Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام صبح بهاريتون بخير سلام. عصر شما هم بخیر! اینطوری نمیشه که هر روز صبح بیای و سلامی بدی و بری! میای با بروبچ بیا گرمش کن! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه عکس عجیب! :w58: واقعا عجیبه!!! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آهای اهالی تالار ... آهایییییییییی خواب تشریف دارید؟ باشه! منم میرم میخوابم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آهای اهالی تالار ... آهایییییییییی خواب تشریف دارید؟ باشه! منم میرم میخوابم! کله سحر بجای اینکه بیای اینجا بگیر بخواب! که الان من تنها نباشم... سلام صبح بهاريتون بخير سلام چه سلام رنگارنگی 4 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w58: واقعا عجیبه!!! کجاش عجیبه؟ این برای پس از رخت بر بستن از این دنیا و رحلت به دیار باقیست که یارو مثلا وصیت میکنه که من دو ماه روزه بدهکارم و یک سال و نیم هم نماز نخوندم. قضای این نماز روزه ها رو برام بگیرید... البته وظیفه پسر بزرگه که به وصیت پدر عمل کنه ولی گاهی اوقات یا پسر بزرگی در کار نیست یا زیر بار نمیره برای همین میره یه پولی میده به یکی دیگه میگه بجای پدرم یا حالا اونی که فوت کرده به نیابت از اون این مقدار نماز قضا بخون یا روزه بگیر... 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کجاش عجیبه؟این برای پس از رخت بر بستن از این دنیا و رحلت به دیار باقیست که یارو مثلا وصیت میکنه که من دو ماه روزه بدهکارم و یک سال و نیم هم نماز نخوندم. قضای این نماز روزه ها رو برام بگیرید... البته وظیفه پسر بزرگه که به وصیت پدر عمل کنه ولی گاهی اوقات یا پسر بزرگی در کار نیست یا زیر بار نمیره برای همین میره یه پولی میده به یکی دیگه میگه بجای پدرم یا حالا اونی که فوت کرده به نیابت از اون این مقدار نماز قضا بخون یا روزه بگیر... آره خب اینو میدونم... ولی تا حالا ندیده بودم آگهی بدن مگه استخدام!!! :icon_pf (34): اینجور آدما معمولا جاهای مشخصی دارن...باغ رضوان - امام زاده ها و.... پس فردا تو تبلیغات تلویزیونم .... 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره معمولا جاهای خاصی هست. اینم به نظر نمیاد آگهی باشه. احتمالا جلو در همونجا که قبول میکنه نوشته 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره معمولا جاهای خاصی هست. اینم به نظر نمیاد آگهی باشه. احتمالا جلو در همونجا که قبول میکنه نوشته خوبه بالاخره به تفاهم رسیدیم ! 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم در انجام كارو بارتون قرار بديد ...... 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کله سحر بجای اینکه بیای اینجا بگیر بخواب!که الان من تنها نباشم... الان اومدم! که! تهنا نباشی! سلام سمانه جان، سلام رضا جان سلام الهه جان! ظهر صبحیتون بخیر 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دارم میام پیشت، جاده چه همواره هوا چقد بوی، عطر تو رو داره جاده چه همواره، هوا چقد صافه شب داره موهای، سیاشو می بافه فقط تو می فهمی، امشب چه خوشحالم از این خوشی لبریز، رویاییه حالم دارم میام پیشت، جاده چه همواره هوا چقد بوی، عطر تو رو داره دارم میام پیشت، جاده چه همواره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امشب تو هم مثل، خودم چه بیتابی از شوق این دیدار، اصلا نمی خوابی از اینور جاده، تا اونور جاده میام آخه چشمات، وعده بهم داده میام که باز دستات، رفیق دستام شه دوباره تو عمق، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دارم میام پیشت، جاده چه همواره هوا چقد بوی، عطر تو رو داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، جاده چه همواره هوا چقد بوی، عطر تو رو داره 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان اومدم! که! تهنا نباشی! سلام سمانه جان، سلام رضا جان سلام الهه جان! ظهر صبحیتون بخیر خوبه. خوش اومدی. بگیرش همونه که از لب استخر برات چیدم! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سمانه تو یه چیزیت میشه ها! فکر کنم یه نفر الان به جمعمون اضافه شه! 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دارم میام پیشت، جاده چه همواره هوا چقد بوی، عطر تو رو داره جاده چه همواره، هوا چقد صافه ... داری میری پیش کی؟ فکر کنم یه شیشه عطر رو خودش خالی کرده، هوا خیلی بو میده! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبه. خوش اومدی. بگیرش همونه که از لب استخر برات چیدم! مرسی. مطمئن باش هیچ وقت فراموش نمیکنم محبتت رو :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ داری میری پیش کی؟ فکر کنم یه شیشه عطر رو خودش خالی کرده، هوا خیلی بو میده! پيش مامان و بابام و خواهرم و جيگرم خواهر زاده ام ..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده