soil eng 17164 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 تفاوت روحیه خانم ها و آقایون اینجا معلوم میشه!:4chsmu1: شک نکن....حالا این روحیه خوب آقایون! 2
sushianess 714 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 اره والا تازه این رضا یکم عواطف انسانیش بیشتر از بقیه اقایونه! واسم اسکلت میزاره!!!!!! فکر کنم زیادی رو قوطی های سم رو نگاه میکنه! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 اره والا تازه این رضا یکم عواطف انسانیش بیشتر از بقیه اقایونه! واسم اسکلت میزاره!!!!!!فکر کنم زیادی رو قوطی های سم رو نگاه میکنه! میگم چطوره یه پیشنهادی اینجا بدیم!قابل توجه آقایان بخصوص رضا گاهی وقتا عکس گلی بلبلی سنبلی...چه میدونم از این چیزارو هم یه نگاهی بندازین... حتما تاثیر مثبت میزاره 2
sushianess 714 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 میگم چطوره یه پیشنهادی اینجا بدیم!قابل توجه آقایان بخصوص رضا گاهی وقتا عکس گلی بلبلی سنبلی...چه میدونم از این چیزارو هم یه نگاهی بندازین... حتما تاثیر مثبت میزاره ممنون از پیشنهادت ولی اقایون سایت ما فقط سوسک و ملخ و ...میبین!نتیجشم همین میشه دیگه.... 2
soil eng 17164 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 اهوم ولی اشکال نداره خودمون روحیشونو درست میکنیم حتی شده یه زور:167: مثلا از فردا هر کدوم که اومدن باید یکی یدونه عکس گل خوشگل بزارن 2
sushianess 714 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 اوهومممممممممممم:4chsmu1: حالا بیا این گل خوشگله واسه تو :flowerysmile: 1
phyto 1264 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 چی چی دارین میگین شما دوتا واسه خودتون میبُرین و میبافین و میدوزین آسمون ریسمونو به هم؟؟!!! 1
phyto 1264 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 به نظر من زیبایی دنیای حشرات اگه به گلها سر نباشه کم از اونا هم نیست... اینم چنتا نمونه کوچیک: 2
soil eng 17164 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 چی چی دارین میگین شما دوتا واسه خودتون میبُرین و میبافین و میدوزین آسمون ریسمونو به هم؟؟!!! این جمله بندی خودته !! یا دادی دخملت جمله بندی کرده! مگه ما گفتیم حشره بده، زشته، کخه... حشره به این نازی! ولی باز میگم گل قشنگ تره! 3
sushianess 714 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 این جمله بندی خودته !!یا دادی دخملت جمله بندی کرده! مگه ما گفتیم حشره بده، زشته، کخه... حشره به این نازی! ولی باز میگم گل قشنگ تره! مگه رضا دخمل داده ؟؟؟؟؟؟؟جون من؟؟؟؟؟ راستی سلام:wubpink: 2
phyto 1264 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 مگه ما گفتیم حشره بده، زشته، کخه...حشره به این نازی! ولی باز میگم گل قشنگ تره! گل هم قشنگه ولی قشنگتر نیس مگه رضا دخمل داده ؟؟؟؟؟؟؟جون من؟؟؟؟؟ راستی سلام:wubpink: مگه ندیدی هگوری پگور منو؟ راستی علیک سلام 2
sushianess 714 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 گل هم قشنگه ولی قشنگتر نیس مگه ندیدی هگوری پگور منو؟ راستی علیک سلام نه ! سر کارم الان؟
phyto 1264 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 بقیش اینجاس » برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
sushianess 714 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 نمیاد واسم... This user has not registered and therefore does not have a profile to view.
sushianess 714 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 بقیش اینجاس » برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رضا واقعا تو بچه داری؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه چند سالته!؟؟؟؟؟؟ 1
phyto 1264 ارسال شده در 23 بهمن، 2010 نمیاد واسم...This user has not registered and therefore does not have a profile to view. اِه... آره راس میگی!! اینو امتحان کن >> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده