rotana 63 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 خانم مهندس فعلا دارن گل می چینن کجا گل میچینه ؟؟ رشتش که چیزه دیگه بود
mani24 29665 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 کجا گل میچینه ؟؟ رشتش که چیزه دیگه بود والله دیدن پول تو گل تغییر رشته دادن رفتن سراغ گل 2
rotana 63 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 والله دیدن پول تو گل تغییر رشته دادن رفتن سراغ گل دلیل نمیشه پول تو هرچی باشه بری سراغش که اخه داداشم حواست باشه شما نری !!
mani24 29665 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 دلیل نمیشه پول تو هرچی باشه بری سراغش که اخه داداشم حواست باشه شما نری !! عشـــق نــه پــول میخـــواد نــه خوشگلـــی نــه ماشیـــن نــه هیچـــی دیگـــه فقـــــط دو تــا آدم میخــــواد تاکیــــد میکنــــم : آدم
mani24 29665 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 مانی تو که هنوز مشکوکی هیچـــی مثـــل یــک عطـــــر اشنــــا عمــق فاجعــه رو نمی کوبـــه تـــو مغـــزت !
rotana 63 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 عشـــق نــه پــول میخـــواد نــه خوشگلـــی نــه ماشیـــن نــه هیچـــی دیگـــه فقـــــط دو تــا آدم میخــــواد تاکیــــد میکنــــم : آدم پس معلوم شد آقا مانی عشقه !! مبارکه بسلامتی آقای مجنون کی دعوتیم ؟؟ 2
mani24 29665 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 پس معلوم شد آقا مانی عشقه !! مبارکه بسلامتی آقای مجنون کی دعوتیم ؟؟ کنارم که هستی خیابان ها از ماهیت می افتند رسیدنی در کار نیست من, شانه به شانه ی مقصدم قدم می زنم . 1
rotana 63 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 کنارم که هستی خیابان ها از ماهیت می افتند رسیدنی در کار نیست من, شانه به شانه ی مقصدم قدم می زنم . مانی تو اشتباها رفتی شیمی خوندیا بهتر نبود ادبیات می خوندی باور کن الان معروف شدی بودی شاید الانم هستی اما انگار عاشقی نمیذاره !!! لیلای مجنون ما کجاست اخه طفلک از دست رفت
soil eng 17164 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 سلام بچه ها! خوبین؟ ی سوال فنی: صدری هم اسم دختره هم پسر؟؟؟؟ من قبلا ک با rotana صحبت کردم فک میکردم دختره rotana حالا شما آقا یا خانوم صدری هستی؟؟؟ 1
ارسالهای توصیه شده