.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﮔﻞ ﺩﻧﻴﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ … ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ! ﭘﺮﭼﻢ ﻛﻤﻚ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺎﻻﺳﺖ … ﺑﻌﻠﻪ ﺍﻓﺴﺎﻳﺪﻩ ((((((((- ینی چی 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی چی حمید کجایی بیا جوابشون رو بده............. 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید کجایی بیا جوابشون رو بده............. یاد تبلیغه افتادم حمیدددددددددددد از تو نقل قول گرفتما ااااااااااا پاسخگو باش 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یاد تبلیغه افتادم حمیدددددددددددد از تو نقل قول گرفتما ااااااااااا پاسخگو باش من چشم زن طراوت زندگی نیست . . . زن روغن مابین چرخ دنده های نخراشیده ی زندگی نیست . . . زن بخش مهمی از زندگی نیست . . . زن مُسکن دردهای زندگی مرد نیست . . . زن طراوت زندگی نیست . . . زن تمــــــــــامِ تمــــــــــــامِ تمــــــــــام زندگی مرد است . . . خوب نوشتم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید کجایی بیا جوابشون رو بده............. جانم؟ با کی کار داری؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﮔﻞ ﺩﻧﻴﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ … ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ! ﭘﺮﭼﻢ ﻛﻤﻚ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺎﻻﺳﺖ … ﺑﻌﻠﻪ ﺍﻓﺴﺎﻳﺪﻩ ((((((((- 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جانم؟ با کی کار داری؟ حل شد اﻭﻟﯿﻦ ﺟﻠﺴﻪ ﯼ ﮐﻼﺱ ﺑﻮﺩ، ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﻣﯽﺧﻮﺍﻧﺪ، ﺭﺳﯿﺪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ "ﺑﺎﺭﺍﻧﻪ" ﺷﺨﺺ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺭﺍ ﮐﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ﺑﺎﺭﺍﻧﻪ؟ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ: ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﻡ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﻣﯿﻮﻣﺪﻩ ! ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺍﻫﻞ ﺩﻟﯽ ﺍﺯ ﺗﻪ ﮐﻼﺱ ﮔﻔﺖ: ﺧﻮﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﻧﺒﻮﺩﻩ !!! 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از تو نقل قول گرفتما ااااااااااا پاسخگو باش سلام. با اون کفشای صورتی قشنگت بهش حالی کن! بخندیم! مانـــــی 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ﺑﺎﺭﻡ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺑﻬﻢ ﺷﻚ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻓﻜﺮ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﻣﻲ ﻛﺸﻢ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﺩﺍﻳﻴﻢ ﺑﻴﺎﺩ ﻧﺼﻴﺤﺘﻢ ﻛﻨﻪ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻇﻬﺮ ﺑﻮﺩ ﺩﺍﻳﻴﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﻭﺿﻮ ﮔﺮﻓﺖ ﻧﻤﺎﺯﺷﻮ ﺧﻮﻧﺪ ﻧﺎﻫﺎﺭﺷﻮ ﺧﻮﺭﺩ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺧﺎﻛﻲ ﺍﻭﻣﺪ ﺭﻭ ﻣﺒﻞ ﭘﻴﺸﻢ ﻳﻪﺳﻴﺐ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮔﻔﺖ : مانی ﺟﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﻳﻦ ﺳﻴﺐ ﺭﻭ ﻣﻲ ﺑﻴﻨﻲ؟؟؟ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﻠﻪ ﺩﺍﯾﯽ ﮔﻔﺖ ﺩﻳﮕﻪ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﻧﻜﺶ!!! ﯾﻌﻨﯽ ﺳﻘﺮﺍﻁ ﻭ ﺍﺭﺳﻄﻮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻗﺸﻨﮕﯽ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻦ ﺁﺩﻡ ﺭﻭ ﻗﺎﻧﻊ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﻦ ﺧﺪﺍﯾﯽ!!! ... ﺩﺍﯾﯽ ﺟﻮﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻨﺠﺎ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻧﺼﯿﺤﺘﺖ ﺍﺯ ﭘﻬﻨﺎ ﺗﺤﺘﻪ ﺯﺍﻭﯾﻪ ﯼ 37 ﺩﺭﺟﻪ ﺗﻮﻭ ﮐﯿﺴﻪ ﺻﻔﺮﺍﻡ !!! |: |: 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام.با اون کفشای صورتی قشنگت بهش حالی کن! بخندیم! مانـــــی بعضى از دخترا هم که موقع عکس انداختن اِنقد سرشون و کَج مى کنن آدم فِک میکنه هدف از این عکس نشون دادن پــَسِ کــَلَشـونه 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوکی ما میریم شما راحتتر حرفاتونو بزنید 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان من فعلا رفع رحمت میکنم! 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من چشم زن طراوت زندگی نیست . . . زن روغن مابین چرخ دنده های نخراشیده ی زندگی نیست . . . زن بخش مهمی از زندگی نیست . . . زن مُسکن دردهای زندگی مرد نیست . . . زن طراوت زندگی نیست . . . زن تمــــــــــامِ تمــــــــــــامِ تمــــــــــام زندگی مرد است . . . خوب نوشتم خوب نوشتی میسی بازم بنوس جانم؟خنده داشت؟ سلام.با اون کفشای صورتی قشنگت بهش حالی کن! بخندیم! مانـــــی سلام ینی الان خوب سرتو دادی به بادااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوکی ما میریم شما راحتتر حرفاتونو بزنید دوستانمن فعلا رفع رحمت میکنم! درپناه خدا ...................... 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جانم؟خنده داشت؟ الان که دقت میکنم میبینم نه نداشت....خداییش دیگه ولی قشنگ بود 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب نوشتی میسی بازم بنوس جانم؟خنده داشت؟ سلام ینی الان خوب سرتو دادی به بادااااااااااااااا با همين زن بودنم تنها ايستاده ام کنار تمام نبودن هايت مثل يک مرد...!!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان که دقت میکنم میبینم نه نداشت....خداییش دیگه ولی قشنگ بود اقا مهدی من داشتم کارمو می کردم این خنده ات کار دستم داد 180 درجه برگشتم بخون ببین چی می نوشتم الان دارم چی می نویسم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اقا مهدی من داشتم کارمو می کردم این خنده ات کار دستم داد 180 درجه برگشتم بخون ببین چی می نوشتم الان دارم چی می نویسم آره دیدم....فک کردم به خاطر ترس از آبجیم نوشته هات عوض شده! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره دیدم....فک کردم به خاطر ترس از آبجیم نوشته هات عوض شده! دقیقا .......................... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده