soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ با این نوشیدنی های گوارا مگه میشه بد بود!!:eyepopping: دستیار میخوای در خدمتم ... کار من از خوب بودن گذشته...عالیم!:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ [/color] دستت ندرده ولی این یکی اصلا نچسبید :imoksmiley: از ما گفتن بود طرح های 2011 داشتم مفت از دست دادی !! حالا من فعلا برم... اگه جنسای بهتری داشتی باز میام سراغت 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ یه موقع راتون اینورا نیوفته ... شرمنده میشین تو رو خدا.... 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ این چرا اینقدر خط خطیه؟ اونا چیه زیرش نوشته؟ چرا روش ضربدر کشیدی؟ بفرما... درستش کردم برات: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ این نشون دهنده نبوغ منه دیگه:w00:چرا نبوغمو کمرنگ کردی؟:167: حسابتو برسم؟ من دقیقا متوجه نشدم، چی نشون دهنده نبوغ توئه؟!! من که چیزیو کمرنگ نکردم! از اولش کاغذ سفید بود دستت!! لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ جون میده با این تراکتور بری تو خیابون!! آی ازت حساب میبزن خلق الله... 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ یه چیزی چشم بصیرت میخواااااد،گیر ندهنخیرم اون یه عالمه مطلب توش هس ولی نهفته در بطن اون کاغذه اس این یارو هم فکر کنم چشم بصیرت داره!! البته گوش و دماغ و دهن بصیرتم داره!! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ من کلا به همه چی کار دارم!! و همیشه در صدد اصلاح همه چی بر میام!! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ phyto آخ جون من عاشق تخم مرغم، بخصوص نیمرو... لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ آهان تو خلاب کالی نکن درست کردن پیشکش چی نکنم؟!! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ای پررو با منی؟ :167: خراب کاری آفرین داری کم کم یاد میگیری... تو دیگه بزرگ شدی قربونت برم باید مث آدم بزرگا حرف بزنی 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خیلی خوبه که حفظش کردی ولی حواست باشه نذاری بجای تو حرف بزنه که آبروتو حیثیتتو به فنا میده!! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم الان دیگه خوب شد... بگیر بذار جای آواتارت. کودک درونتم خوشحال میشه! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خداییش نبوغ منم دست کمی از نبوغ تو نداره ها! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ پیشنهاد بدیم مدیر تکرو اسم اینجا رو عوض کنه بذاره محفل نابغه های کشاورزی! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ کجا رفتی پس کوشی؟ تو هم شدی مث سوشی؟! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم کودک درونش خرابکاری کرده برده تر تمیزش کنه!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده