soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها چرا انقد تن تن پست میدید.. من نمیرسم جواب بدم اولین کار حفظ آرامش! ی نفس عمیــــــــــــــق بکش بعد برو نقل قول بگیر 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قبل از اینکه تو خصوصی بازی کنی من امروز حضوری بازی کردم!چشم من بعد شما دستور بده من اجرا کنم! سلام. رو بگشا متین جان ... همه نیروهای خودی اند! خوبمممم ممنووونخوش اومدی...بازم از این کارا بکن خب من مهمونم .. ببینم چه جوری پذیرایی میکنید؟ مرسی شما خوبی؟ راستی بالا گفتن متین من گیج شدم:icon_pf (34): کانفیوز نشین متین هم اسم دختر هست هم پسر.. اما دختر بیشتر متین هم اسم پسر هم دختر!مثل سهیل قاسم جان متین خانم هستن! گیج نشو فکر کن! فکر کرد اولین کار حفظ آرامش!ی نفس عمیــــــــــــــق بکش بعد برو نقل قول بگیر دیدی به حرفت گوش کردم.. راحت نقل قول گرفتم و جوابگو شدم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب من مهمونم .. ببینم چه جوری پذیرایی میکنید؟ دیدی به حرفت گوش کردم.. راحت نقل قول گرفتم و جوابگو شدم تا الان چجوری بوده؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همینه! هر کی به حرف من گوش کنه پشیمون نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا الان چجوری بوده؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3همینه! هر کی به حرف من گوش کنه پشیمون نمیشه خشک وخالی:mornincoffee: نه چایی نه قهوه ای .. هوچی بچه ها من خعلی خوابم میاد.. اما نمیدونم چرا دست از سر اینجا برنمیدارم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خشک وخالی:mornincoffee:نه چایی نه قهوه ای .. هوچی بچه ها من خعلی خوابم میاد.. اما نمیدونم چرا دست از سر اینجا برنمیدارم ببخشید...اخه دس تنهام بودم..داشتم آماده میکردم...:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه رفتن لالا.. متین جان زود چای و شیرینی تو بخور برو بخواب منم برم...قاسم بیاد کرکره رو بکشه پایین 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه رفتن لالا..متین جان زود چای و شیرینی تو بخور برو بخواب منم برم...قاسم بیاد کرکره رو بکشه پایین شخد میخوابی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عصلی سه ساعت لالا بوتی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسه دیده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شخد میخوابی:5c6ipag2mnshmsf5ju3عصلی سه ساعت لالا بوتی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بسه دیده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راپورته منو اینجا میدی؟ دیروز رفته بودیم یکی از شهرستانای اطراف ارومیه.کوه و سد و... از خستگی کل بدنم درد میکنه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین جان شرمنده الهه و قاسم شرمنده منم سرعتم خیلی پایینه. شبتون بخیر بچه ها 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه رفتن لالا..متین جان زود چای و شیرینی تو بخور برو بخواب منم برم...قاسم بیاد کرکره رو بکشه پایین مرسی جیجرممم یعنی منو رسما کردی بیرون... تازه سر شبه دور همی میخواستم فیلم ببینیم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین جان شرمندهالهه و قاسم شرمنده منم سرعتم خیلی پایینه. شبتون بخیر بچه ها پذیرفته نیس 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی جیجرممم یعنی منو رسما کردی بیرون... تازه سر شبه دور همی میخواستم فیلم ببینیم نوش جونت!:boos: خو خودت گفتی خوابت میاد:icon_pf (34): متین جان شرمندهالهه و قاسم شرمنده منم سرعتم خیلی پایینه. شبتون بخیر بچه ها شبت بخیر حمید جان 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اه بچه ها هستین که! بابا چقده شما مقاومید ... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نوش جونت!:boos:خو خودت گفتی خوابت میاد:icon_pf (34): شبت بخیر حمید جان خوابم که خعلی میاد اما با خودم لج کردم اما دیگه میرم مرسی از مهمان نوازی بسیار خونگرم و عالی فقط زمانشو بیشتر کنید شب همگی بخیر 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اه بچه ها هستین که!بابا چقده شما مقاومید ... آخه شب جمعه ساعت 1 وقت خوابه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اه بچه ها هستین که!بابا چقده شما مقاومید ... ما که نرفته بودیم هستیم شما که رفته بودین چرا هستین 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوابم که خعلی میاد اما با خودم لج کردم اما دیگه میرم مرسی از مهمان نوازی بسیار خونگرم و عالی فقط زمانشو بیشتر کنید شب همگی بخیر ما از 8 صب تا 2 شب (صب رو ز بعد)سرویس دهی داریم تشریف بیارید 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما از 8 صب تا 2 شب (صب رو ز بعد)سرویس دهی داریم تشریف بیارید چرا نیمدی نمایشگاه؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا نیمدی نمایشگاه؟ نمایشگاه رو یک هفته دیرتر شروع میکردن میومدم خو دوره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمایشگاه رو یک هفته دیرتر شروع میکردن میومدمخو دوره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 Aw اره ارومیه هستی حیف شدا خو حالا هر وقت اومدی بیا میریم ددر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده