 18
ne_sh67 1947 ارسال شده در 13 آبان، 2010 .. . . برداشت بد نکنید . . . پدر دوستم نه موجی هست و نه دیوانه . . . فقط با خاطراتش زندگی میکنه . . . عاشق اون دوران . . . دورانی که ایثار کمترین کاری بود که میشد در حق رفقا انجام داد . . . دورانی که از هر 10 تا مرد , 10 تا مرد پیدا میشد . . . دورانی که خیلی با الآن فرق داشت . . . برای راست و ریس کردن کارای خوابگاه دوستم اومده بود که دیدمش . . . ساده ی ساده . . .! مردی که وقتی 18 سالش بود برای خرید نون رفت بیرون و سر از کردستان در آورد! 19 سالش بود که فرمانده ی توپ خونه شد! آدمی که از بنیاد ایثارگران میان دنبالش و اون تحویلشون نمیگیره . . آخه میگه من جیره خور اینا نیستم . . .! دوستم میگه : "پدر من : لااقل به فکر رتبه ی کنکور و ارشدم باش!" جواب میشنوه : " مردی! عرضه داری! عقل داری! بشین درستو بخون!" با اینکه یه کارمند ساده با درآمد کمه , داره خرج 3 تا دانشجو رو میده . . . خداییشم در حد توانش برا پسراش کم نزاشته . . . خلاصه ی کلام : پدر دوستم یه مرده! یه مرد واقعی . . . ! من از یه لحاظ دیگه فک کردم!!!!:persiana__hahaha: 3
Hossein.T 22596 سازنده ارسال شده در 13 آبان، 2010 من از یه لحاظ دیگه فک کردم!!!!:persiana__hahaha: شما لطف کن تا اطلاع ثانوی به چیزی فکر نکن!!! :w00::w00: 5
ne_sh67 1947 ارسال شده در 13 آبان، 2010 شما لطف کن تا اطلاع ثانوی به چیزی فکر نکن!!! :w00::w00: قول نمیدمااا!!:persiana__hahaha: 2
سمندون 19440 ارسال شده در 13 آبان، 2010 شما لطف کن تا اطلاع ثانوی به چیزی فکر نکن!!! :w00::w00: بچه ها واسه شب میگم سلام بر عشق اینجا هم جواب میده هااااااااا 7
Hossein.T 22596 سازنده ارسال شده در 13 آبان، 2010 بچه ها واسه شب میگم سلام بر عشق اینجا هم جواب میده هااااااااا حرفی نیست!!! 3
.FatiMa 36560 ارسال شده در 13 آبان، 2010 .. . . برداشت بد نکنید . . . پدر دوستم نه موجی هست و نه دیوانه . . . فقط با خاطراتش زندگی میکنه . . . عاشق اون دوران . . . دورانی که ایثار کمترین کاری بود که میشد در حق رفقا انجام داد . . . دورانی که از هر 10 تا مرد , 10 تا مرد پیدا میشد . . . دورانی که خیلی با الآن فرق داشت . . . برای راست و ریس کردن کارای خوابگاه دوستم اومده بود که دیدمش . . . ساده ی ساده . . .! مردی که وقتی 18 سالش بود برای خرید نون رفت بیرون و سر از کردستان در آورد! 19 سالش بود که فرمانده ی توپ خونه شد! آدمی که از بنیاد ایثارگران میان دنبالش و اون تحویلشون نمیگیره . . آخه میگه من جیره خور اینا نیستم . . .! دوستم میگه : "پدر من : لااقل به فکر رتبه ی کنکور و ارشدم باش!" جواب میشنوه : " مردی! عرضه داری! عقل داری! بشین درستو بخون!" با اینکه یه کارمند ساده با درآمد کمه , داره خرج 3 تا دانشجو رو میده . . . خداییشم در حد توانش برا پسراش کم نزاشته . . . خلاصه ی کلام : پدر دوستم یه مرده! یه مرد واقعی . . . ! :icon_gol: 3
DCBA 8191 ارسال شده در 13 آبان، 2010 بچه ها واسه شب میگم سلام بر عشق اینجا هم جواب میده هااااااااا حرفی نیست!!! :banel_smiley_4: 3
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 13 آبان، 2010 برو دست همچین مردی رو ببوس و ازش امضا بگیر کسی که جیره خواره اینا نباشه یه انسان به تمام معنیه 8
pianist 31130 ارسال شده در 13 آبان، 2010 برو دست همچین مردی رو ببوس و ازش امضا بگیرکسی که جیره خواره اینا نباشه یه انسان به تمام معنیه امام خميني ا... اکبر ا... اکبر .......... 4
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 13 آبان، 2010 امام خميني ا... اکبر ا... اکبر .......... ایییییییییییشششششششششششششششش:viannen_38: 6
maryam_alien 9906 ارسال شده در 13 آبان، 2010 خدا سعادت و توفیق جیره خوار نشدن رو به همه عنایت کنه!!! 3
سمندون 19440 ارسال شده در 13 آبان، 2010 ایییییییییییشششششششششششششششش:viannen_38: بخور کیش مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 13 آبان، 2010 بخور کیش مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش بینم تو نداری ایش میییییش:w00: 4
pianist 31130 ارسال شده در 13 آبان، 2010 ایییییییییییشششششششششششششششش:viannen_38: بخور کیش مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییش بینم تو نداری ایش میییییش:w00: نه ولی دارم دیش دیییییییش 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری