Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شب که خوابیداز کنار تختش بردار ! الانم صدای موزیک میاد که/ نه خیلی دوسش دارم از ویولن هم بیشتر بیدار بشه وببینه نیست،غصه میخوره نمیخوام ولی من صدایی نمیشنوم 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه خیلی دوسش دارم از ویولن هم بیشتر بیدار بشه وببینه نیست،غصه میخوره نمیخوام ولی من صدایی نمیشنوم خوبه ! حتما فلش پلیر نداری یا روی مروگرت نصب نیست با Explorer باز کنی فک کنم بشنوی ( البته صفحه باید 1-2 دقیقه باز باشه ) 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبه ! حتما فلش پلیر نداری یا روی مروگرت نصب نیست با Explorer باز کنی فک کنم بشنوی ( البته صفحه باید 1-2 دقیقه باز باشه ) [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] چرا فلش پلیر دارم اصلا هیچی نمیشنوم 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا فلش پلیر دارماصلا هیچی نمیشنوم نمیدونم ... اخه فقط باید پلاگینش روی مرورگرت نصب باشه ( همون Flash) اگه با Explorer باز کردی و بازم نشنیدی دیگه حتما قسمت نیس ! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم ...اخه فقط باید پلاگینش روی مرورگرت نصب باشه ( همون Flash) اگه با Explorer باز کردی و بازم نشنیدی دیگه حتما قسمت نیس ! خب آره قسمت نیست ویولن که پرید اینم از این 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب آره قسمت نیست ویولن که پرید اینم از این ویلن رو خودت نخواستی بَرِش داری ! موزیک رو هم میتونی از انجا دانلود کنی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (هر چند کامل نیس ) 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب دیگه انگار کسی نیست شب همگی خوش کرکره پایین کشیده میشود 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سَــــنام صبحـتــــون بــهــــاری 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدری جون فقط شب بخیر میگی؟ سلام پس چی بگم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سحری جان سلام بدری جان سلام غایب جان. ظهر همگی بخیر و شادی! 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقد محفل تو روز به درد نخوره سوت و کور... عینِ کویر لوت... بی آب و علف... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا چرا سینه خیز میری؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا چرا سینه خیز میری؟؟؟ دارم تلف میشم دیگه مثلا 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها! خب بیا هندونه بخور تلف نشی! 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها! خب بیا هندونه بخور تلف نشی! بریــــم اینجــــــــــــا 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نشی! گرفتی خوابیدی! پاشو یه چایی درست کن! چایی آتیشی! آخ گشنم شد یهو ناهار چی بخورم!؟ 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نشی! گرفتی خوابیدی! پاشو یه چایی درست کن! چایی آتیشی!آخ گشنم شد یهو ناهار چی بخورم!؟ چایی بخوریــــم مامیت خونه نیست؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مامیم خونه است! من خونه نیستم! برم کارمو تموم کنم بعد برم ببینم مامیم چی برام پخته! 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااااامممممم بچه ها کیا اینجا پرسپولیسین دعا کنید پرسپولیس مثل همیشه قهرمان بشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده