soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان دوستان منم شبی خوش رو براتون ارزومندم این چند روز و چند شب مزاحم شدیم دیگر چاره ای نبود باید تحمل میکردین دگر از فردا میرویم سی خودمان... بشینیم سراغ درس و مشقمون از اشنایی با دوستان الهه جون حنانه جون اقا قاسم اقا حمید و دیگر دوستان خوشبختم شبتون بخیر شبت بخیر متین جونمممم ما هم خوشحالیم خیلی خیلی بیشتر 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین جون منم واقعا خوشحال شدم ولی حتما بیا سر بزن دلمون برات تنگ میشه بچه ها شرمنده امشب نتونستید از حضور من زیاد فیض ببرید 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پلاریس جون جملت خیلی زیبا بود واقعا ممنون عزیزم درسته اسمش محفل کشاورزیه اما همیشه درش برا عزیزانی چون شما بازه قابل توجه متین جان بدری جان فرانه جان(امیدوارم درست گفته باشم) سحر جان و بقیه جان ها وحید خان مهدی خان مانی خان و بقیه خان ها 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگم نظرتون چیه جمع کنیم بریم؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شب همگی خوش وحید شب تو هم خوش یه کم ویولن بزن اگه آهنگشم داری،به منم بده الهه جونی شب خوش حمید که فقط پایینی شب خوش 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]نه به خاطر شعر نه به خاطر جور ديگر زيستن خانه من براي دو نفر کوچک بود به همين خاطر تنها ماندم...! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه های کشاورزی خواب موندن من اومدم کرکرشونو دادم بالا سلام سلام به همگی 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه های کشاورزی خواب موندن من اومدم کرکرشونو دادم بالا سلام سلام به همگی سلام خوبی منم هستم ....................... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ماه من پرده از آن چهره ی زیبا بردار تا فلک لاف نیاید که چه ماهی دارد... [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 640] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2][/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوش اومدی چشما این دختره ام که مثه من بسته است 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اره این که خوبه خوشحالم که عین خودم حواست جمع ممنونم .............. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ترجمه جملات آقایان چه جالب . بعد چی شد؟ ترجمه : هنوز داری حرف می زنی؟ بس کن دیگه ! این بار دیگه چیکار کردم؟ ترجمه: این بار چطوری مچم رو گرفتی؟ عزیزم خسته ای . بیا یه کم استراحت کن. ترجمه: صدای جارو برقی نمی ذاره پلی استیشن بازی کنم. خاموش کن. یااااادم رفت. ترجمه: کد پستی سی و چهار رقمی خاله اولین دوست دخترم رو هنوز یادمه اما روز تولد تو رو یادم رفته. از صبح تا شب دارم جون می کنم بخاطر تو و این بچه. ترجمه: امروز از محل کار مرخصی گرفتم با رفقا رفتیم کنار رودخونه کباب خوردیم. عزیزم راهو بلدم. ترجمه: می تونم راهو پیدا کنم به شرطی که بفهمم تو کدوم کشوریم. نتونستم پیداش کنم. ترجمه: چیز مورد نظر بیش از یه متر با من فاصله داشت. حوصله نداشتم پاشم. برای تمام کارهام یه دلیل منطقی دارم. ترجمه: یه کم فرصت بده یه خالی بندی جور کنم 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هی روزگار هیچوقت از یه زن سنش رو نپرسید… از یه مرد حقوقش رو… و در این دوره از یه دانشجو معدلش رو… خیلی درد آوره…!هی روزگار 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی از تصمیمات مهم زندگی تصمیم گیری در مورد انتخاب همسر هست .. که البته بعضی ها زیاد سخت گیرن و این سخت گیری کار دستشون میده .. این زشته ..اون بده .. لاغره .. بلنده .. کوتاه و فلان یا بهتر بگم : چطور میشه یه مرد تنها میمیره، همین مطلب واسه خانوما هم صدق میکنه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برادر من دنبال مدیر میگردی فدات شم دور اینجا رو خط بکشبعد از سالی یه دوست خوب و فعال پیدا کردیم! تازشم قاسم ما بخش مخش تو کتش نمیره! تالار پسنده! خوبی؟ اینورا بیا. برادر رضا مهرآذین فوق تخصص زنان اه ببخشید سن ها و سوسکهاست سنام الهههههههههه! چه خبرا؟ جات خالی تا شنیدی میخوام جذبش کنم مسئولیت دادی بهش؟! منم بخش مخش نمیدم که، تالار میدم بهش 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]نه به خاطر شعرنه به خاطر جور ديگر زيستن خانه من براي دو نفر کوچک بود به همين خاطر تنها ماندم...! به به، داش وحید خودمون! یادت بخیر! 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به، داش وحید خودمون! یادت بخیر! تو خودت یادت بخیر از این وار دنبال جذب کاربر مهندس کشاورزیی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده