FGNI 297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ امروز غروب چارشنبه سوریه تو داری حباب میسازی ؟ 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ امروز غروب چارشنبه سوریه تو داری حباب میسازی ؟ سلام به اذر جون و خان دایی جون خان دایی نظرت در مورد ترقه چیه؟ یه ترقه بترکون حال کنیم شاید 4 نفر جمع شن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلامی چو بوی خوش اشنایی به ان مردمان دیده روشنایی :icon_pf (44): سلاااااااااام .:icon_pf (44): امروز مهربون باشیم خب! سلام به اذر جون و خان دایی جون خان دایی نظرت در مورد ترقه چیه؟ یه ترقه بترکون حال کنیم شاید 4 نفر جمع شن نترکونده من اومدم! 1 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سال نو همگی پیشاپیش مبارک از اونجایی که معلوم نیس از فردا باشم یا نه از همین حالا تبریکمو گفتم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ منم دقیقا همینطور ... کارم از فردا بعدازظهر شروع میشه ... نگهداری از یک پروژه سنگین تو دانشگاه! تا آخر تعطیلات! ملت همه میرن عشق و حال ما میریم سر کار! منم تبریکاتم رو گفتم! بازم میگم! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلام داداش همه رفتن استراحت کنن! فقط موندیم منو تو و من و تو! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ منم برم استراحت کنم! حمید این چه قیافه زاقارتیه گرفتی؟ همون قبلی بهتر بود اقلا ریختت معلوم نبود! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ منم برم استراحت کنم! حمید این چه قیافه زاقارتیه گرفتی؟ همون قبلی بهتر بود اقلا ریختت معلوم نبود! خواهش میکنم رضا جان ... نظر لطفته! دیگه تحملمون کنید ... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ خواهش میکنم رضا جان ... نظر لطفته! دیگه تحملمون کنید ... :icon_pf (34): نه اصلا نمیتونم، دیگه به اینجام رسیده، غیر قابل تحمله!! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نه اصلا نمیتونم، دیگه به اینجام رسیده، غیر قابل تحمله!! من که نفهمیدم به کجات رسیده! اصلا من میرم ... این وبلاگای فارسی مطالبشون رو از رو هم کپی کردن! رضا در مورد آفات نیشکر باید سمینار بدم کمکم کن! تا بعدا برم! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من که نفهمیدم به کجات رسیده!اصلا من میرم ... این وبلاگای فارسی مطالبشون رو از رو هم کپی کردن! رضا در مورد آفات نیشکر باید سمینار بدم کمکم کن! تا بعدا برم! به اینجام دیگه، نگاه کن... اینجا... من کم کم جور و پلاسمو جمع کنم و برم. اگه دیگه ندیدمتون حلالم کنین! پیشاپیش عید همتونم به شادی و میمنت. انشالله که سالی باشه بهتر از همه سالهای گذشته... در مورد نیشکر چیز خاصی ندارم الان. باید بگردم. اگه میتونی تا هفته دیگه صبر کنی ببینم چه میکنم. 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ به اینجام دیگه، نگاه کن... اینجا... من کم کم جور و پلاسمو جمع کنم و برم. اگه دیگه ندیدمتون حلالم کنین! پیشاپیش عید همتونم به شادی و میمنت. انشالله که سالی باشه بهتر از همه سالهای گذشته... در مورد نیشکر چیز خاصی ندارم الان. باید بگردم. اگه میتونی تا هفته دیگه صبر کنی ببینم چه میکنم. من که حلالت نمیکنم! :167: برو بسلامت ... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نه اصلا نمیتونم، دیگه به اینجام رسیده، غیر قابل تحمله!! بعد اونوقت دقیقا میشه بگی به کجات رسیده!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ بعد اونوقت دقیقا میشه بگی به کجات رسیده!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گیر دادینا حالا این بچه یه چی گفت اشتباه کرد شما ببخشینش:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ این محفل کم کم داشت گرم میشد که خوردیم به تعطیلات! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ پس چرا 3 شو R نمیزنی به موهات!؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده