Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 30 تیر، 2013 مریم مهندسانه دیگه! (البته 3 ماه پیش دیدمش) شرمنده فائزه! موندی پشت کرکره! بیا بیرون! آورین! حنانه شب بخیر فائزه شب بخیر الهه شب بخیر 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 تیر، 2013 سلام بر همه غایبان من امشب که کرکره میکشم پایین و روی ماموریتم استوار ایستادم امروز نتونستم زیاد بیآم انجمن فردا هم متأسفانه نمیتونم بیآم چون یه عملیات علمی داریم و یه روز و خورده ای نیستم پس این مأموریت خطیر کرکره رو به حنانه نایب برحقم میسپارم:hapydancsmil: خیالت راحت رئیس خودم میکشمش پایین ولی زودی برگردی هاا امروز دست خیلی درد گرفت 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 30 تیر، 2013 منم بلم قربون فائزه ژیگرمممممممممممممممممم الی نانازمممممممممممممممممممم آق حمید کرشممممممممممممم دیگه همینا 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 30 تیر، 2013 ناسلامتی مدیر کرکره رو کشیده پایین!!! یادم باشه کرکره اینجا رو برقی و کنترل از راه دور کنم! تا از تو رختخوابم بالا پایین کنمش! اینقدم تلفات نده یکی لاش بمونه یکی پشتش! :bigbed: 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 چی شده؟سلام علیک سلام بدن درد دل درد سر درد شکم درد معده درد کلا درد 2
soil eng 17164 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 علیک سلام بدن درد دل درد سر درد شکم درد معده درد کلا درد برو دکتر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حداقل ی سر به دکترای انجمن بزن 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 برو دکتر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 حداقل ی سر به دکترای انجمن بزن نبات داخ خوردم 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 علیک سلام بدن درد دل درد سر درد شکم درد معده درد کلا درد الان خیلی شبیه آواتارت هستی 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 بله بلهمبارکا باشه میگم چرا نمیاین تو محفل؟ حضورتان پر رنگ نیست راست میگی حضورم پررنگ نیست میام از این به بعد حنانه جون خدا این فامیلارو واسه ما حفظشون کنه تو عروس خوبم برا ما حفظ کنه بچه ها بیاد فردا عیدهههههههههههههههههه روز مادر و زن رو به همه مادران و زنان دیروز، امروز و فردا (خصوصا فردائی ها) تبریک میگگگگگگگگگگگگگممممممم میسی تبریک گفتی حمید علیک سلام بدن درد دل درد سر درد شکم درد معده درد کلا درد با این تفاسیر امید تو دیگه میمیری خدا روحتم بیامرزه 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 سلام بچه ها حالتون خوبه؟ دوستان من امشب نیستم اما چون به آقا قاسم قول دادم،آخر شب میام وکرکره رو میکشم پایین فقط این پوست تخمه ها رو جمع کنید که فردا که قاسم از سفر برمیگرده،خونه تمیز باشه 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 دوستان گل خودم(الهه جونی،سحرناز بانو جون،فائزه جون و.... )همگی روزتون مبارک امروز با مامان جونم تماس گرفتم کلی خوشحال شد از صداش حسابی انرژی گرفتم 6
Strelitzia 17128 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 دوستان گل خودم(الهه جونی،سحرناز بانو جون،فائزه جون و.... )همگی روزتون مبارکامروز با مامان جونم تماس گرفتم کلی خوشحال شد از صداش حسابی انرژی گرفتم مرسی عزیزدلم. منم به دوستای گلم تبریک میگم 5
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 منم به همه ی خانوما تبریک میگم. خدا ما رو حفظ کنه. 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 اگر زن وجود نداشت و نور لبخند او بر تاریکی های زندگی نمی درخشید؛ بی شک تمام زیبائی ها و شادی های زندگی سرد، تاریک و بی روح می شدند. حمید قبادی روز زن بر تمام مادران و زنان پاک دامن تبریک و تهنیت باد 5
ارسالهای توصیه شده