soil eng 17164 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 مریم خانم دست شما درد نکنه! یعنی ما 2 متر آدم 90 کیلویی رو منفی کردیم!؟!!! الهه راه افتادی عزیزم؟ اینجا فقط خرج رو دست من گذاشته! پول چی به من میده!!! قاسم حنانه :4chsmu1: اصلا مگه چیه! اصلا تو همین دیروز عضو شدی...کردیمت مدیر! کسی مشکلی داره؟بیاد جلو بینم 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 مریم خانم بیشتر توضیح میدی؟! ببینم قاسم توی کلاس عقب میشینه یا جلو؟ سرش تو لاک خودشه یا لاک ناخن خانوما!؟ قاسم به مرور لو میرود! 2
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 الهه مرسی ... مزنی به تخته واس خاطر من انگشتات درد نگیره ... من نگران انگشتاتم ...این به تخته زدن واسه هم کلاسی ما ست 2
vergil 11695 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 مریم خانم بیشتر توضیح میدی؟! ببینم قاسم توی کلاس عقب میشینه یا جلو؟ سرش تو لاک خودشه یا لاک ناخن خانوما!؟ قاسم به مرور لو میرود! کلا کلاس نمیاد 1
soil eng 17164 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 الهه مرسی ... مزنی به تخته واس خاطر من انگشتات درد نگیره ... من نگران انگشتاتم ... نه عزیزم طوری نمیشه..حواسم هست از کجا فهمیدی من 70 تا هستم ما اینیم دیگه! تازه اومده بودی انجمن..واسه روز درخت کاری ی عکس فرستادی،خودتم توش بودی! البته تخمینی گفتم شایدم 80!! دلم برای صبح ... و چشمانم برای شب آماده نیستند . حنانه؟؟؟؟ 1
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 :4chsmu1:اصلا مگه چیه! اصلا تو همین دیروز عضو شدی...کردیمت مدیر! کسی مشکلی داره؟بیاد جلو بینم دعواتون نشه اصلا من مدیر هم کلاسی دفاع کن 1
soil eng 17164 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 دوستان شب همگی خوش شبت بخیر عزیزم مریم خانم بیشتر توضیح میدی؟! ببینم قاسم توی کلاس عقب میشینه یا جلو؟ سرش تو لاک خودشه یا لاک ناخن خانوما!؟ قاسم به مرور لو میرود! ایول حمید این به تخته زدن واسه هم کلاسی ما ست نه واسه حمید بود 1
soil eng 17164 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 دعواتون نشه اصلا من مدیر هم کلاسی دفاع کن دیر اومدی تقسیمات انجام شده 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 هم کلاسی من یه غیبتم ندارم حمید تصور کن من جلو جلوی کلاس میشینم از اون عینکای ته استکانی میذارم 2
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 دیر اومدی تقسیمات انجام شده من مدیر میشم هم کلاسی با سلاح بیا جلو بینم اینا چی میگن خشمتو نشون بده 2
soil eng 17164 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 الهه و حمید شماها که بیشتر دعوا میکنید ما دعوا نکردیم..اصلا تو این 4 سال بی سابقه س اون دادو سر شماها زدم ک ببینم کی اینجا مشکل داره..نه حمید ک 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 دوستان من برم با حنانه تو حیاط یه دوری بزنم! مریم خانم شما از قاسم بگید تا بیمام بخونم و بخندم! سپاس! الهه جان هیچ کس هیچ مشکلی نداره! :banel_smiley_52: قاسم 2
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 هم کلاسی من یه غیبتم ندارمحمید تصور کن من جلو جلوی کلاس میشینم از اون عینکای ته استکانی میذارم قیافه ت خیلی با نمک میشه هم کلاسی نزار لوت بدم دانشگاه که نیستی هر وقتم هستی چکار میکنی 2
maryam malekmirzaei 224 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 دوستان من برم با حنانه تو حیاط یه دوری بزنم! مریم خانم شما از قاسم بگید تا بیمام بخونم و بخندم! سپاس! الهه جان هیچ کس هیچ مشکلی نداره! :banel_smiley_52: قاسم ای بی ادب جرأت داری چپ نگاه هم کلاسیم کنی 1
ارسالهای توصیه شده