phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو خودت یادت بخیر از این وار دنبال جذب کاربر مهندس کشاورزیی به بــــــه، مشتاق دیدار شما کجا اینجا کجا...! ببخشید شما؟! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باید مرد باشی تا بفهمی؛ «احساس» یک زن؛ «فروشی» نیست، «هدیه» است ...! .... یک زن با احساس زنانه اش زنده اس ... و احساس یک زن هیچوقت اشتباه نمیکنه !!!! بدرود .................................. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو خودت یادت بخیر از این وار دنبال جذب کاربر مهندس کشاورزیی اونور تا افسون بود اون تالار جذابیت داشت و فعال اما افسوس ............... 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به بــــــه، مشتاق دیدارشما کجا اینجا کجا...! ببخشید شما؟! ما که اینجا هستیم همیشه شما نیستی نمیشناسی که بگم اونور تا افسون بود اون تالار جذابیت داشت و فعالاما افسوس ............... کدوم ور ؟ افسون هم نمیشناسم 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونور تا افسون بود اون تالار جذابیت داشت و فعالاما افسوس ............... آره واقعاً، اگه به حرف من گوش کرده بود کارش به ترک باشگاه نمیکشید! ببخشید شما! ما که اینجا هستیم همیشه شما نیستی نمیشناسی که بگم احتمالا باید بشناسم ولی میذارم خودت بگی ببینم چقدر باهوشی! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره واقعاً، اگه به حرف من گوش کرده بود کارش به ترک باشگاه نمیکشید! ببخشید شما! احتمالا باید بشناسم ولی میذارم خودت بگی ببینم چقدر باهوشی! هیچکسم که نمیشناسی :icon_pf (34): نمیشناسی اصن منو شماااا :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچکسم که نمیشناسی :icon_pf (34): نمیشناسی اصن منو شماااا :icon_pf (34): قیافت که معلوم نیس، چشماتم که بسته، اسمتم که اجق وجقه، منم که علم غیب ندارم! :icon_pf (34): حمیییییییییید کجایی!! 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قیافت که معلوم نیس، چشماتم که بسته، اسمتم که اجق وجقه، منم که علم غیب ندارم! :icon_pf (34): حمیییییییییید کجایی!! فک کنم شب بیاد آقا حمید 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همگی سلام بدری جوووووونممممممممممم سلام مانییییییی سلام آقا رضا من حنانه هستم مهندسی منابع طبیعی با گرایش جنگلداری ترم4 تا حالا سعادت آشنایی نداشتم با شما 4 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همگیسلام بدری جوووووونممممممممممم سلام مانییییییی سلام آقا رضا من حنانه هستم مهندسی منابع طبیعی با گرایش جنگلداری ترم4 تا حالا سعادت آشنایی نداشتم با شما ایشالله سعادت ابدی نصیب هممون بشه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی من هستم،هیشکی نیست وقتی همه هستن،من نیستم عجب حکایتی شده ها 4 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی من هستم،هیشکی نیستوقتی همه هستن،من نیستم عجب حکایتی شده ها تقصیر خودته، قطار رفته تو هنوز ایستادی همینجا... پاشو برو! 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان چند دقیقه ای از فیض حضور بنده محروم میشوید من برم نماز 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تقصیر خودته، قطار رفته تو هنوز ایستادی همینجا... پاشو برو! آقا رضا پاشم برم کجا آخه؟ 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا رضا پاشم برم کجا آخه؟ آها، مشکل همینه که نمیدونی کجا میخوای بری ... اول مقصدتو معلوم کن! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها از اون لحاظ میگید؟ اونو که میدونم کجا باید برم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا رضا سلامشما دوطرف هستین 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها از اون لحاظ میگید؟اونو که میدونم کجا باید برم خب خدارو شکر... پس دیگه غصّت چیه؟ آقا رضا سلامشما دوطرف هستین سلام دلبندم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورم این بود که زمان حضور بچه ها من معمولا مشغولم و زمانی که من هستم،اونا مشغولن قاسم اصلا حضور منو حس نمیکنی که سلام نمیکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده