Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ بچه ها به چه توافقی رسیدین؟موضوع چی باشه؟ توجه کنید تالار ما کشاورزی و منابع طبیعیه و نه موضوعات هنری که مخصوص تالارای دیگست 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۲ اصا میشه بهترین عکس از یه درخت (تک درخت)موضوع مسابقه باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ مهدی مسوول برگزاری این دوره تو هستی یه موضوع توافق کنید و استارتو بزن 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۲ مهدی مسوول برگزاری این دوره تو هستییه موضوع توافق کنید و استارتو بزن آق قاسم کجا با این عجله ..... تا موضوع انتخاب نشه اوضاع همینجوری هست 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۲ آق قاسم کجا با این عجله ..... تا موضوع انتخاب نشه اوضاع همینجوری هست موضوع رو سریع انتخاب کنید دیگه کجایید بچه ها؟ سلامت کجاست؟ موضوع کوهستان، برف در طبیعت، یا یه چی دیگه انتخاب کنید استارتو بزنید؟ 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ حمید نیست؟ حمید کم پیدا شده توآسمونا دنبالش میگردیم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ اقای زارع.. از دایی ب رسید.. چرا نبودم. من باید برم. خوب نیستم شرمنده..... و ببخشید که نتونستم بیام. ایشالله فرصتی بشه به جمع دوستان و تالار ب یوندم. سالم و سلامت باشید فعلا... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ من با هر انتخابی که انتخاب بشه موافقم. همه انتخابها به نظر من خوبه.... فکر کنم وضوعات در این دوموضوع بحث بشه بهتره جدید هم هست خاک برف در طبیعت 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ من با هر انتخابی که انتخاب بشه موافقم. همه انتخابها به نظر من خوبه....فکر کنم وضوعات در این دوموضوع بحث بشه بهتره جدید هم هست خاک برف در طبیعت 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ یکی استارت مسابقه رو بزنه:icon_pf (34): موضوع برف در طبیعت انتخاب شد :gnugghender: سلامت، مهدی یکیتون استارتو بزنهکی حاضره؟ 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ یکی استارت مسابقه رو بزنه:icon_pf (34):موضوع برف در طبیعت انتخاب شد :gnugghender: سلامت، مهدی یکیتون استارتو بزنهکی حاضره؟ کی حاضره!!!!! دشمن:gnugghender: این همون سفیدی در سبزی منه...این شکلیش کردید زیر پوستی روش کار کردید خوشم اومد 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ کی حاضره!!!!! دشمن:gnugghender: این همون سفیدی در سبزی منه...این شکلیش کردید زیر پوستی روش کار کردید خوشم اومد آره زیرپوستی موضوع خودت شد نسیم معلومه کسی نیست:icon_pf (34):خودت برگزار کن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ یکی استارت مسابقه رو بزنه:icon_pf (34):موضوع برف در طبیعت انتخاب شد :gnugghender: سلامت، مهدی یکیتون استارتو بزنهکی حاضره؟ سلام اقای زارع من انتخابات رو گفتم.منتهی احتمالش هست که باز نباشم... بعد از تصادفی که برامون پیش اومد.. بهخاطراین تصادف هستیم...وگرنه بداز درست شدن.قرار برم مسافرت.. به خاطر همین قبول کرن این مسابقه..برای من که نیستم مقدور نیست. چون دوستان عکسهایی که یفرستن برام تو هوا میمونه و تاپیک اون موقع میخواب.. اگه نسیم عزیز و یا اقا مهدی قبول زحمت کنن ممنون میشم... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ مسابقه دوره زمستانه با موضوع برف در طبیعت براساس تقلب نکردن و کپی نکردن عکس ها از سایت....... برگزار میشود... توسط یا: nasim184 Mahdi Mahmudi اقای زارع شرمنده من دلیل نبودنمو اعلام کردم. وگرنه همین الان تاپیک رو میزدم.... این دوتا از دوستانمون هستن که میتونن. راه اندازی کنند مسابقه رو. یکی از دوستان اعلام امادگی کنن. و مطمئنن برای زدن این تاپیک .. امتیاز ویژه ای تعلق بهشون میگیره. از همکاری شما دوستان متشکرم. منتظر اعلام آمادگی از یکی از شما دوستان هستیم. 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ اینجا چه خبره اخه اینجا محل گفتمام بچه های کشاورزیه.. دایی خان... 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ اینجا محل گفتمام بچه های کشاورزیه.. دایی خان... سلام من تمام برو بچ کشاورزی خسته نباشی همگه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ سلام من تمام برو بچ کشاورزی خسته نباشی همگه ممنونم شما هم خسته نباشید.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده