soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره از انتظار من بیشتره. آماده باش برا دفعه بعد... باشه! ولی اینکه بگیم بخاطر چی بهش امتیاز دادیم....خوب نیس! خب مثلا در مورد بعضیاش من فقط به نماو رنگ عکس دقت میکنم!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکس منم هستا.. اونه، همون، دیدیش؟ امتیاز کامل بده... به به، چقدر قشنگه! داش حمیدم راس میگفتاا اینور تبلیغ آزاده! ا پس این ماله توئه!کاش زودتر میگفتی امتیازشو رد کردم رفت! 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چیزایی که من گفتم زیاد مهم نیست، هرجور خودت صلاح میدونی امتیاز بده. 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چیزایی که من گفتم زیاد مهم نیست، هرجور خودت صلاح میدونی امتیاز بده. ok فعلا که رفتم تو بحرشون! 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودتو به یه درختی چیزی ببند غرق نشی ! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودتو به یه درختی چیزی ببند غرق نشی ! :banel_smiley_4: تموم شد! ارسالم زدیم:دی 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه نکته بگم؟ اصلا مهم نیست که بر اساس مواردی که من گفتم امتیاز بدین. شما میتونید بر اساس معیارهای خودتون به عکسها امتیاز بدین. فقط صفر تا پنجاهش رعایت بشه و نظرتون و دلیل امتیاز دهیتون رو ذکر کنید... خجل شدیم! مرسی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زبون شما دورتارو پیشی خورده! فقط شکلک میزارین! 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چیه؟:w00: :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم میخوام نظر بدم راجع به عکسا :w00::w00::w00::w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممم صبح قشنگتون بخير وشادي من به جاي تمامي اونايي كه نميان هر روز ميام حاضري ميزنم ..... 6 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممم صبح قشنگتون بخير وشادي من به جاي تمامي اونايي كه نميان هر روز ميام حاضري ميزنم ..... :a030::a030: ولی من هر روز خیلی زود حاضر میزنم 5 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :a030::a030: ولی من هر روز خیلی زود حاضر میزنم آفرین بچه های فعال....! خوشمان امد میگم امضای جالبی داریا ...(تالار نواندیش) خودم کشفش کردما 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آفرین بچه های فعال....! خوشمان امد میگم امضای جالبی داریا ...(تالار نواندیش) خودم کشفش کردما پس من چي ....... 4 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آفرین بچه های فعال....! خوشمان امد میگم امضای جالبی داریا ...(تالار نواندیش) خودم کشفش کردما :w155::w155::w155::w155::w155::w155: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده