soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام/اوهوم، مرسی تو خوبی ؟ ! ممنون منم خوبممم. چیکارا میکنی؟ آخرین بار ک تو محفل کشاورزیا دیدمت مهندسان بوده. خوب کاری کردی اومدی هیچکی منو دوس نداره کسایی ک حرف امید رو قبول ندارن ی تشکر بندازن پای پستم:دی تا ببینه چقده همه دوسش دارن!!! 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدا کنه..تا چن وقت پیش ک ولش میکردی همش میگفت میرم پیش دوستای مونثم:icon_pf (34): بدری! اونموقع عصر بودا نه صب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بازم بخوای واست میزارم داره دیونه میشه دیگه ه ه نمیدونم چه بلایی سرش بیارم تا به راست هدایت بشه همجنس باز واقعا عصر بود :icon_pf (34): آرععع عیزم من میخوام بازم بزار سلام/اوهوم، مرسی تو خوبی ؟ باشه ! باشه ه ه هیچکی منو دوس نداره از کجا فهمیدی کسی دوست نداره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون منم خوبممم.چیکارا میکنی؟ آخرین بار ک تو محفل کشاورزیا دیدمت مهندسان بوده. خوب کاری کردی اومدی کسایی ک حرف امید رو قبول ندارن ی تشکر بندازن پای پستم:دی تا ببینه چقده همه دوسش دارن!!! یه نفر هم تشکر نکرد 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ داره دیونه میشه دیگه ه ه نمیدونم چه بلایی سرش بیارم تا به راست هدایت بشه همجنس باز واقعا عصر بود :icon_pf (34): آرععع عیزم من میخوام بازم بزار باشه ه ه از کجا فهمیدی کسی دوست نداره آره والا...میترسم منم دیوونه کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه دیوونه خودش هااا یه نفر هم تشکر نکرد امید اومدم بگم از شانس تو هیشکی تشکر نکرد..دیدم قبل من خودت گفتی اصلا به این ک تا این حد محبوب دلهایی حسودیم شد 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون منم خوبممم.چیکارا میکنی؟ آخرین بار ک تو محفل کشاورزیا دیدمت مهندسان بوده. خوب کاری کردی اومدی ! هیچی دارم نگاه میکنم ببینم چجوری میگذره ! فکر کنم اومده بودم اینجا 2-3 باری [quote=.Yaprak;1223403 باشه ه ه چشاتو اینجوری نکن / 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو هم پاک کن بزار تو تنهایی خودم بمیرم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچی دارم نگاه میکنمببینم چجوری میگذره ! فکر کنم اومده بودم اینجا 2-3 باری چشاتو اینجوری نکن / شاید! حتما من دقت نکردم کار جدید چیزی نداری؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همیشه شیرین نباش بگذار فرهاد طعم های دیگر را هم تجربه کند 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو هم پاک کن بزار تو تنهایی خودم بمیرم تو میخوای تنها باشی..باش! تشکرایی ک از پستای من شده رو چرا میفرستی رو هوا؟ :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همیشه شیرین نباشبگذار فرهاد طعم های دیگر را هم تجربه کند چشم:girl_blush2: شیرینیه زیاد دیگه به تلخی میزنه 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچی دارم نگاه میکنمببینم چجوری میگذره ! فکر کنم اومده بودم اینجا 2-3 باری چشاتو اینجوری نکن / قشنگ میشه که دوسش میدارم تو هم پاک کن بزار تو تنهایی خودم بمیرم منکه مشکلی ندارم امیت 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره والا...میترسم منم دیوونه کنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3نه دیوونه خودش هااا خدا بخیر بگذرونه همجنس بازااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدا بخیر بگذرونه همجنس بازااااااااااااا همه رو برق میگیره..ما رو چراغ نفتی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه رو برق میگیره..ما رو چراغ نفتی:icon_pf (34): اونم که فعلا ولت کرده رفته 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کار جدید چیزی نداری؟ کارِ چی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من، دل رفتن نداشتم؛ درخت خانه ات ماندم؛ تو، رفتن را دل دل نکن ...! ریزش برگ هایم آزارت می دهد ... 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونم که فعلا ولت کرده رفته نخند سرت میاد:vahidrk: کارِ چی ؟ آلبوم جدیدت منظورم نقاشی های جدیدته! تو انجمن خیلی نمیچرخم این روزا ک ببینم... من، دل رفتن نداشتم؛درخت خانه ات ماندم؛ تو، رفتن را دل دل نکن ...! ریزش برگ هایم آزارت می دهد ... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نخند سرت میاد:vahidrk: خونسرد باش الهه پوستت چروک میشه کلن میره دیگه برنمیگرده هاااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده