soil eng 17164 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 اونارو که دنیز جون گذاشته تو یه ذره پیشرفته ترشو بذار چشمت بی بلا عروس گلممم سلام سلام من اومدم آره موافقم خیلی هم جنبه اموزشی نداره...یعنی خیلیا بلدن.. من دست اول و نابشو میزارم...فقط رنج سنی رو هم تعیین کن بداموزی نداشته باشه!(مشمولو الذمه ای فک کنین جنبه اموزشیشو نمیگم!) سلام فامیل شوهرممم خوش اومدی 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 نه الهه جون خداروشکر قبلا زیاد بود اما الان خیییلللییی کم شده 1
soil eng 17164 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 نه الهه جونخداروشکر قبلا زیاد بود اما الان خیییلللییی کم شده این موفقیت بزرگ رو در رویایی با دشمن بزرگ بشریت"نت" بهت تبریک میگم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 دلم دکتر نرفتی؟ صب کن الان سحر میاد بهت آمپول میزنه...خوب میشی سحر کوجاییی؟؟ 3
Strelitzia 17128 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 دلم امیر شُــل تون سوزن نَــشتَــنِــه به حمیدم زدم همینو 3
soil eng 17164 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 امیر شُــل تون سوزن نَــشتَــنِــه به حمیدم زدم همینو دستت ندرده.. همینجور پیش بری که بخش تو تالار میزنیم به اسم تزریقات! کسایی ک شلوغ میکنن...مریضن..لوس میشن میفرستیم پیشت جیزشون کن 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 بچه ها جای قاسم خالی الان اردوهه ولی خوش بحالش کیف میکنه برا خودش 2
soil eng 17164 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 بچه ها جای قاسم خالیالان اردوهه ولی خوش بحالش کیف میکنه برا خودش بله! جاش خالی.. حالا اصلا ببن اون وسط کیف و حالش یاد ما میوفته:icon_razz: 1
.Yaprak 15749 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 آره موافقم خیلی هم جنبه اموزشی نداره...یعنی خیلیا بلدن..من دست اول و نابشو میزارم...فقط رنج سنی رو هم تعیین کن بداموزی نداشته باشه!(مشمولو الذمه ای فک کنین جنبه اموزشیشو نمیگم!) سلام فامیل شوهرممم خوش اومدی فعلا از رده سنی کوچولو شروع کن فدات عروس گلممم شوهرت کو دلم دلش 1
soil eng 17164 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 فعلا از رده سنی کوچولو شروع کن فدات عروس گلممم شوهرت کو باوشههه. شوهرم؟ نمیدونم!دس ر دلم نزار ک خون حتما پی عشق و حالشتو ازش خبر بگیر ببین کوجاس... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 بله!جاش خالی.. حالا اصلا ببن اون وسط کیف و حالش یاد ما میوفته:icon_razz: آره الهه جون میفته مطمئن باش حالا انشاالله فردا هم که اومد ازش میپرسیم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 آره الهه جون میفته مطمئن باش حالا انشاالله فردا هم که اومد ازش میپرسیم امیدوارم! دیگه چخبرا؟ خوشی؟ مطمئنی ؟ :| سلام وحید! خوبی؟ خوشحالمون کردی..:hapydancsmil: 1
.Yaprak 15749 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 باوشههه.شوهرم؟ نمیدونم!دس ر دلم نزار ک خون حتما پی عشق و حالشتو ازش خبر بگیر ببین کوجاس... نه بابا به فک یه لقمه نون حلاله مطمئنی ؟ :| آرععععع صب که الهه نشونم داد گشنم بود 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 ممنون الهه جون خبری نیست اینجا داره بارون میاد خیلی بارونش قشنگه خدایا ... بالاتر از بهشت چه داری؟؟؟ برای زیر پای مادرم می خواهم ... مادر تنها کسیه که می تونی براش ناز کنی؛ سرش داد و بیداد راه بندازی؛ باهاش قهر کنی؛ اما اون با اینکه تو مقصری؛ بازم با بشقاب غذا میاد و میگه : با من قهری با غذا که قهر نیستی ...! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 نه بابا به فک یه لقمه نون حلاله آرععععع صب که الهه نشونم داد گشنم بود خدا کنه..تا چن وقت پیش ک ولش میکردی همش میگفت میرم پیش دوستای مونثم:icon_pf (34): بدری! اونموقع عصر بودا نه صب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بازم بخوای واست میزارم 2
vergil 11695 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 سلام وحید! خوبی؟ خوشحالمون کردی..:hapydancsmil: سلام/ اوهوم، مرسی تو خوبی ؟ آرععععع صب که الهه نشونم داد گشنم بود باشه ! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 ممنون الهه جون خبری نیستاینجا داره بارون میاد خیلی بارونش قشنگه خدایا ... بالاتر از بهشت چه داری؟؟؟ برای زیر پای مادرم می خواهم ... مادر تنها کسیه که می تونی براش ناز کنی؛ سرش داد و بیداد راه بندازی؛ باهاش قهر کنی؛ اما اون با اینکه تو مقصری؛ بازم با بشقاب غذا میاد و میگه : با من قهری با غذا که قهر نیستی ...! اینجا هوا نسبت ب چن روز قبل گرمتر شده... ی هفته پیش ک برف میومد:icon_pf (34): بعضی باغات جنوبی و شمالی استان رو سرما زده. دقیقا! متنی ک گذاشتی بدون استثنا هممون تجربه ش کردیم و آدم نشدم باز!(جمع نبستم زشت نشه) 2
ارسالهای توصیه شده