Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوباره بابا سیاسی حرف میزنین میرحسین 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ نه...ولی دوستیم باهم ...اسمت و که میبینم یاد اون موقع ها میفتم یاد بابک اینا و بچه های اون تاپیک و تاپیک تبریزیا کلاً نم که پاشید از هم! چه خوب ک اسمم خاطره هارو واست زنده میکنه آره..جمع خوبی بود...فک کنم کلا از مهندسان رفتن آره؟ میرحسین اینجام عضو بودا..ولی خیلی وقت ندیدمش. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوبارهبابا سیاسی حرف میزنین میرحسین سلام عزیزم بگو حسین!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوبارهبابا سیاسی حرف میزنین میرحسین سلام سیاست با اسمش عجین شده چه خوب ک اسمم خاطره هارو واست زنده میکنهآره..جمع خوبی بود...فک کنم کلا از مهندسان رفتن آره؟ میرحسین اینجام عضو بودا..ولی خیلی وقت ندیدمش. هوووم....خیلی روزای خوبی بود ...واسه من که خیلی خاطره های خوب داشت ....بابک بعد از اینکه از مدیریت برش داشتن یه مدتی اصلا نیومد ولی الان انگار باز گاهی سر میزنه...اغلبشون یا رفتن یا سالی ماهی سر میزنن .... از بچه های اون موقع فقط از دو سه تاشون خبر دارم بقیه همه محو و ناپدید شدن میرحسینم آره هنوزم عضوه ولی نمیاد دیگه مشغلش زیاده انگار 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سیاست با اسمش عجین شده هوووم....خیلی روزای خوبی بود ...واسه من که خیلی خاطره های خوب داشت ....بابک بعد از اینکه از مدیریت برش داشتن یه مدتی اصلا نیومد ولی الان انگار باز گاهی سر میزنه...اغلبشون یا رفتن یا سالی ماهی سر میزنن .... از بچه های اون موقع فقط از دو سه تاشون خبر دارم بقیه همه محو و ناپدید شدن آره هنوزم عضوه ولی نمیاد دیگه مشغلش زیاده انگار خود منم اونور اصلا فعالیت ندارم! تا حدی ازشون بیخبرم ک نمیدونستم بابک دیگه مدیر نیس مشغله و...اینا همش بهونه س..کسی ک بخواد یادی از دوستای قدیمیش بکنه ی نیم ساعت واسشون وقت میزاره و میره پیداشون میکنه. کاری ک بعضی از ماها کردیمو میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ الهه چی شده؟؟؟؟؟؟؟تا این وقت شب بیداری؟؟؟؟؟ حالا که هیچکی تو محفل نیست تو بیداری 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ خود منم اونور اصلا فعالیت ندارم!تا حدی ازشون بیخبرم ک نمیدونستم بابک دیگه مدیر نیس مشغله و...اینا همش بهونه س..کسی ک بخواد یادی از دوستای قدیمیش بکنه ی نیم ساعت واسشون وقت میزاره و میره پیداشون میکنه. کاری ک بعضی از ماها کردیمو میکنیم اوهوووم درسته خوشحال شدم باهم حرف زدیم الهه من میرم بخوابم ولی بازم میام اینجا مهمونی :14k8gag: فعلا شب همگی خوش 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ الهه چی شده؟؟؟؟؟؟؟تا این وقت شب بیداری؟؟؟؟؟ حالا که هیچکی تو محفل نیست تو بیداری مشغول گپ زدن با حمید بودم! نزده به سرم ک تنهایی تا این وقت بیدار بمونم آخی چقدم تعجب کردی لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ اوهوووم درسته خوشحال شدم باهم حرف زدیم الهه من میرم بخوابم ولی بازم میام اینجا مهمونی :14k8gag: فعلا شب همگی خوش ممنون عزیزم..همچنین خوشحال میشیم بیشتر بیای امشب اینجا خلوت بود..شبای دیگه استقبال گرمتری ازت میشه شبت بخیر 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ شب اونایی که رفتن خوش میبینم وحید اومدهسلام لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ شب اونایی که رفتن خوشمیبینم وحید اومده سلام سلام/ خوبی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سلام/خوبی ؟ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] سلام ممنون تو چطوری؟ وحید کلا" خیلی مرموزی؟ چرا لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ممنون تو چطوری؟وحید کلا" خیلی مرموزی؟ چرا مثل همیشم مرسی/ اهمیت نده ... Music For you 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ مثل همیشممرسی/ اهمیت نده ... Music For you آخه نه تشکر میزنی،نه دوستی داری ، پروفتم کلا بستس لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ یگذریم.... وحید این گوگل کروم ما مدام کرش میشه لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ آخه نه تشکر میزنی،نه دوستی داری ، پروفتم کلا بستس اینجوری راحت ترم یگذریم....وحید این گوگل کروم ما مدام کرش میشه احتمال زیاد مشکل از Registry ویندوز باشه خود کروم رو اپدیتش کن ببین چی میشه. من برم فیلم ببینم خوب بخوابی شبت بخیر/ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ اینجوری راحت ترم احتمال زیاد مشکل از Registry ویندوز باشه خود کروم رو اپدیتش کن ببین چی میشه. من برم فیلم ببینم خوب بخوابی شبت بخیر/ آپدیت آپدیته! رجیستری رو چجوری میشه درستش کرد؟ با نرم افزارا میشهحالا بعدا جوابمو بده! تو هم مثل خودمی تا دیروقت بیداریشب خوش 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ به به دوست قدیمی!چه عجب از این ورا اومدم به ياد اون ايان شلوخ كنيم سلام سیاست با اسمش عجین شده هوووم....خیلی روزای خوبی بود ...واسه من که خیلی خاطره های خوب داشت ....بابک بعد از اینکه از مدیریت برش داشتن یه مدتی اصلا نیومد ولی الان انگار باز گاهی سر میزنه...اغلبشون یا رفتن یا سالی ماهی سر میزنن .... از بچه های اون موقع فقط از دو سه تاشون خبر دارم بقیه همه محو و ناپدید شدن میرحسینم آره هنوزم عضوه ولی نمیاد دیگه مشغلش زیاده انگار تو هموني يه مرغ مينا داشتي(خودم ميدونم هموني:hapydancsmil:) سلام/خوبی ؟ تو قبلا مهندسان نبودي 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ آپدیت آپدیته! رجیستری رو چجوری میشه درستش کرد؟ با نرم افزارا میشهحالا بعدا جوابمو بده! با نرم افزارهایی مثل Registry Repair Wizard میشه تا حدی برطرف کرد اما کامل نه و فقط باید ویندوز عوض شه + احتمال زیاد ممکنه از پلاگین فلش هم باشه، یه بار پلاگین فلش رو توی مرورگرت غیر فعال کن ببین چی میشه. تو قبلا مهندسان نبودي اگه سوالی بود اره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده