rotana 63 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 با عرض پوزش مجدد مزاحم میشم اینا که همش نصفس تازه نمیشه دانلود کرد البته ببخشیدا مزاحم میشم من دنبال پایانامم اگه باشه 1
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 شما بگین کدوم رو مییخواین در صورت امکان لینک دانلودشو درس میکنیم. مدیر تالار hamid takro هستن..ک الان نیس. من مسئول بخش خاک تالار کشاورزیم
soil eng 17164 ارسال شده در 6 شهریور، 2013 تو پروفایلتون لینک دادم ولی انگار متوجه نشدین! دوست عزیز درخواستتون رو ی بار دیگه اینجا مطرح کنین. سوالهای تخصصی از مهندسان کشاورزی 2
soil eng 17164 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 خیلی ممنون مجدد شما هنوز خودتونو معرفی نکردین ک بشناسیمتون هاا! معرفی کاربرای کشاورزی سلام مرتضی...خوبی؟
rotana 63 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 شما همین دیشبی هستین درسته اسمم سخته اما صدری صدام کنین شمام باید الهه خانوم باشین درسته یا اشتباه کردم ؟؟؟ 1
rotana 63 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 خوشبختم میگم ببخشیدا دیشب خیلی اذیتتون کردم اما بازم متاسفانه به نتیجه نرسیدم هر کاری کردم نتونستم کاملشو گیر بیارم
soil eng 17164 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 خوشبختم میگم ببخشیدا دیشب خیلی اذیتتون کردم اما بازم متاسفانه به نتیجه نرسیدم هر کاری کردم نتونستم کاملشو گیر بیارم لینک تاپیک و سایتی که اون مطالب از اونجا کپی شده بود رو براتو پیام خصوصی فرستادم بالای صفحه کنار اسمتون گزینه ای به اسم" جهت اطلاع شما" هست..از اونجا میتونین برین پیام خصوصی رو ببینین
rotana 63 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 جدا !!! واقعا ممنونم پس با اجازتون من برم ی سر بزنم اما از اونجایی که آدم بد شانسیم ...... برم و برگردم بازم مرسی 1
soil eng 17164 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 جدا !!! واقعا ممنونم پس با اجازتون من برم ی سر بزنم اما از اونجایی که آدم بد شانسیم ...... برم و برگردم بازم مرسی
rotana 63 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 بازم اومدم مزاحم بشم دیشب اونجا بودم اونجام کسی نتونست کمکی بکنه بنظرم کلا بیخیال بشم بهتره فقط باعث اذیت شما شدم به قول ما همدانیا یک در دنیا صد در آخرت اجر بوینی به وم 1
soil eng 17164 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 بازم اومدم مزاحم بشم دیشب اونجا بودم اونجام کسی نتونست کمکی بکنه بنظرم کلا بیخیال بشم بهتره فقط باعث اذیت شما شدم به قول ما همدانیا یک در دنیا صد در آخرت اجر بوینی به وم اونجا سازشکسته(مدیر تالار کشاورزی)میتونه کمکتون کنه ها...! 1
rotana 63 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 فعلا که ازش خبری نیست میخوام باهاش وارد مذاکره بشم راستی شما اهل ارومیه هستین درسته آذری هستین یاشاسن یا ساغل ال سن 2
soil eng 17164 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 فعلا که ازش خبری نیست میخوام باهاش وارد مذاکره بشم راستی شما اهل ارومیه هستین درسته آذری هستین یاشاسن یا ساغل ال سن خواستین به کتابخونه مرکزی دانشگاه ارومیه هم ی سر زنینhttp://library.urmia.ac.ir/ اهوم ترکم... خیلی ممنون خب من دیگه باید برم..روز خوبی داشته باشی..فعلا 1
rotana 63 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 موفق باشین خیلی ممنون بازم ببخشید بابت زحمات خوش حال شدم از آشناییتون روز خوبی داشته باشین 2
ارسال های توصیه شده