ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الکی که نمیشه،باج بده چی میخوای؟ 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نیدونم یه چیز خوب و دندون گیر من دارم میرم با هم بعدا دعوا میکنیم:167::167::167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باوجه خدانگهدار اگه نتونستی بعدا وارد انجمن بشی یا بن شدی یا ... خلاصه یه بلایی سرت آوردم دیجه :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حق با شماست.کلا بخاطر مزاحمت و چرت و پرت گفتن معذرت،باید میگفتید خوشتون نمیاد، تا جایی که تونستم همشو پاک کردم، موفق باشید نه حق با من نیست! وقتی چنین تاپیکی هست خب حتما هست دیگه! من اونشب که این پست رو زدم حال خوشی نداشتم ... خسته شده بودم از اینکه تنها تاپیکی که روش کار میشه همین گفتگوی کشاورزیه! ... اگه میخواید نقل قول کنید پست بعدیمم نقل قول میکردید بهتر بود ... در هر صورت من نباید همچین چیزی رو میگفتم و معذرت میخوام. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه های کشاورزی میدونن رتبه ی کشاورزی دانشگاه تهران چنده؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه های کشاورزی میدونن رتبه ی کشاورزی دانشگاه تهران چنده؟ سلام. اگه منظورت اینه که بچه های دانشگاه تهران تو رشته کشاورزی چه رتبه هایی آوردن! من فقط اینا رو میدونم که از دوستای خودم هستن! شیرین مرادی رتبه 1 باغبانی رو آوردن ... از بچه های ابوریحان آقای حسن حیدری رتبه 4 زراعت رو آوردن ... از بچه های ابوریحان داداشمون علی روشن بخش رتبه 9 گیاهپزشکی (بیماریهای گیاهی) از بچه های ابوریحان . رتبه های خوب دیگه ای هم هست که من اونا رو نمیشناسم! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. اگه منظورت اینه که بچه های دانشگاه تهران تو رشته کشاورزی چه رتبه هایی آوردن! من فقط اینا رو میدونم که از دوستای خودم هستن! شیرین مرادی رتبه 1 باغبانی رو آوردن ... از بچه های ابوریحان آقای حسن حیدری رتبه 4 زراعت رو آوردن ... از بچه های ابوریحان داداشمون علی روشن بخش رتبه 9 گیاهپزشکی (بیماریهای گیاهی) از بچه های ابوریحان . رتبه های خوب دیگه ای هم هست که من اونا رو نمیشناسم! نه مثلا من کنکور دادم یه رتیه ای اوردن اومدم صنایع دیگه اون رتبه ای که بچه ها کنکور میدن میان وارد دوره کارشناسیش میشن چنده>؟ مثلا کشاورزی تا چند هزار میگیره 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نه مثلا من کنکور دادم یه رتیه ای اوردن اومدم صنایع دیگه اون رتبه ای که بچه ها کنکور میدن میان وارد دوره کارشناسیش میشن چنده>؟ مثلا کشاورزی تا چند هزار میگیره بستگی به گرایشاش داره اجازه بدی میپرسم و دقیق ترش رو واست میگم اما رتبه های کشوری تا 70 هزارش هم بودن که ورودی ما رشته های باغبانی و زراعت قبول شده بودن! لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ بابا دلمون ترکید یکی بیاد دیگه 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بابا دلمون ترکید یکی بیاد دیگه خب یه کمی کمتر بخور، مگه مجبوری اینقدر بخوری که دلت بترکه! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بابا دلمون ترکید یکی بیاد دیگه :banel_smiley_4: خب یه کمی کمتر بخور، مگه مجبوری اینقدر بخوری که دلت بترکه! :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ نزديک ظهر ولی هنوز کرکره تالار کشاورزی پايين!:icon_pf (34): چرا تالار خلوته؟ کجايين شماها؟؟ امتحانا ک تموم شدن..(خطاب ب بعضی ها:حمید) من فقط يکی دو هفته ای هستم بنا ب دلايلی يه مدت ممکن نباشم ... خواستم گفته باشم بعدا گله ای تو کار نباشه من میام ولی کسی نیس...! امروز حسابی دلم گرفته... هر کدوم اول بياين سر اون خالی ميکنم! د يالا يکيتون بياين!!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ نزديک ظهر ولی هنوز کرکره تالار کشاورزی پايين!:icon_pf (34):چرا تالار خلوته؟ کجايين شماها؟؟ امتحانا ک تموم شدن..(خطاب ب بعضی ها:حمید) من فقط يکی دو هفته ای هستم بنا ب دلايلی يه مدت ممکن نباشم ... خواستم گفته باشم بعدا گله ای تو کار نباشه من میام ولی کسی نیس...! امروز حسابی دلم گرفته... هر کدوم اول بياين سر اون خالی ميکنم! د يالا يکيتون بياين!!! سلاممم من اومدم :banel_smiley_52: :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلاممم من اومدم :banel_smiley_52: :icon_pf (34): بیا و خالی کن! :w410: دير اومدين متاسفانه نهار مهمونم دارم میرم....! اسمتون رفت تو ليست باشه بعدا حتما ميامو از خجالتتون در ميام 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلاممم من اومدم :banel_smiley_52: :icon_pf (34): وای ببخشيد pesare irani شما ک مهمونی هوای مهمونارو تا اطلاع ثانوی يخورده داريم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده