Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کفر نعمت کنی اینم ازت میگیرناا..گفته باشم ساعت 2:30 شد...مام بریم لالا دیگه.. شبتون بخیر. بابای برنامه کوتاه مدتم اینه که از ممد ادمینم امتیاز طلاییم بیشتر بشه:hapydancsmil: شبت خوش حنانه تو هم یادبگیر شبا زود بخواب تازه امشب تعجبه تا الانم الهه بیدار بوده 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بگو ماشاالله بابا تازه فردا هم جشن خوابگاهاست مثل اینکه وای خدای من دیگه نمیکشمممممم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون شبت خوش خوب بخوابی 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] شبت خوش elahe 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بگو ماشااللهبابا تازه فردا هم جشن خوابگاهاست مثل اینکه وای خدای من دیگه نمیکشمممممم بابا تو دیگه کی هستی برو بخواب دیگه چرا شب بیداری میکشی 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وحید هر صفحه آهنگ بذار موزیک داره که 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینو که گفتی،یاد یه چیزی افتادم قاسم فکر کنم شوپنهاور بوده میگن یه روز تو چمنا نشسته بوده وغرق در فکر بوده یهو یه سربازی میاد با تحکم بهش میگه هوی اقا تو کی هستی؟ اونم آهی میکشه ومیگه منم میخوام همینو بدونم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ موزیک داره که بعضی وقتا پخش میشه بعضی وقتا نمبشه 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضی وقتا پخش میشه بعضی وقتا نمبشه مشکل از NEt ـه یه صفحه از تاپیک رو بزار باز باشه همیشه و هر موقع اهنگش تموم شد دوباره رفرش کن ! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حال بدی دارم انگار چراغ جادو در دست هایت باشد و بدانی آرزوهایت هرگز براورده نمی شوند با این حال هِی آرزو کنی.. 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شب دوستان بخیر حنانه و وحید 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صدای نفسهایت مرا می برد به عالم شعر . می برد تا " رحم کن ای نفس " جبران می برد تا " بوسه " ی فروغ می برد تا " ای نوش کرده نیش را ، بی خویش کن با خویش را " مولانا می بینی ... یک نفست مرا تا کجاها می برد ...! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ... من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ... السلام علیک یا صاحب الزمان 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسانی هستند که از خودمان می رنجانیم؛ مثل ساعت هایی که صبح، دلسوزانه زنگ می زنند؛ و در میانِ خواب و بیداری، بر سرشان می کوبیم؛ بعد می فهمیم که خیلی دیر شده ...! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان ظهرتون بخیر راستش من مجبورم تو امتحانا خیلی کمتر بیام چون هیچی درس نخوندم ولی خب سعی میکنم هرروز سر بزنم بهتون دلم برا همتون تنگ میشه 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پسر: کجایی عزیز دلم؟ دختر: واااای همین الان رسیدم دارم از خستگی مــیمــیرم، میرم بخوابم کم کم… تو چیکار میکنی عزیزم؟ پسر: من توی مهمونی ام، پشت سرت ایستادم!{-88-} 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان کشاورزی من رشتم کشاورزی نیست اما تلفیقی از هنر - معماری - کشاورزی توش هست در کل حالتون خوبه بچه های گل کشاورزی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان کشاورزی من رشتم کشاورزی نیست اما تلفیقی از هنر - معماری - کشاورزی توش هستدر کل حالتون خوبه بچه های گل کشاورزی سلام خیلی خوش اومدین. سحر بانو هم رشته شما هستن باعث افتخار بیشتر باهاتون اشنا شیم 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] سلام شب بخیر خوبید؟ سلام مرسی/ شب توام بخیر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده