mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایــا من را که آفریــــــدی گارانتــــــــــی هــــــــم داشـتم؟! دلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــم تنگ است... ؟؟؟ سلام سحر سلام خانم مدیر الهه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایــا من را که آفریــــــدیگارانتــــــــــی هــــــــم داشـتم؟! دلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــم تنگ است... ؟؟؟ سلام سحر سلام خانم مدیر الهه سلام. در چه حالی؟ هنوز از دستت دلخورما لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام.در چه حالی؟ هنوز از دستت دلخورما سلام خوبی از دست من الهه چرا ؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحری الان ی سر به سایت حمید زدم...سحرناز ک 17 ام عضویده تویی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شَـــک به دلــت راه نـــــده 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایــا من را که آفریــــــدیگارانتــــــــــی هــــــــم داشـتم؟! دلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــم تنگ است... ؟؟؟ سلام سحر سلام خانم مدیر الهه سَـــنـــــام مــــانی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خوبی از دست من الهه چرا ؟ اینکه اونجور در موردم فک کردی... بگذریمممممم. چیکارا میکنی؟ شَـــک به دلــت راه نـــــده خوبههه:hapydancsmil: فقط نمیدونم چرا ادد کردن دوست موست نداره:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سَـــنـــــام مــــانی سلام خوبی ادینه تون بخیر 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینکه اونجور در موردم فک کردی... بگذریمممممم. چیکارا میکنی؟ خوبههه:hapydancsmil: فقط نمیدونم چرا ادد کردن دوست موست نداره:vahidrk: اهان باهات شوخی کردم معذرت خوبی بهرحال مدیری دیگه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اهان باهات شوخی کردم معذرت خوبی بهرحال مدیری دیگه خواهش بودم! الان مسئولم خوشحال میشیم بیشتر بیای تو محفل..مخصوصا وقتی همه حضور دارن 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان من برم .. فعلا روز همگی خوش 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواهشبودم! الان مسئولم خوشحال میشیم بیشتر بیای تو محفل..مخصوصا وقتی همه حضور دارن چه فرقی می کنه تو ادبیات هر دوتا معنی ش یکی ولی باشه چشم درپناه خدا 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها کرکرکه بالا رفته ولی من نیستم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پرچم پایین بابا حال نریم! قاسم میاد... امضاها صورت بگیره و توی روزنامه رسمی کشور ثبت بشه میاد! با پس میاد دم خونتون! پست پیشتازش کن سریع بیآد تدریس چی؟ ها؟؟ بوشه برو فکر کنم حمید استاد شده ما خبرنداشتیم حکم حکومتی منو میگه الهه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه فرقی می کنه تو ادبیات هر دوتا معنی ش یکی ولی باشه چشم درپناه خدا اوووم خب آره ولی دیگه دیگه! چشمت بی بلا پست پیشتازش کن سریع بیآد فکر کنم حمید استاد شده ما خبرنداشتیم حکم حکومتی منو میگه الهه آره بعدا که دونه دونه پست هارو خوندم فهمیدم چی رو میگه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک قاسممم. میبینم ک حکمت اومده:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوووم خب آره ولی دیگه دیگه!چشمت بی بلا گیرم که باخته ام!!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد. شوخی که نیست , من شاه شطرنجم!!! تخریب می کنم آنچه را که نمی توانم باب میلم بسازم. آرزو طلب نمیكنم، آرزو میسازم. لزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر میکنی، من همانی ام که حتی فکرش را هم نمی توانی بکنی. زانو نمی زنم، حتی اگر سقف آسمان، کوتاهتر از قد من باشد! زانو نمی زنم، حتی اگر تمام مردم دنیا روی زانوهایشان راه بروند! '' مـــن زانــــو نمــی زنــــم. . . " 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوووم خب آره ولی دیگه دیگه!چشمت بی بلا گیرم که باخته ام!!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد. شوخی که نیست , من شاه شطرنجم!!! تخریب می کنم آنچه را که نمی توانم باب میلم بسازم. آرزو طلب نمیكنم، آرزو میسازم. لزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر میکنی، من همانی ام که حتی فکرش را هم نمی توانی بکنی. زانو نمی زنم، حتی اگر سقف آسمان، کوتاهتر از قد من باشد! زانو نمی زنم، حتی اگر تمام مردم دنیا روی زانوهایشان راه بروند! '' مـــن زانــــو نمــی زنــــم. . . " قشنگهههههه 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قشنگهههههه دیدی ای غمگین تر از من بعد از آن دیر آشنایی آمدی خواندی برایم قصه ی تلخ جدایی مانده ام سر در گریبان بی تو در شب های غمگین بی تو باشد همدم من یاد پیمان های دیرین آن گل سرخی که دادی در سکوت خانه پژمرد آتش عشق و محبت در خزان سینه افسرد کنون نشسته در نگاهم تصویر پر غرور چشمت یک دم نمی رود از یادم چشمه های پر نور چشمت آن گل سرخی که دادی در سکوت خانه پژمرد __________________ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ...حنانه چیکار کردی توووو!:aghosh: بیشتر از 80 تشکر زدی برام یعنی من اینخده اسپم کردم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مانی تو قول داده بودی تو بخش خاک فعالیت کنی... یادت نرفته ک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده