Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان شب بخیر خوبید؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام حنانه جان شب تو بخیر ممنون تو خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان الهه حنانه درس داره! حنانه جون برو به مشقات برس! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان الهه حنانه درس داره! حنانه جون برو به مشقات برس! سلام آره... خسته نباشی منم باید این هفته رو بشینم از صب تا شب با برنامه درس بخونم هیچی هیچی نخوندم این ترم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صبا که تهنام سرعتم خوبه! شبا که میخوام گپ بزنم سرعت افتضاح میشه! الهه تو هم باید بری مرخصی برگه مرخصیت رو بیار امضا کنم ... چند روزم تشویقی میزنم! این چند روزه خوب فعالیت اسپمینگ کردی! باید بری مرخصی حتما! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صبا که تهنام سرعتم خوبه!شبا که میخوام گپ بزنم سرعت افتضاح میشه! الهه تو هم باید بری مرخصی برگه مرخصیت رو بیار امضا کنم ... چند روزم تشویقی میزنم! این چند روزه خوب فعالیت اسپمینگ کردی! باید بری مرخصی حتما! من ک از فردا دیگه یونی نمیرم... وقت گافی واسه درس و نت هم دارم مرخصی اجباری میدی؟نمیخوام خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مث همیشه نزدیک ظهر-شب فقط در حد یکی دو ساعت میام همش 13 واحدم خو بریم.... شبت بخیر 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا حال میده ایام امتحانات بچه ها، در اینجا رو ببندیم! و بخندیم! 13 واحدم 13 واحده! باشه شبت بخیر 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم اعصاب مصاب نداریااا! خو زودتر بیا 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مردان هم قلب دارند.... فقط صدایش..یواش تر از صدای قلب یک زن است.... مرد ها هم در خلوتشان برای عشقشان گریه میکنند....شاید ندیده باشی.. اما همیشه اشک هایشان را در آلبوم دلتنگیشان قاب میکنند.. هر وقت زن بودنت را میبینم.. سینه ام را به جلو میدهم..... صدایم را کلفت تر میکنم... تا مبادا... لرزش دست هایم را ببینی... مرد که باشی... دوست داری....از نگاه یک زن مرد باشی...... نه بخاطر زورِ بازوها! مثل تو دلتنگ میشوم.. ولی.گریه نمیکنم... بچه میشوم.... بهانه میگیرم... تو این هارا خوب میدانی.... تمام آرزویم این است که سر روی پاهایت بزارم.... تا موهایم را نوازش کنی.. دوست دارم بدنت را بو کنم... عاشق بویِ موهایت هستم! من بیشتر از تو به آغوش نیاز دارم..... چون وقت تنهاهیم....خاطره ی تو مرا امیدوار میکند....به همه ی دنیا! تا برای خوشبختیت....لبخندت...آرامشت. ...تلاش کنم من مرد بودنم را مدیون زن بودنت هستم!.. این بود قسمتی از درد دل مردانه... تو فقط این هارو میفهمی....با زن بودنت!... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم اعصاب مصاب نداریااا!خو زودتر بیا سلام الهه عزیز من هستم بقیه رو................ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم اعصاب مصاب نداریااا! خو زودتر بیا قاسم از همون بچگیش اینطوری بود! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام حمید خان ................ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام الهه عزیز من هستم بقیه رو................ سلام مانی خوبی؟ قاسم از همون بچگیش اینطوری بود! اعصاب نداشت؟ یا همیشه دیر میکرد؟ سلام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام مانیخوبی؟ اعصاب نداشت؟ یا همیشه دیر میکرد؟ سلام ممنونم تو چرا ایقدر امپرت ت بالاست نا سلامتی مدیری 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنونم تو چرا ایقدر امپرت ت بالاست نا سلامتی مدیری هوم؟ آمپر منو میگی یا قاسم رو؟؟ نتم هم قطع میشه 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هوم؟آمپر منو میگی یا قاسم رو؟؟ نتم هم قطع میشه امپر شمارو می گم قاسم بنده خدا امپر نداره که 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امپر شمارو می گم قاسم بنده خدا امپر نداره که ئه! تو ک هنو امپر واقعی منو ندیدی! اونقت چی میگی:icon_pf (34): این نت منو امروز کلافه میکنه..میدونم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام مانی حمید و الهه آمپر من از دست شماها سوخت 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علیک سلام مگه ما و مخصوصا من چیکارت کردیم؟؟؟؟هاااااا ها هاااا؟ وای چخده من خوابم میاد:th_scratchhead: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده