rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ با عرض پوزش مجدد مزاحم میشم اینا که همش نصفس تازه نمیشه دانلود کرد البته ببخشیدا مزاحم میشم من دنبال پایانامم اگه باشه 1 لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ فکر کنم خودتون مدیرش باشین درسته ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ شما بگین کدوم رو مییخواین در صورت امکان لینک دانلودشو درس میکنیم. مدیر تالار hamid takro هستن..ک الان نیس. من مسئول بخش خاک تالار کشاورزیم لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ تو پروفایلتون لینک دادم ولی انگار متوجه نشدین! دوست عزیز درخواستتون رو ی بار دیگه اینجا مطرح کنین. سوالهای تخصصی از مهندسان کشاورزی 2 لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام و وقت بخیر مجدد خوب هستین ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی ممنون مجدد شما هنوز خودتونو معرفی نکردین ک بشناسیمتون هاا! معرفی کاربرای کشاورزی سلام مرتضی...خوبی؟ لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ شما همین دیشبی هستین درسته اسمم سخته اما صدری صدام کنین شمام باید الهه خانوم باشین درسته یا اشتباه کردم ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ بله!همون دیشبیم!!!!!! اهوم درسته الهه هستم. لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ خوشبختم میگم ببخشیدا دیشب خیلی اذیتتون کردم اما بازم متاسفانه به نتیجه نرسیدم هر کاری کردم نتونستم کاملشو گیر بیارم لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ خوشبختم میگم ببخشیدا دیشب خیلی اذیتتون کردم اما بازم متاسفانه به نتیجه نرسیدم هر کاری کردم نتونستم کاملشو گیر بیارم لینک تاپیک و سایتی که اون مطالب از اونجا کپی شده بود رو براتو پیام خصوصی فرستادم بالای صفحه کنار اسمتون گزینه ای به اسم" جهت اطلاع شما" هست..از اونجا میتونین برین پیام خصوصی رو ببینین لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ جدا !!! واقعا ممنونم پس با اجازتون من برم ی سر بزنم اما از اونجایی که آدم بد شانسیم ...... برم و برگردم بازم مرسی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ جدا !!! واقعا ممنونم پس با اجازتون من برم ی سر بزنم اما از اونجایی که آدم بد شانسیم ...... برم و برگردم بازم مرسی لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ بازم اومدم مزاحم بشم دیشب اونجا بودم اونجام کسی نتونست کمکی بکنه بنظرم کلا بیخیال بشم بهتره فقط باعث اذیت شما شدم به قول ما همدانیا یک در دنیا صد در آخرت اجر بوینی به وم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ بازم اومدم مزاحم بشم دیشب اونجا بودم اونجام کسی نتونست کمکی بکنه بنظرم کلا بیخیال بشم بهتره فقط باعث اذیت شما شدم به قول ما همدانیا یک در دنیا صد در آخرت اجر بوینی به وم اونجا سازشکسته(مدیر تالار کشاورزی)میتونه کمکتون کنه ها...! 1 لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ فعلا که ازش خبری نیست میخوام باهاش وارد مذاکره بشم راستی شما اهل ارومیه هستین درسته آذری هستین یاشاسن یا ساغل ال سن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ فعلا که ازش خبری نیست میخوام باهاش وارد مذاکره بشم راستی شما اهل ارومیه هستین درسته آذری هستین یاشاسن یا ساغل ال سن خواستین به کتابخونه مرکزی دانشگاه ارومیه هم ی سر زنینhttp://library.urmia.ac.ir/ اهوم ترکم... خیلی ممنون خب من دیگه باید برم..روز خوبی داشته باشی..فعلا 1 لینک به دیدگاه
rotana 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ موفق باشین خیلی ممنون بازم ببخشید بابت زحمات خوش حال شدم از آشناییتون روز خوبی داشته باشین 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سحر خانم خوبی؟ ابجی کم پیدا شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سحر خانمخوبی؟ ابجی کم پیدا شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده