phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورم این بود که زمان حضور بچه ها من معمولا مشغولم وزمانی که بچه ها هستن،من مشغولم اصلا فراموش کردم قضیه چی بود! پس ما الان شلغمیم دیگه!! قاسم اصلا حضور منو حس نمیکنی که سلام نمیکنی؟ تشعشع وجود مسرت بخش من نمیذاره سایرین دیده بشن! شما عفو بفرمایید 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا فراموش کردم قضیه چی بود! پس ما الان شلغمیم دیگه!! تشعشع وجود مسرت بخش من نمیذاره سایرین دیده بشن! شما عفو بفرمایید تشعشعت رضاخان واقعا اینجارو متبلور کرده یه سوالمن اول اونجا عضو بودم بعد اینجا چرا جذب محیط اینجا شدم 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تشعشعت رضاخان واقعا اینجارو متبلور کردهیه سوالمن اول اونجا عضو بودم بعد اینجا چرا جذب محیط اینجا شدم منم بیشتر جذب اینجام! محیط جمع و جور و دوستانه تره... البته قبلا (حدود دو سه سال پیش) باشگاه خیلی بهتر بود ولی افسوس...! ولی خب این حس مسئولیت پذیری و وجدان کاری ما دیگه دست و پامونو بسته! 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه قاسم سلام کرد بنده خدا 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اومدمممممممم سلام به دوستان حاضر و دوستانی که بعداز این میان 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بدری جون قاسم که نیست آقا رضا هم کم کمک هستن 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بدری جونقاسم که نیست آقا رضا هم کم کمک هستن چرا نیست phyto آقا رضاست دیگه؟! اشکال نداره تا بچه هاااا بیان من و تو چراغ اینجارو روشن نگه میداریم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم رفته با خواهر زاده هاش بازی کنه آره خودشه چشم آبجی بدری روشن نگه میداریم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم رفته با خواهر زاده هاش بازی کنهآره خودشه چشم آبجی بدری روشن نگه میداریم عهههه خواهر زادش الهیی منم دلم هوای برادر زادمو کرددد الهه و حمید کجان 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم از اون موقع که من اومدم ،نبودن 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونماز اون موقع که من اومدم ،نبودن باشه میسی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ phyto آقا رضاست دیگه؟! صبح عالی بخیر! 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صبح عالی بخیر! سلام میسی اتفاقی افتاده 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بی حوصله ام همین طور الکی 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه و حمید کجان شماها دیگه بزرگ شدین..همیشه ک نباید ما بالا سرتون باشیم... کمتر میایم ک شماها مستقل شین 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شماها دیگه بزرگ شدین..همیشه ک نباید ما بالا سرتون باشیم...کمتر میایم ک شماها مستقل شین محفل بچه های کشاورزیه هاااا خانوم خانوماااای گل من چه کاره بیدمممم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ محفل بچه های کشاورزیه هاااا خانوم خانوماااای گل من چه کاره بیدمممم کاربر خونده ی (برگرفته از فرزند خونده)تالار کشاورزی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/forums/thread98761-14.html#post1234660 سلام الهه جونم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاربر خونده ی (برگرفته از فرزند خونده)تالار کشاورزی عههه چه خوب من بهت افتخار میکنم الهه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام حنانه جان..مممنون خانمی لطف کردی بدری جان افتخار کردن چیز خوبی می باشد! پس ادامه بده در چه حالین بچه ها؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده