sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ به به مسابقه شکلک گذاری بوده گویا ما جا مونده بیدیم....:girlhi: خداییش هر وقت اینو میبینم یاد آذر میفتم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ ولی اون خوشکلاشو که نمیدم بهت مال خودمه اشکال نداره، کم کم اونارم ازت کش میرم چقده خوبه همه دور همیم معرفی نمیکنی خانمارو؟ سمت راستی احتمالا سوشی باشه، دومی هم که بی برو برگرد خودتی! دوتا دیگه رو نمیشناسم...!! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ من که کچلم مو ندارنم ببین حمیدم بعید میدونم حاضر بشه لباس مبدل بپوشه! تازه اون بنده خدا سرش گرمه کارای خودشه >> لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ خدمت از ماست خانوم:4chsmu1: من فکر میکردم اون 2 تا خانوم الهه و نسترن باشن! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ خدمت از ماست خانوم:4chsmu1: من فکر میکردم اون 2 تا خانوم الهه و نسترن باشن! ماست و دوغش مهم نیس، ولی اون دوتا رو خوب اومدی...:ws2: 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ بچه ها یه سایت برای اپلود سراغ دارید بهم بدین . من چند تا سایت برای اپلود فایلهای وب لاگم امتحان کردم . یا بعد از چند روز فایل رو پاک میکنن یا محدودیت دانلود واسه کاربرا دارن . نمیدونم چی کنم ... لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ persiangig.com دائمی، مطمئن، ظرفیت بالا، توانایی آپلود انواع فایلها در دسته بندی های مختلف، زیبا، جادار، مطمئن!! منم خیلی جاها رو امتحان کردم ولی چند ساله دیگه با این کار میکنم... 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ از همین سایت استفاده میکنم .ولی محدودیت داره . برای هر فایل نوشته 5 بار در روز میشه دانلود کرد 10 بار در ماه . من الان روزی 150 تا بازدید کننده دارم اینجوری هیچ کی نمیتونه دانلود کنه! بعدشم انلاین صفحه رو باز میکنه باید سیو کنن بچه ها ...سایتهای دیگه یه راست دانلود میشه رو سیستم... 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ یه لحظه برو وب لاگم . روی یکی از عکسا کلیک کن .نحوه دانلود رو ببین . اما سایر سایتها یه راست دانلود میشن رو سیستم لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ یه لحظه برو وب لاگم . روی یکی از عکسا کلیک کن .نحوه دانلود رو ببین . اما سایر سایتها یه راست دانلود میشن رو سیستم amuzesh gam be gam.pdf برای دریافت فایل روی لینک زیر کلیک کنید... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعدشم این میاد: The page cannot be displayed 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ تعداد دانلود: ۲ بار در روز ۸ بار در ماه اینا یعنی بیشتر از دو بار در روز نمیشه یا اینکه مثلا امروز دو بار دانلود شده؟!! لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ احتمالا سرعتت پایینه که صفحه رو نمیتونه باز کنه ...نمیدونم چکار کنم . واسه خودم همشون باز میشن . اما برای دیال آپ مشکله باز کردنش همینطور سرعتهای پایین تر ... اگه یه نحوه دیگه اپلود یافتندی منو خبر کن . :flowerysmile: لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ گلی دقت کردی همون لحظه ای که تو اومدی آذر رفت؟ 1 لینک به دیدگاه
sushianess 714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ تعداد دانلود: ۲ بار در روز ۸ بار در ماه اینا یعنی بیشتر از دو بار در روز نمیشه یا اینکه مثلا امروز دو بار دانلود شده؟!! فکر کنم یعنی 2 بار دانلود شده توی روز.اولش منم مثل جمله اولت فکر میکردم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده