Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ بله ...مرسی که سوال پرسیدن رو بهم یاد دادین ! همینطور درست حرف زدن رو : ) هم کلاسی، وحید مارو اذیت نکن لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ بله ...مرسی که سوال پرسیدن رو بهم یاد دادین ! همینطور درست حرف زدن رو : ) خاهش قابل نداشت به دل نگیر شوخی کردم کلا شوخیام جدی ن 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی، کجا آپلود کردی فایلتو؟ پیکوفایل یا پرشین گیگ؟ موضوع پاورت چیه؟ لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ هم کلاسی، وحید مارو اذیت نکنبا داش وحید شوخی کردم قبلام گفتم من بخوام اذیت کنم ی جوری اذیت کنم ی جوری اذیت میکنم که هیچکی متوجه نشه ببخشید ناراحتتون کردم 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ خاهش قابل نداشت به دل نگیر شوخی کردم کلا شوخیام جدی ن جدی نگرفتم / دیدم از کم صحبتی داری رنج میبری گفتم یه چیزی پرسم ازت ... ! ببخشید ناراحتتون کردم 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ نت ی خورده ضعیف پاسخ به نقل قول میزنم بالا نمیاره پیک.فایل راجب کناره 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ جدی نگرفتم / دیدم از کم صحبتی داری رنج میبری گفتم یه چیزی پرسم ازت ... ! من رنج میبرم من گفتم بینم این داداشمون چشه خدای ناکرده دچار افسردگی نشده باشه ی کم حال و هواشو عوض کنیم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ نت ی خورده ضعیف پاسخ به نقل قول میزنم بالا نمیاره پیک.فایل راجب کناره میری بخش منابع طبیعی که لینک زیره http://www.noandishaan.com/forums/forum1779.html اونجا زیربخش جنگلداری و بعد اونجا ارسال موضوع رو میزنی/داخلش یه کم توضیحات اول پاورو بذار داخل نوشتت و لینک آپلودی هم بذار پایین مطلبت لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ من رنج میبرم من گفتم بینم این داداشمون چشه خدای ناکرده دچار افسردگی نشده باشه ی کم حال و هواشو عوض کنیم باشه/ 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ وحید من دارم میرم شبت خوش هم کلاسی ما هم نتش فکرکنم خراب شد لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ بالاخره امتحانامون تموم شد! چه حس خوشایندیه آزادی!! :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ بالاخره امتحانامون تموم شد! چه حس خوشایندیه آزادی!! :hapydancsmil: سلام به به بسلامتی ... خوشبحالت بابا ... ترم دیگه پوستت کنده است! 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ پوستم که تا قبل از ترم دیگه یه کنده کاری اساسی میخوره! وسط گرمای تابستون، زیر آفتاب ماه رمضون باید برم تاج بتراشم! 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ بالاخره امتحانامون تموم شد! چه حس خوشایندیه آزادی!! :hapydancsmil: سلام / حالا تموم شده چقدر دیر 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر همگی من ساعت 10 میام اگر کسی نبود،خودش میدونه مریم جان داداش وحیدم انقدر خوش ذوقه نمیدونی چهآهنگ های قشنگی میذاره 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ منم ساعت 10:30 میام اگر کسی نبود،خودش میدونه:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام الی جونم خوبی عجیجم دیگه امروز تفلدته مبالک 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ من اومدمممممممممممممممممممم سلام حنانه جونی مرسی خانوووووووووووووومی قاسم؟حمید؟مریم؟ زوووود همه اینجا به صف شین بیــــــــــــــــنم 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ من اومدممممممممممممممممممممسلام حنانه جونی مرسی خانوووووووووووووومی قاسم؟حمید؟مریم؟ زوووود همه اینجا به صف شین بیــــــــــــــــنم سلام الی جونم سلام بچه ها الی جونم عصبی نشو میترسم تولدت مبارک با عرض پوزش از همگی ما مهمون داریم فعلا برم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده