Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب اول بقیه رو از تو جیبات بریز بیرون:5c6ipag2mnshmsf5ju3باوشه برو فهلاا بقیه الان میریزن اینجا! الان یکی میاد تحویلش بگیریا! فهلا! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدری جان رد پات هست ولی خودت نه! کوشی دخملی؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بقیه الان میریزن اینجا! الان یکی میاد تحویلش بگیریا! فهلا! کی؟ 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدری جان رد پات هست ولی خودت نه!کوشی دخملی؟ من هستم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هستم چی شده؟ راستی معنی نام کاربریت یعنی چی؟ یه زبون ترکی میشه برگ! 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی شده؟راستی معنی نام کاربریت یعنی چی؟ یه زبون ترکی میشه برگ! هیچی نشده دقیقا همون برگ درخت خوب حالا خودت میدونی اااااااااااااا امیت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچی نشده دقیقا همون برگ درخت خوب حالا خودت میدونی اااااااااااااا امیت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب گفتم شاید ی چیز دیگ س که تو گذاشتی... آخه ترکی کشور ترکیه س...! شاید همدان هم با این تلفظ میگن 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب گفتم شاید ی چیز دیگ س که تو گذاشتی...آخه ترکی کشور ترکیه س...! شاید همدان هم با این تلفظ میگن نمیدونم یکی از این بچه هاا ترک زبان اینو از کجا دودر کرده آره واسه ترکیه س تازه یکی از بچه هام بهم گفت اسم یه غذاست آره ؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم یکی از این بچه هاا ترک زبان اینو از کجا دودر کرده آره واسه ترکیه س تازه یکی از بچه هام بهم گفت اسم یه غذاست آره ؟ از تلویزیون همسایه کش رفته آره!خیلیم خوشمزه س..مطمئنم خودتم خوردیش..ولی اسم ترکیشو نمیدونستی..همون دلمه خودمونه دلم خواس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از تلویزیون همسایه کش رفتهآره!خیلیم خوشمزه س..مطمئنم خودتم خوردیش..ولی اسم ترکیشو نمیدونستی..همون دلمه خودمونه دلم خواس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه چیزای دیگه ای م کش برو از تلوزیون همسایه بیار بزار اینجا آره خوردم ولی اسم ترکیشو نمیدونستم منم دلم خواس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه چیزای دیگه ای م کش برو از تلوزیون همسایه بیار بزار اینجاآره خوردم ولی اسم ترکیشو نمیدونستم منم دلم خواس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سفارشات پذیرفته میشود مثلا چیا رو کش برم و بزارم اینجا؟ 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سفارشات پذیرفته میشودمثلا چیا رو کش برم و بزارم اینجا؟ الهه عروس خشگلم حالا که اینجوری شد به نظرت اسممو عوض کنم ولی من بهش عادت کردم برنامه ها آموزشی شو کش برو فقط 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه عروس خشگلم حالا که اینجوری شد به نظرت اسممو عوض کنم ولی من بهش عادت کردم برنامه ها آموزشی شو کش برو فقط اوااا راستی فامیل شوهری من دستپختمم خوبه هاا:girl_blush2: نه عزیزمم اسم قشنگیه...حیفه خو وای بترکی بدری..برنامه اموزشی منظورت فقط برنامه اموزش "اشپزی" بود احیانا دیگه 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوااا راستی فامیل شوهری من دستپختمم خوبه هاا:girl_blush2: نه عزیزمم اسم قشنگیه...حیفه خو وای بترکی بدری..برنامه اموزشی منظورت فقط برنامه اموزش "اشپزی" بود احیانا دیگه فدای عروس کدبانو باشه پس عوضش نمیکنم نه بابا آشپزی رو که از تو یاد میگیرم به فکر یه برنامه ها آموزش دیگه باش من الان میرم خونه شب میام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببخش تنهات میزارم عروس جونم فعلا 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فدای عروس کدبانو باشه پس عوضش نمیکنم نه بابا آشپزی رو که از تو یاد میگیرم به فکر یه برنامه ها آموزش دیگه باش من الان میرم خونه شب میام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببخش تنهات میزارم عروس جونم فعلا آها از همون آموزش ها ک دنیز(آرام) جدیدا زده و حسابی خواهان داره باشه چشم فدای تو ..برو گلم..دختر عموم الاناس که برسه .منم دارم میرم فعلا خانوم گل 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام کسی نیست؟ الوووووو؟ همه رفتن؟ من نمیخواستم امشب بیام ها اما دلم نیومد ولی اگه کسی نیاد منم میرماااا 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام حنانه جون صدا قطع و وصل میشه ولی من هستم طبیعیه نشونه های اعتیاده..که همه ماها به مقدار کم داریمش...بپا بیشتر از این نشه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها از همون آموزش ها ک دنیز(آرام) جدیدا زده و حسابی خواهان دارهباشه چشم فدای تو ..برو گلم..دختر عموم الاناس که برسه .منم دارم میرم فعلا خانوم گل اونارو که دنیز جون گذاشته تو یه ذره پیشرفته ترشو بذار چشمت بی بلا عروس گلممم سلام سلام من اومدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده