Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 این دوستمون خیلی نامرد بود و توی مانور هایی که مارو میدادن منو تنها میزاشت! آجی من یه سری گروهبان اومد ما رو تنبیه کنه! (البته تنبیه زیاد میکردا) گفت همه (حدود 20 نفر) با وسایلشون برن دور اون ساختمون بدو بدو دور بزنن و برگردن! تا سه میشمارم! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 تقریبا ساعت 12-12:30 شب میشد مام که اصلا خواب نداریم گفتی چیکار کنیم چیکار نکنیم کمی دلمون باز شه... داداش دوستم صدای خوبی داری گفت زنگ میزنم بهش یه دهن بخونه:icon_pf (34): بعد گوشی رو به اسپیکر وصل کرد...نصفه هاشم با داداشش حرفید... مسئول خوابگاه دید اااااااا داره از تو اتاق صدای پسر میاد اومده چه عصبی شده ...درو باز کنیین بینم!:167: مام که میخواستیم کمی فقط کمی دلمون باز شه یه چند دقه ای سر به سرش گذاشتیم!
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 منم که دست تنها با یه برانکارت! اونم کهنه و سنگین! گروهبان تا گفت بشمار یک همه دویدن! منم اون برانکارتو گذاشتم رو دوشمو دویدم! چشتون روز بد نبینه! کتفم داغون شد! دیدم سرعتم خیلی کمه! همه زدن ازم جلو! گفتم یا علی و ... رسیدم سر پیچ آخر ... 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 این دوستمون خیلی نامرد بود و توی مانور هایی که مارو میدادن منو تنها میزاشت! آجی من یه سری گروهبان اومد ما رو تنبیه کنه! (البته تنبیه زیاد میکردا) گفت همه (حدود 20 نفر) با وسایلشون برن دور اون ساختمون بدو بدو دور بزنن و برگردن! تا سه میشمارم! عجب شخصیت جالبی دارن این مسئولای پادگان دمشون گرم خوشم اومد.... خب بقیش.؟؟
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 آجی پارازیت انداختیا!!!! من که پیچیدم با اون برانکارت حدود 3 نفر افتادن زمین!!! اگه گفتی برا چی خوردن زمین!؟؟؟؟ 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 آجی پارازیت انداختیا!!!! من که پیچیدم با اون برانکارت حدود 3 نفر افتادن زمین!!! اگه گفتی برا چی خوردن زمین!؟؟؟؟ خب یا بهشون خوردی ... یام که ......وااااااااای نکنه رو برانکارد بودن؟؟؟ واااااااای بیشتر! نکنه حواست نبودو با برانکارد زدی تو کلشون؟؟؟ 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 تقریبا ساعت 12-12:30 شب میشد مام که اصلا خواب نداریمگفتی چیکار کنیم چیکار نکنیم کمی دلمون باز شه... داداش دوستم صدای خوبی داری گفت زنگ میزنم بهش یه دهن بخونه:icon_pf (34): بعد گوشی رو به اسپیکر وصل کرد...نصفه هاشم با داداشش حرفید... مسئول خوابگاه دید اااااااا داره از تو اتاق صدای پسر میاد اومده چه عصبی شده ...درو باز کنیین بینم!:167: مام که میخواستیم کمی فقط کمی دلمون باز شه یه چند دقه ای سر به سرش گذاشتیم! سر به سر مسئوله گذاشتین؟؟؟؟ :icon_pf (34): 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 خب یا بهشون خوردی ...یام که ......وااااااااای نکنه رو برانکارد بودن؟؟؟ واااااااای بیشتر! نکنه حواست نبودو با برانکارد زدی تو کلشون؟؟؟ گزینه سوم! من با برانکارد که پیچیدم خب برانکادم که طولش زیاده دیگه تصور کن! من که پیچیدم سه نفر تلفات داد! مجبور شدم برگردم و با برانکارد حملشون کنم! همین الانشم دارم میمیرم از خنده!!! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 سر به سر مسئوله گذاشتین؟؟؟؟ :icon_pf (34): از اونروز هر وقت منو طرفای خوابگاه میبینه میگه نکنه امشبم میخوای بیای اینجارو بریزی بهم؟؟؟ همرو از چشم من دیده...شانس ندارم که 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 گزینه سوم!من با برانکارد که پیچیدم خب برانکادم که طولش زیاده دیگه تصور کن! من که پیچیدم سه نفر تلفات داد! مجبور شدم برگردم و با برانکارد حملشون کنم! همین الانشم دارم میمیرم از خنده!!! یه لحظه تو رو با برانکارد تصور کردم .... خوبه حالا عمرشون به دنیا بوده... 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 از اونروز هر وقت منو طرفای خوابگاه میبینه میگه نکنه امشبم میخوای بیای اینجارو بریزی بهم؟؟؟ همرو از چشم من دیده...شانس ندارم که الهی فدات شم آجی! منم لنگه توام ناراحت نباش! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 الهی فدات شم آجی! منم لنگه توام ناراحت نباش! :icon_gol: خوبه من خوابگاهی نیستم! آخه تا حالا هر خوابگاهی که رفتم یه سریالی درست شده و مسئولش.... 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 یه لحظه تو رو با برانکارد تصور کردم .... خوبه حالا عمرشون به دنیا بوده... یه جور میگی منو با برانکارد تصور کردی که انگار منو قبلا دیدی!!!! :banel_smiley_52: 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 داشی اگه میخوای بری برو ها! واسه این گفتم ...چون همیشه نزدیکیای 6 میری!الانم که داره میشه 7 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 یه جور میگی منو با برانکارد تصور کردی که انگار منو قبلا دیدی!!!! :banel_smiley_52: نه! فقط از اونجایی که بنده چشم بصیرت دارم از پشت مانیتور همه رو میبینم 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 داشی اگه میخوای بری برو ها! واسه این گفتم ...چون همیشه نزدیکیای 6 میری!الانم که داره میشه 7 ماشالله همه چیز منم که میدونی! آره ساعت 7 پخش فیلم داریم باید برم! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 ماشالله همه چیز منم که میدونی! آره ساعت 7 پخش فیلم داریم باید برم! این خصلت آجی هاست! خودتو نبین که خبر نداری کجا میرم با کی میرم اصلا کی میرم...:w00: 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 نه!فقط از اونجایی که بنده چشم بصیرت دارم از پشت مانیتور همه رو میبینم آره جون خودت! 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 این خصلت آجی هاست!خودتو نبین که خبر نداری کجا میرم با کی میرم اصلا کی میرم...:w00: نه والا من اصلا هیچی نمیدونم! بخدا راست میگم چرا میخندی نخند ببند نیشتو! (با شما نبودم) 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 آره جون خودت! حالا که اینطور شد : آره فرض کن دیدم کجا دیدمم نمیگم بمون تو خماری :2525s: 1
ارسالهای توصیه شده