Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام قاسم منم هستم آماده وهمیشه در صحنه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبی حنانه جان؟ قاسم زیرلفظی میخوای حرف برنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ویژه بر حاضران تا این لحظه : بدری خانم ، الهه و حنانه پس حمید کجاست 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربونت الهه جون تو چطوری ؟ بچه ها من سه شنبه شب با بچه ها میرم نمایشگاه کتاب که انشاالله چهارشنبه میرسیم اونجا 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربونت الهه جون تو چطوری ؟بچه ها من سه شنبه شب با بچه ها میرم نمایشگاه کتاب که انشاالله چهارشنبه میرسیم اونجا به به چه کار خوبیسلام مارو به کتابا برسون 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پرچم برو بچ کشاورزی بالا! سلام سلام صد تا سلام 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربونت الهه جون تو چطوری ؟بچه ها من سه شنبه شب با بچه ها میرم نمایشگاه کتاب که انشاالله چهارشنبه میرسیم اونجا مرسی خانومی منم خوبمممم بسلامتیی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا از طرف دانشگاهه یه بن هم بهمون نمیدن مگر اینکه به قول تو فقط برم یه سلامی به کتابا بدم البته قم هم میبرن میرم زیارت دلت جیز 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پرچم برو بچ کشاورزی بالا! سلام سلام صد تا سلام سلااام داشی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه اومدن:hapydancsmil: الهه باهت قهرم شدیددددددددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام حمید با توأم ای لنگر تسکین ! ای تکانهای دل ! ای آرامش ساحل ! با توأم ای نور! ای منشور! ای تمام طیفهای آفتابی ! ای کبود ِ ارغوانی ! ای بنفشابی ! با توأم ای شور، ای دلشورهی شیرین! با توأم ای شادی غمگین! با توأم ای غم ! غم مبهم ! ای نمیدانم ! هر چه هستی باش ! اما کاش ... نه ، جز اینم آرزویی نیست هر چه هستی باش ! اما باش ! برای قاسم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه اومدن:hapydancsmil: الهه باهت قهرم شدیددددددددددددددددددددددد چرا بدری جونمم؟ چی شده مگه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه خیلی خوشحالی که من اومدم نه!؟؟؟ حنانه جان عنوانی رو که خواستی دادم برات رو طلا بتراشن با میخ پرچ بزنم روی آواتارت! فقط باید صبر کنی! در ضمن: سلام حمید ... برای قاسم!؟؟ داشتیم!؟ قاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه خیلی خوشحالی که من اومدم نه!؟؟؟ حنانه جان عنوانی رو که خواستی دادم برات رو طلا بتراشن با میخ پرچ بزنم روی آواتارت! فقط باید صبر کنی! در ضمن: سلام حمید ... برای قاسم!؟؟ داشتیم!؟ قاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسم! نباشم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یخورده از حنانه یاد بگیر... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا بدری جونمم؟چی شده مگه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه قولی به من داده بودی آخههه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون حمید خب تو که قابل احترام هستی اما قاسم استادمه دیگه خیلی چیزا بهم یاد داده باید یه جوری ازش تشکر کنم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نباشم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یخورده از حنانه یاد بگیر... چرا باش! حنانه بیا یادم بده!! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه قولی به من داده بودی آخههه :icon_pf (34): قول؟؟؟ من این روزا آلزایمر گرفتم همه چی فراموشم میشه:icon_pf (34): ممنون حمیدخب تو که قابل احترام هستی اما قاسم استادمه دیگه خیلی چیزا بهم یاد داده باید یه جوری ازش تشکر کنم دیگه حنانه جون چی میخوای یاد بگیری بگو .من خودم برم یاد بگیرم بیام به تو یاد بدم..بعد تو بیا واسم شعر بگو... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده