Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ بله از اون یه صندلی گذاشتنت دور میز معلوم بود همش واس شوماست حالا که فهمیدی صندلی یادت نره با خودت بیاری 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ حالا که فهمیدی صندلی یادت نره با خودت بیاری عجب!میزبان هم میزبان های قدیم 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ مجاز رو ک همه میشنمهم همون دانشگاه کوفتیه بزار قبول شم خودم واست ی ابنبات چوبی میگیرم.با هر طعمی ک بخواااااای هی بخور تا تموم شه عجب مهمون نواز.چشم صندلیم میاریم:icon_pf (34): جدی ؟پس هتله ارشد پس میخوای کوفته بدی شیرینی قبول شدنتو خوبه ما منتظریم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ عجب!میزبان هم میزبان های قدیم خلاصه اگه میخوای راحت باشی صندلی بیار این میز سلف سرویس کسی اینجا تعارف نمیکنه فک کنم خیلی وقته مهمونی نرفتی مهمان گرامی 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ خلاصه اگه میخوای راحت باشی صندلی بیار این میز سلف سرویس کسی اینجا تعارف نمیکنه فک کنم خیلی وقته مهمونی نرفتی مهمان گرامی نخیرم میزبان گرامی اصولا مهمونی های ما صندلی داره 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ نخیرم میزبان گرامی اصولا مهمونی های ما صندلی داره آورین پس باید صندلی داشته باشی با خودت 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ آورین پس باید صندلی داشته باشی با خودت حالا صندلی چطوری باشه چوبی یا قلزی؟ با دسته باشه یا بی دسته؟ کوتاه باشه یا بلند؟ 2 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ ما صندلیم نباشه رو زمین میبریم میخوریم 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ حالا صندلی چطوری باشه چوبی یا قلزی؟ با دسته باشه یا بی دسته؟ کوتاه باشه یا بلند؟ از عسل یاد بگیر ما صندلیم نباشه رو زمین میبریم میخوریم احسنت صندلی VIP برای شما در نظر گرفتیم (اینو به هدی بگو اینقدر بهونه میگیره ) 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ تشویش الاذهان......مستفیذالفرند..... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ تشویش الاذهان......مستفیذالفرند..... به به مهمون برقی داریم >>>>> شلوغانر خرابکاروف بسیار خوش آمدی مهناز عزیز 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ به به مهمون برقی داریم >>>>> شلوغانر خرابکاروف بسیار خوش آمدی مهناز عزیز ممنونم مهندس..........خواهش میکنم..... برقیه و معرفتش..... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread148022.html 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ ممنونم مهندس..........خواهش میکنم.....برقیه و معرفتش..... بله کشاورزیه و مهمون نوازیش خب خوبی؟ از این طرفا راه گم کردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ بله کشاورزیه و مهمون نوازیش خب خوبی؟ از این طرفا راه گم کردی ؟ مرسی خوبم....گفتم بیام اینجا سری ب بچه های کشاورزی بزنم....نگن برقیا بیمعرفتن...... الان یک ساعت اومدم.....سرپا نگهم داشتی هیچی ام نیووردی بخورم....هی بگو مهمون نوازیم..... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread148022.html تمنا خوش آمدی مرسی از تاپیک جالبت بچه ها باید عکس بگیرن قرار بدن تو تاپیک 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ تمنا خوش آمدی مرسی از تاپیک جالبت بچه ها باید عکس بگیرن قرار بدن تو تاپیک سلام مرسی بله بله 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ مرسی خوبم....گفتم بیام اینجا سری ب بچه های کشاورزی بزنم....نگن برقیا بیمعرفتن......الان یک ساعت اومدم.....سرپا نگهم داشتی هیچی ام نیووردی بخورم....هی بگو مهمون نوازیم..... نه معرفتشون مثل کشاورزیا ثابت شدس داریم سفره افطار اماده میکنیم !!!تو که نمیخواستی روزه خواری کنی ؟هان؟ این سفره همیشگی الانم وقت افطار سلام مرسیبله بله این عکس بالایی چطوره برای مسابقه تمنا!!! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ منظورم همین بود.....سفره افطار...... قبول باشه.....ان شالله......التماس دعا..... مرسی مهندس.....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ نه معرفتشون مثل کشاورزیا ثابت شدس داریم سفره افطار اماده میکنیم !!!تو که نمیخواستی روزه خواری کنی ؟هان؟ این سفره همیشگی الانم وقت افطار این عکس بالایی چطوره برای مسابقه تمنا!!! اگه عکس خودته و از نت نیس خیلی ام عالیه. مسابقه نیستا.تاپیک 1بار دیگه بخون مهندس. ♥ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده