Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ بهههههههههه مبارکه مثل اینکه خبرایی داره میشه و ما خبر نداریم! این پست اول که از تمام صفحات برداشته میشه!؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ بهههههههههه مبارکه مثل اینکه خبرایی داره میشه و ما خبر نداریم! این پست اول که از تمام صفحات برداشته میشه!؟؟؟ هیشوخت 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سبزی ها مو دیدین؟ آره عزیزم عالی بود کیفیت عکساتم خیلی خوب بود هنرمند و کدبانـــو 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ آره عزیزم عالی بودکیفیت عکساتم خیلی خوب بود هنرمند و کدبانـــو قربونت برم عزیزم کلی دوسشون دارم هردقیقه که نگاشون میکنم، 1سال به عمرم اضافه میشه مرسی آقا حمید و الهه جون که کمکم کردین:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ آره دیدیم میم شیمی پس ندیده لایک کردیم؟ مبارکه 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ قربونت برم عزیزم کلی دوسشون دارم هردقیقه که نگاشون میکنم، 1سال به عمرم اضافه میشه مرسی آقا حمید و الهه جون که کمکم کردین:hapydancsmil: لذتِ چیدن و خوردنش یه چیزِ دیگه ست یه غذای خوشمزه درست کن که سبزی خوردن باهاش بچسبه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ لذتِ چیدن و خوردنش یه چیزِ دیگه ستیه غذای خوشمزه درست کن که سبزی خوردن باهاش بچسبه آبگوشت 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ پس ندیده لایک کردیم؟ مبارکه چی مبارکه حمیـــــد؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ آبگوشت دقیقا استانبولی و زرشک پلو ام بد نیس غذاهای رُب دار 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ دقیقااستانبولی و زرشک پلو ام بد نیس غذاهای رُب دار خوبه ایشالا در بیان، مهمونی میدم 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ خوبهایشالا در بیان، مهمونی میدم ایشالا زیاد شن کُپــه ای ، سبز و پرپشت... کم نیاد جلو مهمونا آبرو ریزی بشه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ آبگوشت وای نگو مردم از گرسنگی! ماماااااااااان چی مبارکه حمیـــــد؟؟؟ جوانه زنی و رشد سبزیها دیگه! فکر میکنی مبارکه فقط واسه عروسیه!؟ وقتی میگم مبارکه یعنی سبزیحات برکت داشته باشه یه هیئت آدم رو جواب بده! دقیقااستانبولی و زرشک پلو ام بد نیس غذاهای رُب دار خوبهایشالا در بیان، مهمونی میدم ما هم دعوتیما! 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ جوانه زنی و رشد سبزیها دیگه! فکر میکنی مبارکه فقط واسه عروسیه!؟ وقتی میگم مبارکه یعنی سبزیحات برکت داشته باشه یه هیئت آدم رو جواب بده! بازم با من لــج شــــــــد 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ ایشالا زیاد شنکُپــه ای ، سبز و پرپشت... کم نیاد جلو مهمونا آبرو ریزی بشه ایشالا اگه زیاد شدن، آدم شوهرا رو دعوت میکنم ما هم دعوتیما! چطور روتون میشه؟ ما قبلش گفتیم بستنی ندین تا ما هم باشیم، صاف همه رو بستنی سنتی دادین ولی خب ما از نامرداش نیستیم چشم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ بازم با من لــج شــــــــد نه به جون خودم ... چیزی نگفتم که! چطور روتون میشه؟ ما قبلش گفتیم بستنی ندین تا ما هم باشیم، صاف همه رو بستنی سنتی دادین ولی خب ما از نامرداش نیستیم چشم بهتون قیمت بستنی ها رو هم گفتن!؟ دونه ای چند افتاد واسمون؟ خب من گفتم به شما هم میدم دیگه! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ بهتون قیمت بستنی ها رو هم گفتن!؟ دونه ای چند افتاد واسمون؟ خب من گفتم به شما هم میدم دیگه! شما بگو 100تومن دونه ای کی؟کجا؟ من دستم به کی میرسه یقشو بگیرم؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ شما بگو 100تومن دونه ایکی؟کجا؟ من دستم به کی میرسه یقشو بگیرم؟ چی صد تومن! دونه ای 15000 ریال افتاد واسم! هر وقت شوما بخواید! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده