Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ نه دیگه تو الان میزبانی ببینم رفتی آبگوشت ها رو بدی به بچه ها یا نه پسر؟ حالا بذار مهمانمون تو راهه الان میرسه دیگه امین ؟ کجایی؟ چای یخ کرد بیا دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ نه دیگه تو الان میزبانی ببینم رفتی آبگوشت ها رو بدی به بچه ها یا نه پسر؟ حالا بذار مهمانمون تو راهه الان میرسه دیگه امین ؟ کجایی؟ چای یخ کرد بیا دیگه خوردم آجی حواست نبود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ به به سلام علیکم امین خوبی داداش؟ خوب کردی خوردیش این اشکان داشت یه نقشه پلید براش میکشید خب چی میل داری برا شام بهت بدم؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ به به الی جونم اومد سلام الی جونم بیا که دستم برید از بس از این اشکان وقاسم پذیرایی کردم ولی داداش امینم بچه خوبیه بچه ها حمید رفته کشک بادمجون رو بخوره 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام لیموترشم دارید من میخوام 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ به به سلام علیکم امین خوبی داداش؟خوب کردی خوردیش این اشکان داشت یه نقشه پلید براش میکشید خب چی میل داری برا شام بهت بدم؟ مرسی منم خوبم تو چطوری مرسی همین چای بسه شام نمیخورم لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همگی... سلام ویژه تر به مهمونای گلمون اشکان و امین ببخشید حنانه جان امروز موقعیتم ناجور بود همش یهو غیب میشدم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام مریم جون خوبی؟ تو والهه باید فعلا کمک دست من باشین نرسیده میخوای بخوری؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ مرسی منم خوبم تو چطوریمرسی همین چای بسه شام نمیخورم ای بابا امین تعارف میکنی؟ بگو دیگه منتظرم 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همگی...سلام ویژه تر به مهمونای گلمون اشکان و امین ببخشید حنانه جان امروز موقعیتم ناجور بود همش یهو غیب میشدم من میزبانم....:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ ای بابا امین تعارف میکنی؟بگو دیگه منتظرم نه ممنون سلام به همگی...سلام ویژه تر به مهمونای گلمون اشکان و امین ببخشید حنانه جان امروز موقعیتم ناجور بود همش یهو غیب میشدم مرسی الهه جان 3 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام مریم جون خوبی؟تو والهه باید فعلا کمک دست من باشین نرسیده میخوای بخوری؟ پس نمیخورم یکی بده وردارم بعد اینکه مهمونا رفتن بخورم حالا چه کمکی از دستم بر میاد چای ببرم؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] سلام داش وحید خودم خوبی داداش گلم؟ 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام وحید خوبی ؟ سلام/ خوبم مرسی. شما خوبی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ عزیزم مریم جون تو برو با الی تو آشپزخونه یه کم بهم ریخته شدم همش تقصیره اشکانه سلام وحید چطوری؟ مثل همیشه دیگه آره؟ وحید چی میل داری برات بیارم؟ امین بگو دیگه 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ عزیزم مریم جون تو برو با الی تو آشپزخونه یه کم بهم ریخته شدم همش تقصیره اشکانهسلام وحید چطوری؟ مثل همیشه دیگه آره؟ وحید چی میل داری برات بیارم؟ امین بگو دیگه باشه بریونی بیار 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ باشه بریونی بیار حالا که انقدر تو آشپزخونه گرما خوردم ،داد هم میکشی برات بریونی اصفهون پختم دادا 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ عزیزم مریم جون تو برو با الی تو آشپزخونه یه کم بهم ریخته شدم همش تقصیره اشکانهسلام وحید چطوری؟ مثل همیشه دیگه آره؟ وحید چی میل داری برات بیارم؟ امین بگو دیگه چشم دخترم 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام وحید چطوری؟ مثل همیشه دیگه آره؟ وحید چی میل داری برات بیارم؟ امین بگو دیگه سلام اوهوم تو خوبی ؟ من ژله دوست دارم ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده