soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه حوصلم سر رفت منم همچنین! ببخشید سرگرم خوندن مطلبی بودم..زیادم بوداا ولی دوس داشتم اخرشو بدونم مرسی وحید:icon_gol: چیه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وحید تو مهندسان هم ویولن میزد! همین شکلکه! شب خوبی داشته باشید. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا: یار دبستانی من کجاست؟ کو معلمانم ؟ چرا کسی نیست به خاطر نمره جمله نویسی چوب کف دستم بزند؟ من راضیم ! برای نمره صفر، در تعلیمات اجتماعی تا که بفهمم آقای هاشمی آخر به نیشابور رسید یا نه... برای رفوزه شدن برای تو کوزه رفتن! من راضیم به حفظ کردن جدول ضرب... برای زیر زنگ ایستادن! می خواهم زبان پارسی را پاس بدارم.. چرا که دلم تصمیم کبری گرفته! کجا رفتین خاطرات بچگی؟ راستی معلمم! تو بگو... هنوزم در شیشه مربا را زیر آب گرم بگیریم باز می شود؟ نکنه هیچ چیز مثل سابق نباشد؟ خدایا مرا به مدرسه ام برگردان!!! 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شب خوبی داشته باشید. شبت بخیر/ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا:یار دبستانی من کجاست؟ کو معلمانم ؟ چرا کسی نیست به خاطر نمره جمله نویسی چوب کف دستم بزند؟ من راضیم ! برای نمره صفر، در تعلیمات اجتماعی تا که بفهمم آقای هاشمی آخر به نیشابور رسید یا نه... برای رفوزه شدن برای تو کوزه رفتن! من راضیم به حفظ کردن جدول ضرب... برای زیر زنگ ایستادن! می خواهم زبان پارسی را پاس بدارم.. چرا که دلم تصمیم کبری گرفته! کجا رفتین خاطرات بچگی؟ راستی معلمم! تو بگو... هنوزم در شیشه مربا را زیر آب گرم بگیریم باز می شود؟ نکنه هیچ چیز مثل سابق نباشد؟ خدایا مرا به مدرسه ام برگردان!!! روز آخر سال پیش دانشگاهی با بچه ها تو حیاط مدرسه قرار گذاشتیم سال 92/2..(روزش یادم نبود!) جمع شیم مدرسه.. اون روز یکی از دوستام بهم اس داد که از اون 10-15 نفر فقط 2 نفر رفته بودن سر قرار... (شمارمو از همون موقع داشت..میگفت فک نمیکردم هنوزم روشن باشه) یادش بخیر 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چیه؟؟ خواستم اعلام حضور کنم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها پاشین برین تو رختخوابتون بخوابین..اینجا نه! یالا پاشین دیگه:bigbed: 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها پاشین برین تو رختخوابتون بخوابین..اینجا نه!یالا پاشین دیگه:bigbed: برو بخواب ! 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متواری بشین همگی شب همگی خوش 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متواری بشین همگیشب همگی خوش شبت بخیر/ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] . 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برو بخواب ! اهوم...برم دیگههه:th_running1: متواری بشین همگیشب همگی خوش شبت بخیر خانومی. شبتون ناز.خوب بخوابین بابای لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب دوستان برید بخوابید میخوام کرکره رو بکشم پایین کسی جا نمونه اگر کرکره رو کشیدم،میرمااا گفته باشم فردا هم تعطیله واسه ما کله سحری نیایید بگید محفلو باز کنمااا خب دیگه همگی رفتید؟ الهه د برو دیگه بدری جون جا نمونی آقا وحید ویلونتو بردار یهو پای یکی میخوره بهش کرکره پایین کشیده میشود 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه منم میرم بیرون شبتون بخیر/ 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاااااااااام دوستای خوافالـــــــــــــو صبحتون دل انگـــیـــــــــز 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاااااااااامدوستای خوافالـــــــــــــو صبحتون دل انگـــیـــــــــز صبح توام به خیر و دل انگیز 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااام صبتون بخیر:hapydancsmil: نیم ساعت دیگه باید برم یونی 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااامصبتون بخیر:hapydancsmil: نیم ساعت دیگه باید برم یونی الان ظهره وقت خواب برو به سلامت 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان ظهره وقت خواب برو به سلامت همینو بگووو کلاسی ک میرم کلاس خودمون نیس..واسه همین دیر میرسم و وقتی میرم تو همه ردیف های پشت پر شده! جز ردیف اول استاد تدریس میکنه،الهه لالا:184: سرمو میندازم پاین ک تابلو نباشم...از بس ک سر به زیرممممممممممممممممممممم من رفتم تا عصر ساعت 5 بابای 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده