soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم در انجام كارو بارتون قرار بديد ...... الان اومدم! که! تهنا نباشی! سلام سمانه جان، سلام رضا جان سلام الهه جان! ظهر صبحیتون بخیر صبح نزدیک به ظهر تو هم بخیر خوبه. خوش اومدی. بگیرش همونه که از لب استخر برات چیدم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سمانه تو یه چیزیت میشه ها! فکر کنم یه نفر الان به جمعمون اضافه شه! کی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا حافظ همين حالا رفتی!! بسلامت 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی. مطمئن باش هیچ وقت فراموش نمیکنم محبتت رو :icon_gol: محبت؟ کی من؟ یادم نمیاد! انجام وظیفه بود. ناهارم که خودتونو پیاده کردیم کپی رنگی گرفتی از رو گله؟! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی؟؟؟ اشتباه گفت. منظورش این بود که الان یکی از جمعمون کم میشه ! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اشتباه گفت. منظورش این بود که الان یکی از جمعمون کم میشه ! همینه زود تند سریع که بحثی پیدا کنین حرف بزنیم که زود میخوام برم 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محبت؟ کی من؟ یادم نمیاد! انجام وظیفه بود. ناهارم که خودتونو پیاده کردیم کپی رنگی گرفتی از رو گله؟! ... لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا دوستمون lachin بود! نیومده رفت مثل اینکه! لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رضا جان من اونور یه تاپیک به مناسبت قرار مدار تو نمایشگاه کتاب ایجاد کردم با اجازت! الهه تو هم بیایا! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رضا جان من اونور یه تاپیک به مناسبت قرار مدار تو نمایشگاه کتاب ایجاد کردم با اجازت! الهه تو هم بیایا! حتما تهران دیگه!!!؟ باشه چشم تو تاپیکش حتما میام 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حتما تهران دیگه!!!؟ باشه چشم تو تاپیکش حتما میام :banel_smiley_4: برو بسلامت... برو استراحت کن! :167: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: برو بسلامت... برو استراحت کن! :167: چه استراحتی 3تا 6 کلاس دارم... فعلا ...:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه استراحتی 3تا 6 کلاس دارم...فعلا ...:icon_pf (44): :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام حالا چرا بای بای میکنی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. خوبی؟ همینطوری! گفتم شاید شما هم رفتی! الان باید برم شام بخورم آخه! 2 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. خوبی؟همینطوری! گفتم شاید شما هم رفتی! الان باید برم شام بخورم آخه! خوبم تو چطوری کم پیدا شدیاااااااا برو حمید جوونم منم می رم برای شام بای فعلا:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده