vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ ااااااا چه جالب وحید نمیدونستم وقتی ازت نقل قول بگیرم یهو صدا موزیک میاد!!:jawdrop:خوشمان آمد ربطی به نقل و قول نداره اون پستی که توش شکلک گذاشتم موزیک داره! ا ا ا این کارا چه معنی میده!!؟؟:w00:خودت شروع کن مام بیایم واسه ادامه!! شروع کردیاااااا... تو که میدونی من کلا از بحث کردن خوشم نمیاد اونوقت خودم بحث رو شروع کنم!؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ ااااااا چه جالب وحید نمیدونستم وقتی ازت نقل قول بگیرم یهو صدا موزیک میاد!!:jawdrop:خوشمان آمد منم میخوام! کو؟ کجاس؟ لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ ربطی به نقل و قول ندارهاون پستی که توش شکلک گذاشتم موزیک داره! نگوووووووووووو!!خب من وقتی نقل قول گرفتم یهو صدا موزیکش اومد البته قبلش اسپیکر خاموش بود! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ ربطی به نقل و قول ندارهاون پستی که توش شکلک گذاشتم موزیک داره! تو که میدونی من کلا از بحث کردن خوشم نمیاد اونوقت خودم بحث رو شروع کنم!؟ نه ماشالله بزنم به تخته اینور کمی بیشتر میحرفی...(جدی میگم) یه بار که مشکلی نداره... 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ منم میخوام!کو؟ کجاس؟ خب تو هم اسپیکرتو روشن کن می شنوی!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ نه ماشالله بزنم به تخته اینور کمی بیشتر میحرفی...(جدی میگم) یه بار که مشکلی نداره... اتفاقا منم رفتم پروفایلشو نگاه کردم دیدم پیغامم داره کلی تعجب کردم باورت میشه الهه!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ خب تو هم اسپیکرتو روشن کن می شنوی!:icon_pf (34): روشنه دارم آهنگ گوش میدم ولی چیزی نشنیدم!!!!!!! یه بار دیگه امتحان میکنیم! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ اتفاقا منم رفتم پروفایلشو نگاه کردم دیدم پیغامم دارهکلی تعجب کردم باورت میشه الهه!!!!!!! اهوم منم دیدم و تعجبیدمممممممممم وقتی خوشم نمیاد چجوری شروع کنم؟! باشه گریه نکن/ (این پست رو نقل و قول نگیر!) [FLASH=width=2 heigh=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] خب اینم حرفیه دیگه... باشه.... لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ خوب دیگه من برم بخوابم خوابم گرفت شبتون خوش 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ اوهومکلا من ادم دو رنگیم اینجا یه رنگ و اونجا یه رنگ! خوب خیلی بده خودتو اصلاح کن وحید! آدم نمی تونه به شخصیتت پی ببره! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ خوب دیگه من برم بخوابم خوابم گرفت شبتون خوش شبت بخیر گلم :icon_gol: اوهومکلا من ادم دو رنگیم اینجا یه رنگ و اونجا یه رنگ! حتما فلش نداری این صفحه رو با explorer باز کن / دو رنگی....!!! با explorer باز کردم!! حتما حواسم نبود! یه بار دیگه بزار :shad: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ اوهومکلا من ادم دو رنگیم اینجا یه رنگ و اونجا یه رنگ! حتما فلش نداری این صفحه رو با explorer باز کن خوب بخوابی خواب هم ببینی شب بخیر/ باشه... ااااااا تو چرا همه نقل قولارو میاری این بالا....عجبا!! لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ دو رنگی....!!! با explorer باز کردم!! حتما حواسم نبود! یه بار دیگه بزار :shad: .... ------------ میزارم تو پروفایلت! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلام از مهندسین شب زنده دار کسی نیس؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . شب خوش. 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ از مهندسین روز زنده دارشم کسی نیست چه برسه به شب زنده دار!! 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلام شکوفه:icon_pf (44): سلام نیاز جان خوبی شما؟:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اوهوم میسی شما خوفی:wubpink: شکوفه اسم خودته؟ وووی شه نینی نازی!:icon_pf (17): میشه لُپشُ بتِشَم؟:shad: بهله اسمم شکوفس بهم می گن شوتوفه این جیگیله منه خیلی خوشمله میتونی لپشو بکشی ولی دردش نگیره ها :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده