.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همینو بگوووکلاسی ک میرم کلاس خودمون نیس..واسه همین دیر میرسم و وقتی میرم تو همه ردیف های پشت پر شده! جز ردیف اول استاد تدریس میکنه،الهه لالا:184: سرمو میندازم پاین ک تابلو نباشم...از بس ک سر به زیرممممممممممممممممممممم من رفتم تا عصر ساعت 5 بابای کلاس خودت نیست چرا میری پس پیچوندن که بلدی بچیچون کلاس رو برو به سلامت الهه ه ه ه 5میبینمت 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همگی حالتون خوبه؟ انگار هیشکی نیستااااا سحری آخه چرا کله سحر صبح اومدی بیدارم کردی که کرکره رو بکشم بالا؟ دختر مگه تو خواب نداری؟ یه امروز خواستیم بخوابیم از درودیوار برامون میبارید از صبح 10بار در اتاقمون رو زدن جالب اینه که هیشکی با من کار نداشت اما چون هم اتاقیام نبودن،همه سفارش ها رو به من میگفتن شانسه ما داریم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کلاس خودت نیست چرا میری پس پیچوندن که بلدی بچیچون کلاس رو برو به سلامت الهه ه ه ه 5میبینمت منظورم این بود این درس رو با ی گروه دیگه برداشتم و از کلاس خودمون فقط خودم تهنام 3 تا غیبت ناقابل دارم...با کلی تاخیر:icon_pf (34): دیگه معروف شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه انقدر اینجا سوت وکوره که آدم غصش میشه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه انقدر اینجا سوت وکوره که آدم غصش میشه الهی...آره یخوردا باز اینجا سوت و کور شده... از سکوتش لدت ببر 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهی...آره یخوردا باز اینجا سوت و کور شده...از سکوتش لدت ببر :whistle::whistle::bigbed: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون من فعلا برم که حسابی کار دارم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون من فعلا برم که حسابی کار دارم باشه عزیزم برو. فعلا... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من زن میخوام باید چیکار کنم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من زن میخوام باید چیکار کنم ویژگی های مد نظرتون رو بزارین تو تاپیک در اسرع وقت با کمک همکاران مهندس براتون جور میکنیم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ویژگی های مد نظرتون رو بزارین تو تاپیک در اسرع وقت با کمک همکاران مهندس براتون جور میکنیم زن باید خوشگل باشه سفید و کمی چاق سفید و کمی چاق 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زن باید خوشگل باشه سفید و کمی چاق سفید و کمی چاق امر دیگه ای بود در خدمتیم تعارف نکنیا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امر دیگه ای بود در خدمتیم تعارف نکنیا قد بالا 170 بقیه اش بیتلبیته دیگه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قد بالا 170 بقیه اش بیتلبیته دیگه احیانا قد خودت چقد؟ پس دیگه چخبر؟ بهتری؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احیانا قد خودت چقد؟ پس دیگه چخبر؟ بهتری؟ 180:a030: هی ارع ع ع یه کم بهتر شدم 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظورم این بود این درس رو با ی گروه دیگه برداشتم و از کلاس خودمون فقط خودم تهنام3 تا غیبت ناقابل دارم...با کلی تاخیر:icon_pf (34): دیگه معروف شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 lمن بهت افتخار میکنم من زن میخوام باید چیکار کنم زن گرفتن = پرت شدن از کوه و جان به جان آفرین تسلیم شدن حالا تصمیم با خودت هرچندتا که ارداه کنی واست میگیرم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 180:a030: هی ارع ع ع یه کم بهتر شدم ماشالا...خدا حفظت کنه خب خوبه شکرررررررررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ lمن بهت افتخار میکنم زن گرفتن = پرت شدن از کوه و جان به جان آفرین تسلیم شدن حالا تصمیم با خودت هرچندتا که ارداه کنی واست میگیرم والا بدری جان اینطوری ک امید شروع کرد.. به این راحتیا به کسی افتخار نمیده شوتش کن پایین 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ماشالا...خدا حفظت کنهخب خوبه شکرررررررررررررررررررررررررررررر برم اسفند دود کنم چشمت ترکید تخصیر من نیستا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده