Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ اینم برا بقیه بچه های انجمن اشکان خودت زحمتشو بکش 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ خوب حالا شد ۲ تا هم آوردی که هیشکی که هم که نیست خودمو خودت میشینیم میخوریم به کسی هم نمیدیم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام داریم به بچههای کشاورزی و پیتزاهاشون که دفعه قبل خوردیم من از اون روز تاحالا معدم ریخته بود به هم پیتزا موند دادین سلام اشکان خان پیتزای به این خوبی داده تازه از تنور داغ داغ دادم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ اینم برا بقیه بچه های انجمن اشکان خودت زحمتشو بکش این عکسه رو من نمیبینم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ امشب معلومه آبگوشت داریم:gnugghender: چه شبی بشه امشب با طعم آبگوشت:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ حمید برات کشک بادمجون درست کردم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ اشکان اینو هم آوردم هرکی اعتراض داشت ،بهش بدم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ خب قاسم چون اون برا تو نیست برا همین نمیبینیش 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ من میبینمش(الکی) بدوییین آبگوشت 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ کسی دست به اون کشک بادمجون نزنه ها واسه حمیده حمییییییید بیا دیگه یخ کرد غذا 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ حمید برات کشک بادمجون درست کردم:hapydancsmil: قاسم جان بکش کنار این همش مال خودمه! مرسی حنانه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ یه مهمان جدید هم الان میاد این چای مال ایشونه نبینم کسی دست بزنه ها 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ یه مهمان جدید هم الان میاد این چای مال ایشونه نبینم کسی دست بزنه ها من اینو میخوام 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ وا قاسم برو با اشکان بخور چرا رو شکمت دعوا میکنی آخه ؟ هان؟ اصلا تو باید تنبیه بشی که دو شب نتونستی اینجا رو بچرخونی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ اشکان؟ هرچی جلوت میذارم بخور وقتی به نوشابه ایراد گرفتی ،باید میدادم حمید حالتو بگیره که الان قصد چای مهمانمون رو نکنی 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ الان من دیگه مهمون محسوب نمیشم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ یه مهمان جدید هم الان میاد این چای مال ایشونه نبینم کسی دست بزنه ها ممنونم حنانه جان:hapydancsmil: راستی سلام به همگی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده