.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ بده مگه ؟! مثل همیشم مرسی/ اوهوم داشت ! نه بد نیست به شرطی که برا توام تاثیر گذار باشه تا پروفتو باز کنی :دی نداشت ! لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان دو شب ما نبودیم چقدر اینجا سوت وکور شده بابا چقدر شما کم انرژی هستین بازم خوبه به لطف حمید یه سری از دوستان میان اینجا سر میزنن قاسم تعارف نکن بقه سوالاتو هم از وحید بپرس سلام مخصوص برای داداش وحید عکاس خوبی ؟ راستی وحید بعضی از عکس ها رو برا من نمایش نداد اما با جملاتی که گذاشتی،تونستم حدس بزنم که به زیبایی بقیه هستن راستی وحید جملات رو خودت گفته بودی؟ یه حس عجیبی پشت عکس ها و جملات هست... مطمئنم این جمله ها رو هرکی گفته ،غم بزرگی داره که خیلی هم دوسش داره اون غم رو 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان نذارید چراغ اینجا خاموش بمونه بیایید یه حرفی سخنی چیزی همش باید من بالای سرتون باشم الهه؟ قاسم ؟ حمید؟ وحید؟ مریم؟ کجایید شما؟ من امشب نمیام اما اگر فردا بیام وببینم 10 صفحه جلو نرفتید ،اشد مجازات رو براتون صادر میکنم 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ سلام وحید خوبی ؟ راستی وحید بعضی از عکس ها رو برا من نمایش نداد اما با جملاتی که گذاشتی،تونستم حدس بزنم که به زیبایی بقیه هستن راستی وحید جملات رو خودت گفته بودی؟ یه حس عجیبی پشت عکس ها و جملات هست... سلام. مثل همیشم مرسی/ تو خوبی ؟ اره بیشترش از روی سرور پاک شدن نه جمله ها رو من نگفتم به جُز 2-3 تاش مطمئنم این جمله ها رو هرکی گفته ،غم بزرگی داره که خیلی هم دوسش داره اون غم رو نمیدونم باید از خودش بپرسی... من امشب نمیام اما اگر فردا بیام وببینم 10 صفحه جلو نرفتید ،اشد مجازات رو براتون صادر میکنم حالا صفحه جلو بره چی میشه مگه ؟! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ سلام خوش اومدی وحید دوس دارم بچه ها بیان حرف بزنن ،شاد باشن دور هم باشن خیلی ذوق میکنم وقتی میبینم خوشحالن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان نذارید چراغ اینجا خاموش بمونهبیایید یه حرفی سخنی چیزی همش باید من بالای سرتون باشم الهه؟ قاسم ؟ حمید؟ وحید؟ مریم؟ کجایید شما؟ من امشب نمیام اما اگر فردا بیام وببینم 10 صفحه جلو نرفتید ،اشد مجازات رو براتون صادر میکنم ای بابا حنانه.. بگذریم ادامه ش نمیدم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به همگی که حاضرن اینجا 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ این محفل دیگه مثل سابق نیستشحمید که نمیآد! حنانه هم کم پیداست و کم انرژی! و سحری هم خیلی وقته اثری ازش نیست 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ mina jojo بود اونجامرغت خوبه؟ جوجه داره؟ جدیییییی؟ به به دوست قدیمی ای پس که خوبه خوبه... الان اتفاقا 5دقیقه بود هی جیغ میزد مینااااا... نه بابا جوجش کجا بود حیوونکی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ تو Mina jojo ـیی ؟!!!!!!!! اره خودمم جدیییییی؟ به به دوست قدیمی ای پس که خوبه خوبه... الان اتفاقا 5دقیقه بود هی جیغ میزد مینااااا... نه بابا جوجش کجا بود حیوونکی اوهوم ...خوبي؟ يه مدت نيستيااا (البت شايد من نديدمت) لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ وای خدای من شما چرا انقدر کم انرژی هستین آخه؟ بابا یه حرفی چیزی چقدر ساکتین شما هی باید من وحمید باشیم تا شما یه کلمه حرف بزنید؟ هان ای وای یادم رفت ها سلام 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام خانومی. خوبی؟ همه یجوری شدیم بابا یا همزمان ان نیستیم...یا سرمون به کار خودمون 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ د آخه الهه جان حالا دوتا نیستن ،دوتای دیگه که هستن باید شلوغ بازی کنن دیگه مگر نه؟ راستی دیشب دامادمون مجبورم کرد که باهاشون برم خونشون بازم بستنی خوردم ولی تا ساعت 4 بیدار بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخه روز قبلش زیاد خوابیده بودم 2 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام داریم به بچههای کشاورزی و پیتزاهاشون که دفعه قبل خوردیم من از اون روز تاحالا معدم ریخته بود به هم پیتزا موند دادین 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام اشکان اینا همه شون انرژیشون رفته من معذرت میخوام خودم برات یه آبگوشت الان میپزم به جبران اون 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ توش گوشت هم میریزی یا فقط آبشو میپزی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ آخه کی با نوشابه آبگوشت میخوره؟ یعنی کی با آبگوشت نوشابه میخوره؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ نوشابه ؟ ای وای به الهه گفتم حواست باشه نوشابه نذاری ها 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده