beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ یه چی بذار من هنرام تو گلوم مونده سوشی حتما باید یه بلا ملایی سرت بیارم میخوام بنوازم چیکارم داری اوهوم منم خیلی هنر دارم و از این چیزایی که گفتی سر در میارم خوبه که هنردوستی خوب شما بزن ما مستفیض میشیم ، اینطوری انرژیتم خالی میشه 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها شب بخیر ...ما میریم لالا ...بی زحمت یه آهنگ لایت اروم بنوازید ما خواب اروم ببینیم !:wubpink: آذر یه امشب تلق تولوق سازت رو در نیار جون سوشی جن زده نشم تو خواب!:4chsmu1: :pichak:بوس:pichak:بوس واسه دخترای خوب. :girlhi:شب بخیر 1 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ نیاز وارده ، الان میگم آهنگ لایت برات بزنه فقط یکم زیادی توو کار ِ لایته خوابابی خوشگل خوگشل ببینی.....دوس داشتی خواب ِ منم ببین شبت بخیر خانومی:icon_pf (44): :bigbed::bigbed: 1 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مهسا خانوم هنوز نیومده توام رفتی تو خط این سوشی؟ چنا هیشکی منو دومس نداله گیه چلا میکنیییی!!! من مگه شیکا کلدم بــاول کن دوست دالم:icon_pf (44)::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ نیازیییی ، لالام میاااد:w165: بلم لالا ؟ 1 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ گریه نبید که من سرما بخوردم اون عطسه بود هوم چندتا دوسم میدالی اِ اِ ، فک کردم داری گیه میکنی من یه عالمه دوست دارم از نوع مجازی شوخی کلدم، واقعنیه واقعنی دوست دالم:wubpink::pichak: 1 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اوخیشباجه منم میرویم لااااالا شبت بخیر بفکر باش واسم آهنگ بجوریاااا:w00: نمی جورم خواب منو ببینیااااا:ws3: شبت پرستاره و مهتابی.... شبت بخیر عزیزم:pichak: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ اِ اِ ، فک کردم داری گیه میکنی من یه عالمه دوست دارم از نوع مجازی شوخی کلدم، واقعنیه واقعنی دوست دالم:wubpink::pichak: اوخیشباجه منم میرویم لااااالا شبت بخیر بفکر باش واسم آهنگ بجوریاااا:w00: میگم دست که باید بالای 19 - 20 سال رو داشته باشید نه؟؟؟؟!!! باید اسم این تاپیک مهد کودک کشاورزی میشد!!! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مدیر تکرو جان روابط عمومی قوی ؛ بده ما هنوز کودک درونمون بیدار است. الان ربان شناسا کلی پول میگیرن این کودک رو بیدارش کنن مال ما خودش بیدار :ws28: 3 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ مدیر تکرو جان روابط عمومی قوی ؛ بده ما هنوز کودک درونمون بیدار است. الان ربان شناسا کلی پول میگیرن این کودک رو بیدارش کنن مال ما خودش بیدار ای جانم :w42:واسه ای کودک درون بیدار....:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ سلام بچه ها خوبید ؟:girlhi: من بلیط گیرم نیومد برم خونمون ...دارم دق مینمایم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ مدیر تکرو جان روابط عمومی قوی ؛ بده ما هنوز کودک درونمون بیدار است. الان ربان شناسا کلی پول میگیرن این کودک رو بیدارش کنن مال ما خودش بیدار الهی همچین بیدار بمونه تا هیچ وقت خوابش نبره! سلام بچه ها خوبید ؟:girlhi:من بلیط گیرم نیومد برم خونمون ...دارم دق مینمایم سلام. ای جانم! دق نکنید خواهشا! 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ گشنمه!!!!1حالم گرفته حس ندارم پا شم یه نهاری زهر ماری چیزی درست کنم بخورم! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ گشنمه!!!!1حالم گرفته حس ندارم پا شم یه نهاری زهر ماری چیزی درست کنم بخورم! شما مثل اینکه هر مشکلی داشته باشی باید بیای اینجا بیان کنی! فکر نکنم اینجا کسی بفکر شما بیوفته و براتون ناهار درست درست کنه! پاشو! پاشو یکم به اون شیکمت هم برس! من باید برم الان کلاس! راستی: عیدتان مبارک 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ همش میزنی تو ذوقم ! اصلا دیگه هیچی نمیگم....:w00: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ به به رضا حمید بقیه کجان ؟ سرما خوردن رفتن زیر پتو 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ راستی محمد تو کدوم سایت مدیری؟ دعوتمون نمیکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ من بلیط گیرم نیومد برم خونمون ...دارم دق مینمایم اوه اوه، گریه به این فجاعت ندیده بودم... خودتو کنترل کن بابا جون! بیا من سویچ ماشینو بدم برو خونتون ولی دو سه روزه برگردیا... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده