soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سلام ما در جنگل های انبوه یزد بودیم و مدام جنگل گردشی میکردیم جای ما خالی!! الهه جون بحث خودمون رو ادامه بدیمبذار بعضیا همینطور کسی باهاش حرف نزنه تا دیگه بدقولی نکنه چون دیگه هیچ عذری برا من موجه نیست اینو بهش بگو. قاسم این پیام بالایی رو بخون!خطاب به شوماس 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه یهش بگو که : بعضیا خودشون 2روز شیراز بودن هیچی نبود حالا ما بدقول شدیم لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه های بجای دعوا تغییر رنگ دادنمو بهم تبریک بگین یالا 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه بهش بگو من وقتی رسیدم خوابگاه حتی یه ذره هم نخوابیدم وزودی اومدم اینجا وحال بعضیا رو پرسیدم حالا کی بدقوله؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جای ما خالی!! قاسم این پیام بالایی رو بخون!خطاب به شوماس جای همه دوستان خالی واقعا موقع خوبی رفتیم همش بارون میومد و هوا خیلی لطیف شده بود و بعد مه شد و واقعا منظره زیبایی داشت 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه های بجای دعواتغییر رنگ دادنمو بهم تبریک بگین یالا مبارک هه منم دلم میخواد آبی شم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه های بجای دعواتغییر رنگ دادنمو بهم تبریک بگین یالا عزیزم مبارکا باشه اما من همچنان قهرم گفته باشم قابل توجه بعضیا 2 لینک به دیدگاه
laaya joon 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون منم دلم میخواد مدیر شم :gnugghender: چه جوری مث تو مدیر شم؟ تازه یییییییی عالمهههههههههه هم مدال میخوام:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه های بجای دعواتغییر رنگ دادنمو بهم تبریک بگین یالا مگه آفتاب پرستی رنگ عوض میکنی دیگه الهه مدیر نیستشحمید کودتا کرد و الهه رو کنار زد و قدرت رو به تنهایی قبضه کرد رنگ بنفش خوشگلتر بود ولی این رنگ جدیدت آبی نیست رنگ مال من آبیه! مال تو بین بنفش و آبیه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدری:لازم نکرده به زور به دست آوردمش:vahidrk: حنانه:میسی خانومی..حالا امشب رو بخاطر من آشتی کنین...از فردا اگه بدقولی کرد اجازه میدم گردنشو بزنی عارف:این قاسمم وقتی تازه اومده بود گیر داده بود به عنوان و مدال! من نمیدونم این چی داره ک من هنوز کشفش نکردم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه آفتاب پرستی رنگ عوض میکنی دیگه الهه مدیر نیستشحمید کودتا کرد و الهه رو کنار زد و قدرت رو به تنهایی قبضه کردرنگ بنفش خوشگلتر بود ولی این رنگ جدیدت آبی نیست رنگ مال من آبیه! مال تو بین بنفش و آبیه حمید دید زیر بار مسئولیت دارم نابود میشم..فداکاری کرد آره رنگش یجوریههه...بابا قرمز جیغ میشد از این بهتر بود 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه بهش بگو من وقتی رسیدم خوابگاه حتی یه ذره هم نخوابیدم وزودی اومدم اینجا وحال بعضیا رو پرسیدمحالا کی بدقوله؟ ما مثل بعضیا زاپاس نداریم که انرژی ذخیره کنیم من بعدی که رسیدم اومدم انجمن و سرزدم و نبودن بعضیا و بعد 2تا تشکرزدم و بعدش دیگه چشمام باز نمیشد و خوابیدم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون تو جون بخواه اما عمرا اگر آشتی کنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تقدیم به الهه جون وسحری وبدری جون 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید دید زیر بار مسئولیت دارم نابود میشم..فداکاری کردآره رنگش یجوریههه...بابا قرمز جیغ میشد از این بهتر بود حالا هنوز قابلیت های مدیرارو داری مثل حذف و انتقال و اینا یا دیگه واقعا حمید همه چی رو انحصاری کرد؟:icon_pf (34): منو هم زود تند سریع مسوول بخش منابع طبیعی کنیدکاربر ویژه عنوان الکیه به قول بابا پنجعلی الکییییییییییییییه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون خانوممم گل...بوس بووس دوستای گلم من میرم لالا...:ha5t4lmd53df3cpu2lqبرین تو پروف با هم اشتی کنین...:ha5t4lmd53df3cpu2lq شب همگی بخیر.خدافظ 3 لینک به دیدگاه
laaya joon 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فک کنم اینجا کسی نمیخواد به من مدال و عنوان بده بهتره من برم ناهارخوران :Ghelyon: راستی کی میدونه ناهارخوران کجاس؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا هنوز قابلیت های مدیرارو داری مثل حذف و انتقال و اینا یا دیگه واقعا حمید همه چی رو انحصاری کرد؟:icon_pf (34): منو هم زود تند سریع مسوول بخش منابع طبیعی کنیدکاربر ویژه عنوان الکیه به قول بابا پنجعلی الکییییییییییییییه طفلی داداش حمیدم آره ابزار مدیریتی رو دارم...چیه؟باز میخوای دردسر درست کنی برام، تاپیک انتقال بدم برات؟ هه..نه بابا چه الکیهههه تو فعالیتتو بیشتر کن ابزارم میدن بهت 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تقدیم به الهه جون وسحری وبدری جون حنانه جون میسی میسی خیلی دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده