Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ خوب پس من میرم. که بچه های قبلی بیان صفا دار بشه. بای. شما هم از بچه های قبلی هستی دیگه منظورم این بود کاشکی راضیه خانم - الهه خانم - و آقا حمید میومدم مثل سابق 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ بچه ها گفتم در مورد موضوع صحبت کنید ممنون که گوشش دادید 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ بچه ها گفتم در مورد موضوع صحبت کنید ممنون که گوشش دادید میوه های پاییزی. این چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ این چیه؟ این خوبه ولی میوه تابستونی داشتیم باز میوه بذاریم تکراری میشه موضوعات دیگه پیشنهاد بدید من مثلا درخت، باغ، بیابان و ... رو پیشنهاد میدم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ این خوبه ولی میوه تابستونی داشتیم باز میوه بذاریم تکراری میشهموضوعات دیگه پیشنهاد بدید من مثلا درخت، باغ، بیابان و ... رو پیشنهاد میدم من بگم؟؟؟؟؟؟ کوه :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ صحرا.... کویر....... کوه....... گیاهان دارویی........ خشکی خاک....... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ این خوبه ولی میوه تابستونی داشتیم باز میوه بذاریم تکراری میشهموضوعات دیگه پیشنهاد بدید من مثلا درخت، باغ، بیابان و ... رو پیشنهاد میدم خوب اق مدیر هرکی یه نظری داره... من اون نظرم بود.. بازم البته نظر دادما... ولی براساس اینکه گفتید چقدر گوش کردید عرض کردم.. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ بیان این تاپیکو احیا کنید:gnugghender:این همه گرد وخاک نشسته.. یه زمانی اینجا، شاه تاپیک بود چ روزایی داشتیـــــــــــــــم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ چ روزایی داشتیـــــــــــــــم واقعا الهه چه روزایی بود بابا دوباره همه بیاین دیگه:hapydancsmil: مسابقه چی بذاریم الهه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ من بگم؟؟؟؟؟؟ کوه :girl_yes2: موضوع خوبیه مرسی مدنظر قرار میگیره صحرا....کویر....... کوه....... گیاهان دارویی........ خشکی خاک....... به به چه موضوعات خوبی خوب اق مدیر هرکی یه نظری داره... من اون نظرم بود.. بازم البته نظر دادما... ولی براساس اینکه گفتید چقدر گوش کردید عرض کردم.. مرسی از نظرتون متوجهم.. 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۲ واقعا الهه چه روزایی بود بابا دوباره همه بیاین دیگه:hapydancsmil: مسابقه چی بذاریم الهه؟ جان؟؟مسابقه؟چی هست حالا؟خوردنی؟ هر چی دوست داریی بزارین من همچنان در همه حال مثل شیر پشتتونم.. 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ جان؟؟مسابقه؟چی هست حالا؟خوردنی؟هر چی دوست داریی بزارین من همچنان در همه حال مثل شیر پشتتونم.. نه الهه باید بیای خودت برگزار کنی من گرفتارم باید واسه کنکور بخونم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ نه الهه باید بیای خودت برگزار کنی من گرفتارم باید واسه کنکور بخونم:icon_pf (34): من كنكورم از تو واجب تره!و اينكه عارضم خدمت شما اينجانب تا الان يك سوم جزوه هاي ارشد رو هم نخوندم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ موضوع خوبیه مرسی مدنظر قرار میگیره به به چه موضوعات خوبی مرسی از نظرتون متوجهم.. 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ من كنكورم از تو واجب تره!و اينكه عارضم خدمت شما اينجانب تا الان يك سوم جزوه هاي ارشد رو هم نخوندم:icon_pf (34): حالا خیلی هم میخونی مثلا باشه مهدی یا سلامت یکیشون لطف میکنن برگزار میکنن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ حالا خیلی هم میخونی مثلاباشه مهدی یا سلامت یکیشون لطف میکنن برگزار میکنن نه انصافا..فقط هفته اي 2-3 ساعت ميخونم:icon_pf (34): اره ديگه...ي خودي نشون بدن ببينيم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ حالا خیلی هم میخونی مثلاباشه مهدی یا سلامت یکیشون لطف میکنن برگزار میکنن منو معاف کنید. ما مسابقات رو راه اندازی کردیم. کسی اصلا یه سر هم نمیزنه. چه برسه به این عکاسی. 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ منو معاف کنید. ما مسابقات رو راه اندازی کردیم. کسی اصلا یه سر هم نمیزنه. چه برسه به این عکاسی. مسابقه که جایزه مدال و امتیاز داشته باشه ، ملت استقبال شدیدی نشون میدن حالا موضوع رو انتخاب کنیم فعلا؟ مهدی نیستی؟کجایی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده