beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ 200 مبارکه ؛ 200 پسته شدین(پِسته نه هااااا پُسته) اِ ؛ سلام یاتم رفت....:icon_pf (44): راستییی عیدتون مبارک ، از نوع عید قربون:ws2: کسی نمی خواد مهمونی بدههه؟ سوشی ، نیاز ، شما چی؟ خلاصه مارو فراموش نکنین (دعوت کنیـــن ، به صرف نهار و شیرینی و عصرونه و چای و شام و دو سه شب و روز ولیمه!!.... ) فیلا" مرخص میشیم ، شما دعوتنامه هاتونو بذارید اومدم می خونم خوش بگذره بهتووون.....دارم میرم مهمونی ( خونه مامان بزرگم:ws2:) فیلن بابای:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ مدیر گفته مشکلاتم رو تو سایت نگم.... اخه من عید تنهایی چجور بگیرم مهسا؟دعوت هم بکنم؟ تار و تنبک جشن با نیاز!!!!(چه شود اون جشن!) 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ سلام عید همگی مبارک بهههههههه داش محمدرضام که تشریف آوردن!:4chsmu1: خوش اومدین: محمدرضا -beethoven(مهسا)...دیگه کسی جدیدا نیومده!!! فعلا...:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ چه نونی بهم قرض میدن این دو تا!!!!! 1 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ چه نونی بهم قرض میدن این دو تا!!!!! هوووم؟! متوجه نشدم بچه هااا.....شیکا کنم یکم انرژی بگیلم نیاز یکم ازون آهنگ شادات بزن روحیه بگیلم ، سوشی تو هم یکم نیاز و به خاطر آهنگاش دعفا کن:w00: بهم لوحیه بده......اینطولی شدم 2 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ نیاز که الان داره خواب پادشاه هفتم رو میبینه .....:bigbed: اما رفیقاشو برات جمع کردم اوردم....روحیه بگیری! چقدرم جدی میزنن و میخونن نه؟ 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ باز جای شکرش باقیه بعد چند روز یکی اومد یه شکلک بزاره !! 1 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ نیاز که الان داره خواب پادشاه هفتم رو میبینه .....:bigbed: اما رفیقاشو برات جمع کردم اوردم....روحیه بگیری! چقدرم جدی میزنن و میخونن نه؟ واقعا" روحیه گرفتم... خواننده ی گروهشونو نیگا کن ، آخره احساسه:167:باید جلوشون اینطوری بود : :w410:.... 2 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ باز جای شکرش باقیه بعد چند روز یکی اومد یه شکلک بزاره !! قربونت برم خودم هستم هواتو دارم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ همزمان با ورود به ماه آذر، تقدیم میشود: شکلکهای آذر...! :bigbed: :mornincoffee: :TAEL_SmileyCente: :there: :w00: :putertired: 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ منم امتیازات رو رسوندم به 200 منو میگی؟ ایول... دمت گرم. ایشالله عروسیت چه نونی بهم قرض میدن این دو تا!!!!! کجا نون قرضی میدن؟ یکی هم به من بدین مُردم از گشنگی! لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ نیاز که الان داره خواب پادشاه هفتم رو میبینه .....:bigbed: خوش به حالش، نمیدونم من چرا همش خواب گدا و کور و کچل میبینم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ نیاز که الان داره خواب پادشاه هفتم رو میبینه .....:bigbed: خوش به حالش، نمیدونم من چرا همش خواب گدا و کور و کچل میبینم خوش بحالتون شماها حداقل میخوابین که خواب ببینین... من که این روزا همش بیدارم... خوابامو جمع میکنم یه شب تلافی همشو در میارم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ سلام. آجی اگه چیزی واسه گفتن داری بیا گفتگو کنیم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ سلام حرف که زیاد! داشی شروع کن منم ادامه بدم نریاااااا حوصلم سر رفته 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ خب پیشنهاد میکنم برای شروع اول زیر حوصلت رو کم کن تا سر نره! رو گاز! شب مهمون داریم آبرو ریزی نشه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده